Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako naprej…

kako naprej…

Tabletke naj neha jesti. Jaz sem jih tudi v njenih letih, nisem bila nič potrebna. Potem sem po 10ih letih nehala s tabletkami, cca 4 mesece je trajalo, potem se mi je odbilo. Sedaj bi skoz. Kontracepcija ubija libido. Tablete stran, malo počakat in bo seksa ful 🙈

Bil sem v isti situaciji, pri istih letih. 4 leta sem zdržal. Nešteto pogovorov, kompromisov in predlogov je padlo vmes. Nič ni pomagalo. Samo beži stran od take.

Ženske smo različne, vendar pa če govorim v svojem imenu, bi ravno tako vsak dan. Že sam pogled na partnerja me obnori, ko se sprehaja v spodnjicah po kuhinji, ko sva skupaj vsak dan pod tušom…Nimam se kaj pritoževati, seks je vsak dan; vendar….ko se sprehajam mimo njega v spodnjem perilu, naga ali pa v novi seksi oblekici, nikoli ne dobim občutka da se me želi….in zato o vsem tem, kar si napisal ti, lahko samo sanjam in te popolnoma razumem. Naj ti odprem oči: osebe ne moreš spremeniti, ima svoje potrebe in zato ali vzameš to kar je in svoje potrebe zadovoljiš SAM ali pa si najdeš drugo ljubezen. Vendar pa te bo te vedno motilo. Si pripravljen na tako življenje? Drugače pa evo moj kontakt imaš, zgleda bi se zelo ujela:)

Run Forrest. Vedno slabše bo 1000 procentno. Nisi ti kriv. Upoštevaj starejšega. Najdi perverzno packo in se je drž.

Hahah meni se je zgodilo, da tip ni hotel seksat na morju. Kdo ne seksa na morju, ko je vrocina in golota na vsakem koraku. Takoj sem ga odslovila. Ce nisi kompatibilen potem pac nisi. Zal.

Saj na tem forumu je marsikaj lahko provokacija.

Ampak vseeno bom pokomentirala. Kontracepcijske tabletke so tako zavajanje, da je joj. Toliko posledic imajo… in te posledice so lahko na dolgi rok. Pa tega naj ne sprasuje ginekologa  ker bo itak tumbal svoje. Malo naj prebere kaksno alternatvno zadevo. Koliko zensk imatezave zaradi KT. Libido je ena manjsih. Od policistucnih jajcnikov dalje. Pa ne mislit, da se to resi takoj. Telo se mora spucat. Lahko traja pol leta, 1 leto…

3x na dan pa tudi ne vem kje imata cas poleg sluzbe in faxa. Ajde, 1x dnevno, izjemoma 2x. 3x pa je too much.

Srecno.

En srečnež se buni, ker bi ona sam parkrat na teden. Kaj naj pol js rečemo ko je 10x letno že u iber presežek.3-5x povprečje zadnjih let. Pa ne pomaga nič.

zanimivi komentarji. Torej, da pojasnim, moj libido je kot zajčji, jaz bi 3 krat na dan, 1 krat na dan bi mi bilo čist super, izjemoma kdaj na 2 dni, Ampak 3 dan se mi trga, jaz pa nočem kontat kaj naj sam s sabo pa sitnobe zganjat. Saj po navadi 3 dan dojame, da je čas pa se potem skače. a vseeno, sprašujem le če je morda kaka rešitev. in ja, meni kondom ni težava, kontracepcija se jemlje tudi zaradi hormonskih motenj.

zanimivi komentarji. Torej, da pojasnim, moj libido je kot zajčji, jaz bi 3 krat na dan, 1 krat na dan bi mi bilo čist super, izjemoma kdaj na 2 dni, Ampak 3 dan se mi trga, jaz pa nočem kontat kaj naj sam s sabo pa sitnobe zganjat. Saj po navadi 3 dan dojame, da je čas pa se potem skače. a vseeno, sprašujem le če je morda kaka rešitev. in ja, meni kondom ni težava, kontracepcija se jemlje tudi zaradi hormonskih motenj.

Odgovor na objavo uporabnika
Poph, 19.11.2021 ob 11:43

3x na dan pozabi.

2x na teden ce sploh res sexsata ali je tud teden 10dni mimo pa se niti ne zaves.

Se spomnim ko sem bila stara 20. Zaljubljena do uses. Tudi on.

V njegovih oceh, kretnjah,pogledih hoji

Jebemti non stop sem vidla da me spet hoce posexsat. Roke non stop po men. Miru nisem mela.

Pa ni treba da se me je dotiku.

