Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako naj prijateljici speljem moža

Kako naj prijateljici speljem moža

Zato jaz nimam prijateljic.

Upam, da je provokacija, dolgčas vam je, pa piśwte zgodbice.

Ampak res ženska ženski volk.

Najbolj smešno bi bilo, da bi ta zaljubljena res speljala moža prijateljici in potem po 2 letih ugotovila, da pa ni več zaljubljena.

Ja ne vem upal sem da ne boš resno razmišljala o taki možnosti no… Ne, ok, če res rabiš bolj resne odgovore potem ti povem nekaj zelo modrega.

On praviš da ne kaže čisto nobenega zanimanja. Poskusi, zakaj ne. Poskusi z neko nedolžno pijačo, kot da sta se slučajno srečala. Ne vem, zasleduj ga z avtom in zapelji na bencinsko takrat kot on in reci oh ja sva se zanimivo glih srečala in reci ajd greva neki spit.

Če ne bo trznu ne bo, potem pust na mir. Zrihtej pa sama sebe tolk v glavi da ne boš tiščala kot bik skozi steno. Če ni ni, odnehaj. Najhujše je da boš začela sama sebi verjet kako te on ljubi in ne upa pokazat in kako je on verjetno nesrečen ker mora k svoji ženi in oh in sploh. Temu se pa potem reče da fantaziraš brez vsake podlage in sama sebi verjameš in od tega si pa res lahko nakoplješ kakšno psihološko stanje, ki ni ravno zeželeno za ta svet. Verjemi, sem imel pred leti nekaj takega. Mi je na vrata hodila. Tisto je pa potem že druga zgodba in konča se vedno v ustanovah, kjer ni prostih izhodov…

kaj čutiš in v trenutku boš videla kaj misli on. Mogoče bo potreboval nekaj časa, mogoče te povabi na zmenek.

S prijateljico bi jaz na tvojem mestu takoj prekinila. Ne spletkari in bodi iskrena. Če ljubiš ni to čisto nič narobe.

Tema je lažna in tu gre za tekmo izmišljevanj med dvema uporabnikoma, se ve za katera dva a ne?

Si njega zelet,itak ce je pravi dec te bo v pizdu nasuval in naj te prijavi. Upam da prijateljica ugotovi kaksna lajdra si,pusti oceta druzine primeru lajdra

Če res misliš, da je on taka velika ljubezen, testiraj. Počakaj leto dni, če bo on storil korak naprej. 6mesec-1leta te zaljubljenost mine. Vmes spoznavaj druge moške in probaj ne misliti nanj.

Tako po letu/dveh  mirno lahko narediš korak k njemu. Ker boš vedela, da je ljubezen in hormonska najstniška zaljubljenost.

Mogoče te pa mine, tako boš živela brez krive vesti naprej.

če je tema resnična, bi avtorici, ki naj bi bila ženska in močno zaljubljena v tipa njene prijateljice svetoval naj čaka na svojih pet minut slave, ko bosta pred ločitvijo, tajming…,  to pride itak pri vseh zakoncih po določenih letih, ko si doqurčita in praktično ne sexajo več….. in izkoristi ta trenutek..

na silo ga seveda ne more na sebe vleč.., če bo pa prostovoljno pa…, jebi ga, naj dobi svojo porcijo hrepenenja, ljudem je treba privoščit užitek… življene jej kratko in zakaj ne bi bilo sladko..

diht

A rabiš koga, da ti pokvari tisto zadevo katero bo popravljal. Boš zmogla. Pa najprej moraš vedeti, če bo sploh znal popraviti, ker drugače bo nerodno njemu in tebi. Da ne boš na koncu dobila obrtnika k sebi namesto njega.

Odgovor na objavo uporabnika
še ena taka, 03.12.2023 ob 22:21

Jaz sem ena takih, ki sem svoji najboljši prijateljici speljala moža. Razlog? Ga ni! Samo to, da sem se na smrt zaljubila v njega in on je to s časoma začutil, ampak ni hotel nobenega zapletanja.

