Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kako naj specem kuhano ribo?

Kako naj specem kuhano ribo?

In le kdo drug bi lahko postavil tako vprašanje kot naša ORTOREKSIČNA Šnelca?
Dej no, Šnelca, mal olja te pa res ne bo zredilo v debelo pujso.😄😄😄
[/quote]A ni predebela, da tako pusto je?

Saj nisem dala hrano na ocenjevanje, saj vem kakega izgleda je kuhana riba…

Eni spite, mene pa mucijo zelodcni krci. Ki mi ne pustijo spat.
Pojedla sem pol ribe, krompir, rd.peso.
Pa spet ni prav.

Spustila sem kriterij da iz pecene grem na kuhano. Pa ne gre, mi je pretezka.
Tako sem bila vesela, da mi ostajajo ribe za jest, ko mi meso vec ne gre…
Oza se mi krog hrane.

Bodi srecni in veseli da lahko vse jeste. Taki se lahko norcujete iz kuhanih rib.
Tudi jaz nisem mislila da jih bom kdaj jedla.
[/quote]

Počasneje jej!
Pa mehko solato namesto rdeče pese.

Počasneje jej!
Pa mehko solato namesto rdeče pese.
[/quote]

Zelo počasi jem, sem vedno zadnja :))
Rdečo peso sem zaradi slabokrvnosti jedla. Mehke solate nisem imela na voljo včeraj, le radič, ki mi je pa za zvečer pretežek.

12 ur me je matral želodec – krči :((

Zelo počasi jem, sem vedno zadnja :))
Rdečo peso sem zaradi slabokrvnosti jedla. Mehke solate nisem imela na voljo včeraj, le radič, ki mi je pa za zvečer pretežek.

12 ur me je matral želodec – krči :((
[/quote]
No, za vecerjo je itak vse skupaj prevec.
Za slabokrvnost pa s sokovnikom stisni surovo rdeco peso in ce preneses, za boljsi okus dodaj v sokovnik se jabolko ter spij sok.

Zelo počasi jem, sem vedno zadnja :))
Rdečo peso sem zaradi slabokrvnosti jedla. Mehke solate nisem imela na voljo včeraj, le radič, ki mi je pa za zvečer pretežek.

12 ur me je matral želodec – krči :((
[/quote]

In kaj pravijo zdravniki? Si bila na gastroskopiji? Imaš kakšno diagnozo?

Zakaj pa ne pečeš ribe v pečici, na peki papirju in jo samo po zgornji strani za okus namaži s pol čajne žličke oljčnega olja? Če hočeš, da je sočna, jo pečeš manj časa, na višji temperaturi (220 stopinj Celzija – 15 do 20 minut za manjšo ribo).

In kaj pravijo zdravniki? Si bila na gastroskopiji? Imaš kakšno diagnozo?
[/quote]
“Gastro” je napisala v izvid lahko gre za vec tezav: dispepsija, celiakija, problem po odstranitvi zolcnika…vse do funkcionalne narave po raznoraznih abdominalnih operacijah.
Predlagala je gastroskopijo in druge preiskave.

Sla sem le na samoplacniski uz. Tam povedala za vse tezave. Mlad doktor je predlagal “jej vse kar je zeleno, pa ce je pretezko kuhano”.

Sama sumim ze dlje casa na ibs.

Hvala. Poskusim.

Peki papir uporabljam. Alu folije pa nikoli.

Za kosilo si specem orado v ponvi( koruzni moki), kar naredi hrustljavo od zunaj. Al pa v pecici.

Če zvečer ob težavah z želodcem ješ krompir in rdečo peso, je za tvoje težave najmanj riba kriva, pa če bi plavala v olju.

New Report

Close