Kako pa kaj sanje
O čem pa vi kaj sanjate. Jaz sem imela danes tako žive sanje, me je en tko nat…., da sem se šla zjutraj koj zmerit v višino, če sem kaj zrasla. Ne vem, če ni bil ker od vas forumovcev. Še mož me je zjutraj vprašal, če sem mela slabo noč, ker sem vseskoz nekaj ječala, pa se obračala. O, ko bi on vedel! Verjetno sem se prilagajala položajem. A si pol z roko pomagate a skočte na partnerko?
Jz sem enkrat sanjala, da sexam z mojim šefom. Jz stara 25, on 50. On je ful sluzast, babe gleda, njega pa nobena. Tud men je bil totalno beden. Potem pa enkrat to sanjam, pa kako noro je blo, se še zdaj spomnem. Se mi zdi, da sem se celo smzdlv v sanjah, vsaj hlačke so ble čudne nasledn dan. Ampk to so ble bl nezaželene sanje. Nism bla potrebna al kaj takga, še manj pa, da si bi unga sluzavca spolno želela… Bljak!
Že cel ta teden samo sanjam! Če bi se zdajle spravla sem gor napisat, kaj vse sem nafantazirala, bi se morala it domov preoblečt:))
In to kar je teyka napisala sploh ni tako redko – da te v sanjah vznemirjajo situacije in tipi, ki bi jih podnevi s palico stran podila…
Ena, zarja se mi zdi kar naprej piše, da je sestradana… Prejmi moje globoke simpatije, vem, kako se počutiš, pa še obnašat se moraš, da je čist kul, vse…
kok sem se nasmejala, ko vaju berem o tej sestradanosti..ko si lacn..jej..ko si zejen pij..kaj iz tega sledi..namest, da bi sle delat na sestradanosti se se kle dodatno rajcata..hihi…jaz bi se enostavno zrajcala takoj zdaj do konca..ali presenetla sojga u pisarni in bi me on..ce bi bla tko sestradana in zakaj to tajit, se delat da nisi..japaja..zenska ki to izzareva je tko seksi..ni moskega ki bi se ji uprl;)..