Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek kako najti partnerico?

kako najti partnerico?

Kako si naj najden partnerico.
178/72. 35

Težko. Kaj si pa do zdaj čakal? Probaj preko znancev in prijateljev, vsekakor pa ne po raznih diskotekah in ostalih krajih.

Najboljše veze so tiste, ko se dva najdeta preko hobija. Išči na področju, ki te zanima. Tako sma se spoznala tudi midva z možem in drži kot pribito.

Vse dobo in veliko sreče.

Nedolgo nazaj sva se po petih letih razšla, drugače pa zapravljsm cas z delom.

Partnerco? Mislis pošast?

178/72. 35

A gume iščeš, ker si mere zraven dodal?

Če bi bila na tvojem mestu, bi to naredila kar prek kakšne ženitne posredovalnice.Moja prijateljica se je tako poročila.
Izpolniš list, napišeš vse podatke, kaj pričakuješ, kaj želiš in potem ti ponudijo par takih kandidatk…
Ali pa prek ustnega priporočila prijateljev.Vsak koga pozna…

Nedolgo nazaj sva se po petih letih razšla, drugače pa zapravljsm cas z delom.[/quote]

Kera glupaca..še ponujaš se..in to brez ovinkov…

Odvisno kakšno partnerico iščeš? :))
Drugače danes težkooo najti idealno partnerico ali partnerja, ker so pač časi takšni.
Sicer se najde kje kaj “normalnega”, ampak moraš imeti res VELIKOOO SREČO..:))

Želim ti velikooo srečeee…:))


Brez veze. Pejt na dva pira raj. Ni vredno LOL

Nedolgo nazaj sva se po petih letih razšla, drugače pa zapravljsm cas z delom.[/quote]

Kera glupaca..še ponujaš se..in to brez ovinkov…[/quote]

…glupača?

moj nasvet. če si mehanik in imaš šiht menim, da je to odlično za začetek. mogoče bi moral postat bolj podjeten. mogoče si moraš odpret svojo delavnico, mogoče moraš it delat nekam drugam. kam v nečijo, mogoče kakšno ladjedelnico privat podjetje recimo riva, sesa marine, pač neki luxuznega. probaj se zaposlit v rojceroycu, bentely, mercedes brabus. verjetno je najvišja stopnja za mehanika F1. li kakšna kunkretna reli ekipa. torej, neki moraš bit, nekdo moraš bit. ženske palijo na neumnosti. denar, da neki si, da nekdo si. da se z nečim ukvarjaš. lahko doma popravljaš kakšen res dober avto. po moje imaš same pluse kako dobit bejbo. res u izi. ženske se samo delajo, da nimajo rade avtov, pa jih imajo. sam moraš eno stvar pazit. da ne boš tipičenstari mehanik postal, ki skoz vozi neka jajca. moraš se držat devize. babjega nakupa. zenska kupi audi a6 2.o tdi al ipa bmw 518i. pa vsi vem oda je to premalo. ampak babe to kupijo novo pa imajo FULL DOBER AVTO. mehaniki pa skoz neke stare jajce šraufate. teg se moraš rešit. raje kupi vlki avto pa slabji motor noter. sam da ga ne rabiš šraufat. to je zenskam vazno. zrihtaj se, ne hodi okol v trenerki in kavbojkah. kot mehanik si car. lepo se oblečeš za šiht, tam se preoblečeš in ko prideš domov se stuširaš, če se ne morše na šihtu in si končal. si fraj. ne nosiš šihta domov. po moje si idealen za marsikatero bejbo. sam odvadi se popravljat stvari in kupovat takih ko jih moraš popravlajt. zenske ne marajo mehanikarjev, ker jih moti da so umazanci in pijandure. bodi sexy zrihtan ( kao gej) mehanik. uspeh zagotovljen!!!! ko vidiš kako ob cesti stat ali ko pride na popravilo se pogovajraj z njo. to imate se mehaniki malo hibo. da ne znate z ljudmi delat. to moras potrenirat. uzivaj .