Iz kreten gibov sem vidla da bi me skoz.

Tako mi je zacel it na zivce da sem bla zlo jezna nanj. Pocutila sem se da me ma za sex. Ceprav vem da sva se mela zlo rada.

Ampak s tem s to njegovo zeljo in ker se ni hotel niti mal kontrolirat. Je vse zajebal.

In to tako, da sem se vspodi zaprla kot krc.

Jz recem da te ma zlo rada ampak ji presedas ti se niti ne zavedas da skoz v njo rines.

Poskus bit 14dni bolj rezerviran . Ne rin ji v rit. Pust ji dihat.

Potem pa se bos moral sprijaznit da bo to 1x na teden

Ali pa narazen.

Moj partner . Enako se je obnašal. Močan libido pri njem  je uničil  še mojega, (ki je bil manjši  a vendarle ne tako zelo) ker  je nenehno napeljeval na sex. Rada sem sexala in  orgazem sem vedno doživela. Pa vendar   sem bila vedno bolj v krču.Moje telo je postalo napeto , ker sem v njem čutila nenehno napetost in pričakovanje. Tudi njeno telo bo postalo  z vsakim tvojim poskusom bolj  napeto tako kot si napet ti.

Vse to nepeljevanje z rožami, masažami….vse to je napeljevanje h eni in isti stvari. Nekako ni iskreno . In ona to čuti. Če je lepa  in ima tudi nekaj pameti  ji sploh ni vseeno, da v njej vidiš  objekt (čeprav verjemem, da jo imaš rad)

Bolj ko boš rinil vanjo vedno bolj se bo zapirala.  Neke vrste nasilje je to za žensko in  joj res ne vem kako bosta to rešila.

Ampak imaš pravico.. imaš potrebe.

Če jih ne boš zadovoljil  boš nesrečen, ker ti sex veliko pomeni. A nisi čuden ti ,niti ni čudna ona. A vendar  s takim prikritim ali neprikritim  nenehnim napeljevanjem na sex  boš dobil nazaj kot boomerang. Vedno manj zainteresirano žensko ,ki pa bo ob človeku  ,ki  ji bo pustil dihati  zacvetela.

Z ženskega stališča ti povem. Preveč si perfekten dečko zato ne čuti sexualne privlačnosti do tebe. Na žalost je tako. Ko imamo nekaj na pladnju nas ne privlači. Bodi malo nedostopen, bodi malo prasec. Boš vidu to pali, na žalost

nesrecen, 17.11.2021 ob 08:56

Imam problem, sem na točki, ko se sprašujem kako naprej, naj opišem situacijo. Imam punco, s katero sva skupaj slabi dve leti. Ona ima 23 let, jaz 26. Živiva skupaj, v hiši mojih staršev imam v zgornjem nadstropju svoje stanovanje. Razumeva se odlično, lepo skrbi zame, kuha, pospravlja, pridno študira, skratka vse v najlepšem redu. Plačo imam dobro, ona dobi od staršev kot neko študijsko podpodo, tako da nama res niče ne manjka, zelo lepo živiva. Najin odnos je kot v pravljici, hodiva okoli, uživava v kulinariki, v sprehodih v hribe,morje, s skupnimi prijatelji, šport, kolo,tečeva, skratka, res sem presrečen, da sem jo spoznal, lahko bi rekel, če obstaja sorodna duša, pote je to ona.

