Kako naj specem kuhano ribo?
Saj nisem dala hrano na ocenjevanje, saj vem kakega izgleda je kuhana riba…
Eni spite, mene pa mucijo zelodcni krci. Ki mi ne pustijo spat.
Pojedla sem pol ribe, krompir, rd.peso.
Pa spet ni prav.
Spustila sem kriterij da iz pecene grem na kuhano. Pa ne gre, mi je pretezka.
Tako sem bila vesela, da mi ostajajo ribe za jest, ko mi meso vec ne gre…
Oza se mi krog hrane.
Bodi srecni in veseli da lahko vse jeste. Taki se lahko norcujete iz kuhanih rib.
Tudi jaz nisem mislila da jih bom kdaj jedla.
[/quote]
Počasneje jej!
Pa mehko solato namesto rdeče pese.
Zelo počasi jem, sem vedno zadnja :))
Rdečo peso sem zaradi slabokrvnosti jedla. Mehke solate nisem imela na voljo včeraj, le radič, ki mi je pa za zvečer pretežek.
12 ur me je matral želodec – krči :((
[/quote]
No, za vecerjo je itak vse skupaj prevec.
Za slabokrvnost pa s sokovnikom stisni surovo rdeco peso in ce preneses, za boljsi okus dodaj v sokovnik se jabolko ter spij sok.
In kaj pravijo zdravniki? Si bila na gastroskopiji? Imaš kakšno diagnozo?
[/quote]
“Gastro” je napisala v izvid lahko gre za vec tezav: dispepsija, celiakija, problem po odstranitvi zolcnika…vse do funkcionalne narave po raznoraznih abdominalnih operacijah.
Predlagala je gastroskopijo in druge preiskave.
Sla sem le na samoplacniski uz. Tam povedala za vse tezave. Mlad doktor je predlagal “jej vse kar je zeleno, pa ce je pretezko kuhano”.
Sama sumim ze dlje casa na ibs.