Če dobr zgledaš, ne bo problem. Sam problem je velik, da večina 35-letnih moških izgleda staro, zanemarjeno, neurejeno. Sori, sam take so moje izkušnje. Sivi lasje, trebušček itd,, alko the best friend itn.

Če si izjema, potem boš sigurno ujel kakšno.

Avtor, svetujem ti portal ona-on. Pozorno sestavi svoj profil. Iskren, nepocukran, nezagrenjen in nekoliko šaljiv. Svojega sem spoznala tam. Čeprav je bil iz sosednjega bloka. Pa pusti času čas. Jaz recimo poznam kup žensk tvoje starosti, ki so samske, a nočejo biti.


Igor13 tebi pa povem, da nimaš pojma. Če bi ga rad imel, ti svetujem preberi knjigo Igra. Tam so opisani prav prijemi, na katere naj bi ženske palile. Kot ženska moram potrditi učinkovitost tistih nasvetov. Tole tvoje lapanje o ženskah in avtih pa nima ne repa, ne glave. Si žrtev markentingašev. Oprali so ti glavo, ne da bi to opazil. Pa tudi v siceršnjih izjavah si raje vzemi k srcu pregovor: Molk je zlato. Se bo delež neumnosti, ki jih izustiš tule, drastično zmanjšal.

svetujem ona on- zate! ti pa nis preveč bistra ne? mislim , kaj si ti izlušila iz moje posta ej. pa kako ti uspe to? a ti čitaš neki pa si kr po svoje tolmačiš? pa daj prečiti še enkrat. tis irazumela to kar si hotela da je napisano. pa kaj govoriš o neki nasvetih ki držijo. kva lažeš? človeku??
dec mora bit dec. povedal sem mu minuse, ki jih ima večina mehanikarjev, kar pa tako sam ve. malo je delno krivo delo, ki je večini samsko in pa tudi karakter, človeka ki se odločia za mehanika. svetoval sem mu, čim večji avto, nov ki ga ne bo šraufal. da mu naj bo služba samo služba. ne hobi doma in življenje. mehanik je 8 ur na dan. doma pa je lahko športnik, strelec, oče, mož vse samo mehanik ne. lahko tolk včasih malo kaj za prosti čas zapolnit, kaki motor pošraufat za žilico. svetoval sem mu, da naj bo bolj inteligenten mehanik. torej nekdo ki opravlja delo mehanika, lahko in zmore pa veliko več. da je ponosen na svoje delo, ampa kda pride na šiht urejen. in ko pride domov se uredi. da ne kače okoli v kavbojkah. ampak hlačah in srajci. saj je dost star. kva si ti spet sitna. kv ga teraš v neko ponižno držo, v neko papk oblačila in kužek karakter. da bo neka copata. moraš bit bolj prasec do bab. kot james bond. prvo na lape pol pa pofukat pol pa lahko gre. kv se bodo babe neki usajale. kaj bo ona govorila o meni. sploh me ne pozna. sploh ne ve kdo sem. pojma nima pa me ocenjuje. debelajsa zakomepleksana. kupi si lepo audi a6 2.0 tdi ročni. črne barve. nek orng moški avto. bmw5. pa ne tak da boš ti njega cele dneve gledal in šraufal. ampak da si gospod.
kupi si kaj lepega za oblečt, da ne boš ko neki stari mehankar. star si 35 ne 20
ne pusti se, da te govrice, sodelavci , kolegi, kolegice odvrjeno spet od napredka. saj zame pa je to dost dobro. ko jim jebe mater. daj si zobe uredit. privat ordinacija. očistit popravit pobelit, lepo bele plombe noter. kakovostne. kupi si dobre parfum. delaj poleg šihta še kaj drugega. streljat idi, kaj trenirat, plavanje, ne se pumpat na utezh. aja pa ne glej samskih mamic. pa debelih tud ne. pa brezposelnih tudi ne. ko boš iz sebe naredil max. bo tudi bejba prišla. babe palijo na prave dece ne jokice. pusti ti kaj babe lapajo. same pa so se glih prvič pofuka.e z barabo in poročile so se z barabo in potem ločile. ja? če ti baba ne da, na prvem zmenku pič.ke nimaš kaj znjo hodit ven. al da noge narazen al pa lahko gre. ako ti došla ne bi onda se jebi! ja! bab nima kaj govorit. ma da šuti. kv bo lajala neki pa sikala. kdo je dec??