Kolegica mi je na kavici rekla, da ji stalno nabija, kako je debela, da se je full zredila in da če se ne more vzeti v roke, da mu stem pokaže da ni zadost močna, da bi se borila za nekaj.

Jaz hop v fitnes vsak dan, spremenila prehrano, od štirih naprej nisem več jedla, za dva meseca sem se potuhnila, poštrihala na temno rjavo, ker mu je bilo to všeč baje (isto zvedela).

Ko sem zgubila svojih 15 kg preveč, sem se lahko spravila v malo strgane kavbojke, belo majčko, napihnjen modrc, trikrat šla v solarij, pobarvala, celo lasne vložke sem si dala da sem podaljšala lase.

Naštudirala (delal je na enem avtoservisu) kdaj je v službi, peljala svoj avto v času ko je zaključeval, ga za majceno uslugo (res mi je svetila ena lučka) peljala na deci vinčka. Zaklepetala sva se ob Ljubljanici, oba malo napila, iskreno nasmejala.

Danes imam z njim tri otroke.

Bivša ima z njim enega otroka, zdaj z novim možen še enega. Baje jima super funkcionira in je celo vesela, da ni več z njim (mojim). Jaz sem srečna.

Če čutiš tako, samo plan naredi in v akcijo. Mogoče je ravno to tvoj pravi sanjski moški!

Jaz sem ena takih, ki sem svoji najboljši prijateljici speljala moža. Razlog? Ga ni! Samo to, da sem se na smrt zaljubila v njega in on je to s časoma začutil, ampak ni hotel nobenega zapletanja.

Kolegica mi je na kavici rekla, da ji stalno nabija, kako je debela, da se je full zredila in da če se ne more vzeti v roke, da mu stem pokaže da ni zadost močna, da bi se borila za nekaj.

Jaz hop v fitnes vsak dan, spremenila prehrano, od štirih naprej nisem več jedla, za dva meseca sem se potuhnila, poštrihala na temno rjavo, ker mu je bilo to všeč baje (isto zvedela).

Ko sem zgubila svojih 15 kg preveč, sem se lahko spravila v malo strgane kavbojke, belo majčko, napihnjen modrc, trikrat šla v solarij, pobarvala, celo lasne vložke sem si dala da sem podaljšala lase.

Naštudirala (delal je na enem avtoservisu) kdaj je v službi, peljala svoj avto v času ko je zaključeval, ga za majceno uslugo (res mi je svetila ena lučka) peljala na deci vinčka. Zaklepetala sva se ob Ljubljanici, oba malo napila, iskreno nasmejala.

Danes imam z njim tri otroke.

Bivša ima z njim enega otroka, zdaj z novim možen še enega. Baje jima super funkcionira in je celo vesela, da ni več z njim (mojim). Jaz sem srečna.

Če čutiš tako, samo plan naredi in v akcijo. Mogoče je ravno to tvoj pravi sanjski moški!

A te nič ne skrbi, da se boš spet zredila, ko boš prišla v meno ali pa boš zaradi bolezni jedla tablete, zaradi katerih se boš zredila? In te bo mož pustil zaradi ene mlajše suhice?

Matr ste ene babe hinavske

Zato, 03.12.2023 ob 22:56

Zato jaz nimam prijateljic.

Upam, da je provokacija, dolgčas vam je, pa piśwte zgodbice.

Ampak res ženska ženski volk.

Tudi jaz nimam kolegic.

Nisem še videla moškega, ki ne bi izražal na obrazu, da mu je ženska všeč. In če mu je, noben moški ne bo pri miru in ne pokazal interesa.

Sprijazni se, da je vojna izgubljena še preden boš začela to bitko…

Čakamo, da se javi DASHENKAA in svetuje kot se zagre!!!

čakamo nasvet, 04.12.2023 ob 12:40

Čakamo, da se javi DASHENKAA in svetuje kot se zagre!!!

Ja, ona rada daje nasvete😂😂😂

Imam nasvet zate….

