Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu kako naj ga dam v usta

kako naj ga dam v usta

pri sexu kako naj ga dam v usta,se mi ful gabi ko začne kapljati sperma,….


Ja prvo ga je treba dobro oblizat, torej kožico dol in dobro poliži tisti sirček okoli glavce , potem ga daj v usta in dobro posesaj , da ga dobro vlečeš boš videla po temu, da mu oči not vleče , dobre fafačice ga potegnejo tako dobro da descu rjuho v rit potegne , vsekakor bo pa treba veliko vaje .

Kje je tu problem? Poročena sva že 28 let, pa nikol pritoževal. Sva se zmenila. ne morem in “basta”. Če hoče drugje, pa naj. Tam, kjer se “lula in kaka” je “fuj”, tud, če se umiješ.

kaj boš pa naredila, da on ne bo tam kjer ti lulaš

Tud nočem. S prstom me enkratno zadovolji. Je več načinov, kako zadovoljit žensko.
Sva res delala vse mogoče, ampak sva se “uštimala”. Upošteva moje želje, jaz njegove.
No problem.

Zanikanje

Pojdita v drvarnico, daj mu ga na panj, vzami sekiro in sekaj.


A ko si bo prst zlomil bo pa 300{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} impotenten, vstane mu očitno ne, lizat ne more, prst pa zlomljen , no ostane ti še vožnja po stopniščni ograji .

Ližejo samo prostaki, to ni normalno in za običajne ljudi.


Če bo zmaknil ga vprašaj, skiro vidiš pi..e pa nisi videl ?


Sem pač prostak, ampak tudi užitki so prav prostaški .

On upošteva tvoje, ti njegove ne….

Odgovarjajte “bgviom”, ne nam, ki nam paše, kakor nam paše. Mene že razrajca, če ima mož spodnje hlačke gor, že one me rajcajo, ko me drgne (žal pa mi res hitro pride). To ni tema, tema je zgoraj.

Kam a na prst si da gate, pol te pa z njimi drgne?

Kam a na prst si da gate, pol te pa z njimi drgne?[/quote]

In kaj potem?

Men tud sperma ni lih poslastica…

Ce ne dobi doma dobi drugje, tk da zal ti povem da a je tvoj moz cudak ker ne mara da mu ga zenska fafa v kar dvomim al pa mu ga katera druga, haloo to je normalno pocetje, zakaj ti pa rine lulcka v luliko tam je fuj ej,tam sr lula, daj se zadij tam prosim
te!

A ti jo poliže kdaj?


A ko si bo prst zlomil bo pa 300{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} impotenten, vstane mu očitno ne, lizat ne more, prst pa zlomljen , no ostane ti še vožnja po stopniščni ograji .[/quote]

Hahaha

Ma dej, men je bilo tudi začetka fuj in bljak, pa sem pogruntala, da če daš malo otroškega kolodonta ki ne peče v usta preden mu pride, zadeva sploh ni slaba 🙂 🙂 probaj, deluje 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

Kaj pa kondom gor? Dobiš tud take z okusom, sam moja tudi tega ne mara oz z kondomi nikoli nisva kaj dost čarala.

Drugač pa vsake toliko me osreči, jaz pa tud njo. Če pa noče, se paitak sto drugih stvari lahko v postelji počne.

Samo več odprtosti pri medsebojnem pogovoru je treba. Vprašaj ga, kako naj to počneš, da mu bo najbolj pasalo in povej, da ne maraš okusa po spermi ter da naj ti ne konča v usta, vsaj ne od začetka. Pa povej mu, da sicer ne maraš najbolj orale, ampak ker ti on veliko pomeni, si se pripravljena tudi naučit. Če si se, drugače pa nima smisla.

Mal beljakovin pa tudi ne škodi. Pa sej ko mu ga vlečeš pa itak čutiš kdaj mu prhaja tisti trenutek lahko odmakneš usta stran pol pa veselo nadaljuješ. Pa probaj pozo 69. On tebi ti njemu. Pa veliko užitkov.

tisti ki ni prostaški pri seksu ne ve niti seksat hehe. take ženske ,ki se ji gabi nekaj na možu ne bi jaz niti ene minute gledal. še dobro da se njemu ne gabi dat svojega lepotca v tisto mokro luknjo hehe

Ugotavljajo, da je vse več raka na žrelu, ki ni posledica kajenja, ampak oralnega seksa.

New Report

Close