Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Kako pa kaj sanje

Kako pa kaj sanje

O čem pa vi kaj sanjate. Jaz sem imela danes tako žive sanje, me je en tko nat…., da sem se šla zjutraj koj zmerit v višino, če sem kaj zrasla. Ne vem, če ni bil ker od vas forumovcev. Še mož me je zjutraj vprašal, če sem mela slabo noč, ker sem vseskoz nekaj ječala, pa se obračala. O, ko bi on vedel! Verjetno sem se prilagajala položajem. A si pol z roko pomagate a skočte na partnerko?

Ti pa znaš človeka v smeh spravt, bravo, pik*ica!

Jaz jo napadem ponavadi še predno sanjam. Imam potem bolj miren spanec 😉

Kren, si ti en resen človek! Lepo, da poskrbiš za miren spanec. Meni se premetava in sanja tele dneve non stop, ne glede na večerno intimo.

To se men ogromnokrat dogaja! Na pol še spim in enkrat sem neki bluzu in klical nek nick iz foruma!!! Katastrofa, sam sm se nekak zvil, se pa bojim, da se še kaj takega zgodi. Najbolše bi bilo, da bsi zvečer usta zavezal..

Ja, a ti pol sanjaš samo ene 2x na teden? A ostale sanje so pa mora?Men se pa to večkrat dogaja, sploh pa, če že prej seksam, se pa sploh ne morem umirit, pa mirno zaspat.

No, le poskrbi za to. Ti že veš….

Tud men se to dogaja, menda ponoči kar večkrat nekaj govorim. Pa je vse hvala k…. tako nerazločno, da partner ne ve, za kaj se gre. Pa bi zlo rad zvedu. Pa mu, tud če mam seksualne sanje rečem, da me je tlačila mora.

hehe..no tole okol sanj ne bom preveč razglabljala….
sanjam, seveda sanjam…z odprtimi, z zaprtimi očmi….z njim brez njega..hehe

napaka… povej mu, da si imela vroče sanje in naj te poteši

Hah, če bi mojega klical, še ne
bil tak problem ;=)

Pa ravno tvojega sem, dragica! Zdej pa poprav kar s naredila!

Jz sem enkrat sanjala, da sexam z mojim šefom. Jz stara 25, on 50. On je ful sluzast, babe gleda, njega pa nobena. Tud men je bil totalno beden. Potem pa enkrat to sanjam, pa kako noro je blo, se še zdaj spomnem. Se mi zdi, da sem se celo smzdlv v sanjah, vsaj hlačke so ble čudne nasledn dan. Ampk to so ble bl nezaželene sanje. Nism bla potrebna al kaj takga, še manj pa, da si bi unga sluzavca spolno želela… Bljak!

Heh, dragi, vljudno povej ženi,
da si ratal odvisen od čokolade,
da sam še o njej (čokoladi) sanjaš.
Itd.
Mogoče ti naredi zalogo, da je ne boš
ponoči zbujal. Ti pa to potem meni
lepo dostavi. Pa še DDV-ja ne boš plačal.

nezaželjene, ampak prijetne ;-)))

Pa ga ne morem kar vsako noč zbujat. Ta bi bla pa kar mal kruta

eh… mu ne bi pasalo??

Ja, ne vem, če glih vsako noč. Je pa tko, da tud jaz lahko včasih sama sanjam s kom – nekom, o nekom, z nekom, k sm že povedala s kom

To je pa res! Kadar seksam, potem hočem še več. Sploh naslednje dneve bi samo še seksal! Hm, mogoče pa kaj “lepega” sanjam zjutraj ko se zbudim. Takrat je bolj in manj skoraj vsako jutro “v stanju pripravljenosti” ;-). Klinc pa služba in ostalo!

ja, seveda, nobenga ne boli, če sanjaš… če pa te medtem tvoj pošteno nabriše, je pa sanjarjenje lahko lepše, a ne???

Ja, draga moja, bilo bi enostavno! A men se blede o tistem prvem delu nicka – o MILKI. To pa že ni več samo sladica, čeprav sveto verjamem, da si zelo sladka!

Že cel ta teden samo sanjam! Če bi se zdajle spravla sem gor napisat, kaj vse sem nafantazirala, bi se morala it domov preoblečt:))
In to kar je teyka napisala sploh ni tako redko – da te v sanjah vznemirjajo situacije in tipi, ki bi jih podnevi s palico stran podila…
Ena, zarja se mi zdi kar naprej piše, da je sestradana… Prejmi moje globoke simpatije, vem, kako se počutiš, pa še obnašat se moraš, da je čist kul, vse…

jaz pa skoraj nikoli ne sanjam,še takrat, ko mislim, da sanjam in ga cutim med nogami..niso sanje, me le moj nezno prebuja…rada bi sanjala..no bom pa z odprtimi ocmi;)..haha

hehe..pika, ja me veseli, da me vsaj ženske zastopte……..:))
….ja res je ..najbolj hudo je to, da morš, kao zgledat, kot mama, kot prijateljica, kot sodelavka, kot hči……ne smeš pa zgledat, sestradana…..

kok sem se nasmejala, ko vaju berem o tej sestradanosti..ko si lacn..jej..ko si zejen pij..kaj iz tega sledi..namest, da bi sle delat na sestradanosti se se kle dodatno rajcata..hihi…jaz bi se enostavno zrajcala takoj zdaj do konca..ali presenetla sojga u pisarni in bi me on..ce bi bla tko sestradana in zakaj to tajit, se delat da nisi..japaja..zenska ki to izzareva je tko seksi..ni moskega ki bi se ji uprl;)..

New Report

Close