Igor, sploh nisi tolk falil z odgovorom in nasvetom… res je velik žensk, ki palijo prav na avtomobile in denar (vprašaj se, če si tako želiš ;)), čeprav moj ni imel ne enega, ne drugega, hehe… sem dobila pa najboljšega moža, s krasnim srcem in odličnega očka najinim otrokom 🙂

avtor,
najprej se zavestno odloči, da je to-TO. Da to res hočeš in ti bo uspelo! ne hvalisaj se in ne bodi naduvan, trudi se biti odprt, znat pogovarjat in poslušat
uredi se vizualno, da boš čist in se boš v svoji koži počutil privlačnega (ne pretiravaj z močnimi vonjavami kakšnih predpotopnih kolonjskih vod) in kjerkoli si, poglej naokoli.. ne bodi zatežen, povleci na plan svoj nasmeh, smisel za humor in pogum; pa tisto, ki ti bo všeč lepo poglej in se ji nasmej, pa kakšno fajn pripomni ali pa direkt povabi na kavo, pa ne odnehaj, ko bodo padale zavrnitve… tudi, ko šiht iščeš, jih je 50 brez odgovora, pol pa *ka-beem* evo ga, naenkrat – traprav! ponavad ravno takrat, ko se zares ODLOČIŠ!

držim pesti zate, uspelo ti bo!! sam ne že jutri, kr traaaaja 🙂 sam ne se vdat! ne verjemi, da se dobre ne najde in da so dons ne vem kakšni cajti, vse se da, samo vztrajen je treba bit! pa šarm in prave namene ven, iskrenost in toplina vedno zmagata

če bi zdaj svojega iskala, se meni osebno ona-on portal prav gabi in tam svojega prav gotovo ne bi iskala… ceneno res

Be brave, zakaj se pa tebi zdi ona-on cenen? A ni bolje iskat v skupini takih, ki tudi iščejo, kot pa v celotni populaciji, kjer imaš take, ki ne iščejo, take ki so vezani, take ki so nesrečno zaljubljeni… Eni na tej strani so sicer bolj ali manj mimo, je pa cel kup čisto ok moških; z enimi se povežeš, drugi so pač mimobežnice. Vsem ni v veselje da se potikajo po lokalih, veze z delovnih mest so lahko dvorezen meč, povezovanje preko konjičkov pa tudi ni nujno uspešno…
Seveda mora pa vsak iskati in najti partnerja na način, ki njemu ustreza.
Tako da: veliko uspeha. Ko veš, kaj hočeš, si že skoraj tam. 🙂

35 je mera ali starost? :))

Imaš prav, ja.

Ampak tisto na koncu, pa lape, pa pofuka, pa noge narazen….jao, jao, obupno!

Naj ima moški še tako bele zobe, naj ima še tak avto, naj bo še tako lepo oblečen – ko ODPRE USTA, pa

da takole govori, kot ti, dragi Igor – ga ne maram.Pa tudi če ima ZLATEGA!

Imaš prav, ja.

Ampak tisto na koncu, pa lape, pa pofuka, pa noge narazen….jao, jao, obupno!

Naj ima moški še tako bele zobe, naj ima še tak avto, naj bo še tako lepo oblečen – ko ODPRE USTA, pa

da takole govori, kot ti, dragi Igor – ga ne maram.Pa tudi če ima ZLATEGA![/quote]

podpis dodam 🙂


😀 Tale pa zmaga 😀

New Report

Close