Najdi si enega brez otrok

me ne zanima če je res ali ni res. jaz bi še celo verjel da je res.  pošteno bi bilo, da pač omogčiš obema zabavo. mogoče pa bi ona tudi rada lizala pičko. verjtno že bi. al pa ji je mogoče, verjetno všeč gledat svojega moža, v drugi pički. verjetno jo to rajca.  jaz mislim ,da se da normalno  to uredit. povabilo na večerjo, odpreš noge pokažeš pičko si jo začneš drkat neki alkohol, malo več. kakega frenda pripeleš dobrega mladega za tvojo frendico pa je.  mislim bodi kuturna.

Ti si vredna svojga dnarja pokvarjenka! Karma te bo hitr vrgla na rit in pristanek bo zelo boleč

želim si ga, 03.12.2023 ob 21:55

Torej moja prijateljica, obe sva sredi tridesetih, ima moža in z njim dva otroka. Oba predšolska. Jaz sem samska.

Meni je njen mož že dolgo všeč. Do sedaj ni pokazal nikakršnega interesa za mene, ne vem kako se razume z njo. Verjetno dobro. Ne izgleda mi kot neki ženskar. Tla mi je spodnesel na eni od rojstnodnevnih zabav in od takrat sanjam z odprtimi očmi. Vem da delam narobe.

Mogoče kakšna ideja kje naj začnem? Razmišljala sem, da bi doma se mi nekaj zvečer pokvarilo, kakšna voda kaj takega in da bi poklicala njo če lahko on pride. Potem bi poskusila sama naprej nekaj. Ima kakšna kakšno boljšo varianto?

Vsi tisti ki obsojate, obvoz iz te teme! Smo anonimni, nič narobe ne delam, nič kaznivega. Samo želim si tega moškega in verjetno nisem edina ki sanja o takšni stvari.

Nisem Prebrala sploh do konca. Odidi PROSIM iz njenega življenja z svetlobno hitrostjo. SRAM NAJ te bo v dno duše 😲🥺🥺🥺

O tem , da neka kvazi frendica hoče točno njenega moža- je posnetih že kar nekaj grozljivih trilerjev / kot je že omenil Vagabund /. Ker to v svoji sprijeni domišljiji napleta, kako tudi on njo ljubi, kako ga bo ona bolj osrečila in take zblojene deviacije…realnost je pa čisto drugačna.

Kar je bog združil- tega naj človek ne ločuje…sploh ker so družina z otrokoma, da greš to razdirat zaradi nekih namišljenih čustev…se nikoli ne konča dobro za vse vpletene…

Zdaj, če si tak oh in sploh, boš našla samskega moškega brez problemov, obstajajo kvalitetni, samski, brez otrok,…sam to ne moreš parirat, ne…rabiš že mal znucano robo z prtljago,…katera trma in togota- kot triletnica- hoooočem to…eee, pa ne boš dobila. pika.

Ne vem iz kakšne vzgoje prihajaš, si razvajenka, ki je zmeraj vse dobila…no, zdaj pa ti življenje daje lekcijo, da pa ne moreš vedno dobiti- kar si želiš.

To lekcijo bi morala osvojiti že v otroštvu- izgleda so starši zafurali…

Torej- tace stran od poročenih z otroci.

Točno, to- zato je tako pomembna vzgoja , postavljanje meja v otroštvu in tako dalje, da ne moremo kar vsega natrmariti kar vidimo. Da  so vezi, v katere se ne vpletamo in jih spoštujemo….In če nas mami- se raje umaknemo, kot ,da bi naredili zlo…Skratka- borimo borbe s svojimi notranjimi demoni- moramo pa ostati močni in delovati v dobro.

Čisto na kratko: če bo zapustil ženo in otroka zaradi tebe, bo slej ko prej zapustil tudi tebe zaradi kakšne druge. Če si še tako super, lepa in mlada, vedno se bo vedno našla kakšna, ki bo še bolj mikavna.

Kaj te če prijateljičin mož, raje pridi k meni sem samski.

Veseli Janez.

New Report

Close