Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek kako obleči dojenčka ponoči

kako obleči dojenčka ponoči

Kako imate oblečene novorojenčke ponoči?In čez dan?
Hvala za odgovore

4,5 m je ponoči v plenici in bodiju s kratkimi rokavi, čez dan pa ga imam ko smo doma samo v plenici, na sprehodu pa kratke hlačke in majčka s kratkimi rokavi.
lp

"Če bi hoteli biti samo srečni, bi to kaj kmalu dosegli. Toda srečni hočemo biti vedno bolj kot drugi, to pa je vedno bolj težko, ker mislimo, da so drugi srečnejši kakor so v resnici" (Renan)

Naša malčica je stara 11 dni: podnevi v tankih bodijih z dolgimi rokavi in plenici. Ko zaspi, jo čez nogice pokrijem s pleničko. Dajem pa ji samo Leclercove bodije, ki so tanki, HM-ovi in Mothercareovi pa še čakajo :-)) Ponoči pa zgoraj enako tanek bodi in žabice do pasu.

Lp, J.

V spalnem pajacku (Mothercare ali H&M).

8m – ponoči v pajacu s stopalu in dolgimi rokavi, dopoldne bodi s kratkimi rokavi in hlače, ko pa se segreje samo bodi. Plenica pa itak.

pupika 11m ponoči bodi tanek kratek rokav,čez dan pa krilca brez rokavov,majčke brez rokavov ,bodiji,pri večjih je simpl.

Ponoči kar v plenici star je 15 mesecev v vrtcu je v majčki in hlačkah doma pa spet v plenički.

Ponoči bodi s kratkimi rokavi, čez dan samo plenička.

Mi je grozno gledati dojenčke oblečene kot bi medlo zunaj. Starši pa čisto razgaljeni. Potem se jim čudno zdi, da otročki jokajo.
Tudi njim je vroče, tako kot nam. Morda še bolj, saj imajo ritke povite v plastiko. Kar dajte roko pod pleničko, boste videle, do so čisto vlažni.

New Report

Close