Zdaj pa k problemu. Imam ekstremno močen libido. Seksal bi 3 krat na dan, to bi me zadovoljilo, ok, vsaj 1 krat na dan je nujno. Moji punci pa ni do tega. Pravi, da ji je dovolj na vsake dva, tri, morda pet dni, ko začuti potrebo. Mene to enostavno ubija. Naj povem, da uporablja kontracepcijo. Menjala sva že 2 tabletke in poskusila tudi z diafragmo, a nič se ne spremeni. Da ne bo kdo sodil, nisem tip človeka, ki se ženski ne posveti. Jo crkljam, božam, razvajam, nosim rožice, ki jih kupim ko se vračam iz službe, prižigam svečke, delam gospodnijska opravila, brez problema. Punca pravi, da ni problem, da ji nisem všeč, ali da jo ne privlačim, da jo zelo in da me ljubi, in iskreno priznam tudi jaz njo in res čutim da ona mene. A libido njen je zame katastrofa. Želel bi si, da si me kdaj zaželi, da me vrža na posteljo, da me sleče sredi dnevne sobe, da me močneje zagrabi, udari po riti, jaz jo samo pogledam pa dobim krvoločne oči, pa vsi veste kam to pelje. Celo brez dotikov, očitno je moja domišljija, želja tako goreča. Naj opišem par primerov. Zadnjič sem vzel dopust v službi, jo presenetim in odpeljem v ene slovenske terme. Vse lepo in prav, prideva razpakirava, sva malo utrujena od dneva, vožnje, greva, okoli, večeraj, ok sva šla spat nisem težil. Naslednji dan, bazeni, savne, golota, mislil sem da se mi bo zmešalo. Verjamete ali ne, vmes sem hodil pod mrzel tuš, ki ga sovražim, da sem sploh lahko nadziral svojega prijateljčka… a vse skupaj nič. Nobene poteze, želje, iniciative z njene strani, kot da je seksualno mrtva. Tudi dotiki, nežnosti, golota, poljubčli, nisem čutil da ji je kaj zadogajalo. Nisem silil, sem rekel bom počakal… in nisem dočakal. Zjutraj naslednji dan se zbudim, ji privzdignem majico in jo božam po kraljevsko, po hrbtu, riti, nogah in celem telesu. Bil sem trd kot kamen najmanj eno uro. Kar godla je od užitka, jo vprašam a te še božam je pritrjevala. Bila je budna a še vedno v rahlem snu, razumljivo. Ker nisem več zdržal, sem prvo nastavil njeno roko in sem se začel dregati ob njo…nič. Enostavno nič. Bil sem res hudo razočaran, boli me še danes. Lahko bi si rekla, vem da si me želi, boža razvaja me eno uro, pa bom to naredila zanj. A ni. Potem sem sam poskrbel zase, kar pred njo na postelji, ni jo ganilo. Nerad se samozadovoljujem če imam punco, zakaj te hudiča jo pa imam, da jo bom gledal, saj znucati je ne morem. To je samo ena situacija… sledilo je prebujanje, zajtrk, bazen, nato sem jo povabil na masažo. Dobila sva dve simpatični maserki, bil sva v isti sobi. Po masaži, sva ostala sama, zaklenim sem vrata, se stisnil k njej na njeni postelji, bil spet trd, začela sva se poljubljati, se z rokami premikam po njene telesu, koža se naježi, bradavičke otrdijo, postanem strasten, padem not, se z roko približam točki vzburjenja in spet…NIČ. Ona suha. Jo vpraša ti godi, pravi jaaa, si kaj potrebna, pravi, ne šeeee, mogoče bom potem. Pa to, zapeljevanje, ni trajalo 3 minute, ampak lepih 20. V tistem me je minilo, dejansko sem jo poljubil, vstal spet s trdim, se oblekel in sva šla na kosilo. Groza, jeza v zobeh, slaba volja, razočaranje…. No, tudi zvečer ni bila potrebna, ampak sem rekal bom počakal da bo. Zvečer se vrneva domov, spet samo spanje, naslednji dan grem v službo, se vračam popoldan, kupim šopek rdečih vrtnic, pridem domov, jo objamem, poljubim, dam rožice, se stisneva in usedeva na kavč, pravi, da se je ves dan učila, da je res teška snov, piflarija, študira zgodovino in mi tako mimogrede pove, da je bila vmes potrebna in da si jo je vrgla na roke. Kaj? Mislil sem da jo bom udaril, resno, nisem zdržal in sem šel ven tečt, ni me bilo 2 uri. Počutil sem se kot zadnja smet.

In  takih dogodkov je še veliko. Saj nekajkrat na teden se zogdi, je vrhunsko, vedno, a res vedno poskrbim za njen orgazem ali dva, v tem ni težave. Se ljubiva ne nabijava kot zajčka, čeprav tudi to, ko paše. A to je zame premalo.

Sem bil dolg, a ne vem kako naprej. Jo obožujem ekstremno me privlači, nisem več zaljubljen in jo ljubim. Vem in čutim da tudi ona mene a tako ne morem več naprej. Večkrat sem se pogovoril z njo a pomaga bolj malo, sem na suhem. Tega pa v svojih letih nočem, ensotavno ne. Sem v dilemi, kako naj naprej. Nočem je zgubiti, nočem varati a se bojim da ne bom mogel brez, da bom prej ali slej šel h kakšni, ali pa k prostituki, če je to bolj smiselno. Sem privlačen, zgovoren, visok, postaven ,skrbim za telo in higieno, puncam sem všeč, s tem nimam problemov. Tudi punca je ljubosumna, ko se s kakšno pogvarjam. A srce pripada njej in me druge ne zanimajo.  Tudi punca moja je zelo simpatična, čudovit nasmeh, lep obraz , čudovito telo. Kar kliče po zlorabi. A zakaj tako lepo bitje v teh letih nima nagonov je čudež sveta. Meni se zdi, pa da je ravno to obdobje v katerem nam je genetika zapisala, naj se razmnožujemo.. Naj povem, še enkrat da si res ustrezava nenormalno, samo ta del me skrbi, če je sedaj tako, kaj šele bo. Ne vem kako naprej.Rad bi poiskal pomoč, prosim punce, povejte mi kaj narobe delam.

