Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu kako naj traja dlje?

kako naj traja dlje?

zivjo.

Jaz imam eno vprašanje za vas in upam, da boste lahko pomagali z nasveti in izkušnjami. S fantom imava en problem. Vse je lepo in prav med nama, imava se noro, ampak ko pride do seksa, se vse hitro konča. Js namreč kar veliko rabim, on pa malo. In to je kar velik problem. On naredi vse, liže, boža, uporablja prstke.. predigra super; finale pa se komaj začne in je že fertik. A imate morda kakšen nasvet, kako bi podaljšala sex, morda kakšna krema, tehnike in podobno?

PROSIM POMAGAJTE!! Hvala in LP

Priporočam erekcijski obroček.

Erekcijski obročki preprečujejo odliv krvi iz penisa v stanju erekcije, ustvarjajo ugoden občutek pritiska, podaljšujejo erekcijo in mnogokrat podaljšajo čas do ejakulacije.

Se da kupit v vsakem sex shopu.

Pa si ti tik pred orgazmom, ko je predigra končana in se začneta ljubit?
Praviš, naredi vse….pa si ti sproščena tako zelo ob tem, da ti skoraj skoraj že lahko pride?
Ali se nekaj zgodi, vmes med predigro in odnosom? Če si dovolj zrajcana in nimaš zraven enih težkih misli, potem boš dovolj zrajcana (po moje) tudi ko prodre vate. Zadihaj z njim, prepusti se….tudi tebi lahko zelo hitro pride, če je stvar v tebi zrela (v njem očitno je, in se zadržuje medtem, ko te rajca dokler se pač lahko?).
Morda pa rabita več kilometrine……vse pride, tudi to, ko sta drug z drugim odkrita in sproščena.

Aja, nisi pa napisala a potem njemu pride ko se s tabo ljubi, tebi pa ???
Ne?

Večkrat pa bo tudi on bolj vzdržliv 🙂

Kaj želiš povedat, da on konča in ti ostaneš nepotešena..ali tudi ti končas, ampak želiš bolj počasi ne vedno tko na hitr???

če je prvo, mu povej..naj se mal umiri, zaštopa..da tebi ne pride…

če je drugo..mu reci..da pase vcasih hitr, vcasih pa pocas, enkrat tko in drugic drugac..
ma zabavajta se, uzivajta raziskujta, pogovarjajta, naj vama ne bo nerodno..bodita spontana in uzivajta v vsem kar vama paše…vzemita si čas..pa bo slo!

New Report

Close