Ce ti ona kot partnerka res odgovarja, res probita za pol leta vsaj dat tablete stran in poiscita drugo nehormonsko zascito.  Za ta cas se z njo sexualno oddalji in z nicimer ne napeljuj na sex. Pac probi resit z roko. Toliko da vidis, ce je krivec tvoja vsiljivost, ali hormoska zascita. Vedi, da vse to kar pocnes je konkretno rajcanje in ja lahko se zaradi tega, ker si tako pogost zapira pred tabo hkrati ji pa verjetno se vest nabija, ker njej nic ne dogaja spodaj. Moja reakcija na tabletke je bila zelo oz se hujsa, ker je bilo vse zakrceno, tako da tudi ginekoloskega pregleda ni bilo mogoce opravit, vse neprozno, krvavitve ob spolnosti…

Pa ti si klasični debil…srečno kekec

KT POVZROCAJO hormonske motnje.

Pusti kontakt☺️

Verjetno te tvoja ljubezen nima rad tipicna slovenka ki samo misli na hribe in kolesarjenje druzina v ozadje pac moje mnenje

Vem kaj bi bila rešitev zate. Nkene orgazme raztegni na več dni, tako da seksata večkrat ko njej ne pride, tebi pa. Ti boš tako imel dovolj seksa, ona pa bo potrebna, ker še ne bo potešena. Lahko bi delovalo če boš prav naredil…

Niincy, 20.11.2021 ob 03:25

Vem kaj bi bila rešitev zate. Nkene orgazme raztegni na več dni, tako da seksata večkrat ko njej ne pride, tebi pa. Ti boš tako imel dovolj seksa, ona pa bo potrebna, ker še ne bo potešena. Lahko bi delovalo če boš prav naredil…

Ker nasvet. Mislim da jo bo prej minilo do taksnega seksa, kot karkoli drugega. Si jo bo raje sama.

. https://youtu.be/JzXSTgdMNdM

Za moje pojme seksata ogromno. Na dva ali tri dni in praviš, da ima punca nizek libido. Ti bi pa 3 x dnevno?! To ni normalno, to je enostavno preveč. Govorim ti kot ženska. Verjetno obstaja kakšna motena, ki bi vsak dan, ampak take so redke in take so promiskuitetne.

Če bi vsak teden 1 x bi bilo popolnom normalno.

Nimam rešitve zate.

Kot je iz komentarjev razvidno- ženske svetujemo, da naj neha jemat KT (ker je močan stranski učinek ravno ubijanje libida-ironija kaj češ haha!), moški pa, da naj konča zvezo (itak da zato, ker ne bi kondoma uporabili)

To je edina rešitev. Hormonske težave se da tudi kako drugače reševat.

tvoja punca je normalna, 20.11.2021 ob 08:54

Za moje pojme seksata ogromno. Na dva ali tri dni in praviš, da ima punca nizek libido. Ti bi pa 3 x dnevno?! To ni normalno, to je enostavno preveč. Govorim ti kot ženska. Verjetno obstaja kakšna motena, ki bi vsak dan, ampak take so redke in take so promiskuitetne.

Če bi vsak teden 1 x bi bilo popolnom normalno.

Nimam rešitve zate.

da ne omenjamo, da je suha, ker se ne navlaži.. pa jo vseeno sexa, tok je njemu do nje.. z rožicami bonbonjerami masažami samo kupuje sex.. če temu ne bi bilo tako, bi videl njo ne pa le ta svoj problem kako revček ne more 3x na dan sexat.. svašta res ejjjj..

Pozdravljen,

Predlagam da punca neha jemat kontracepcijske tabletke in najdeta drugo obliko kontracepcije.

Pri nama je bilo enako, zdaj brez tabletk pa je libido od obeh zelo visok.

Lp

Fact! Dokler si ne urediš življenja stran od staršev pusti ženski spol pri miru.

Če povzamemo, si dobil kar nekaj nasvetov. Predlagam, da skombiniraš te 3:

– nehajta s hormonsko kontracepcijo

-ne rini v njo 24/7 direktno ali indirektno,

– zdr*aj si ga kdaj sam, bemuvraga

New Report

Close