Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kako pa kaj sanje

Kako pa kaj sanje

pravkar sem pisala o mojih sanjah:) zanimivo, zgleda da je blo danes v sanjah marsikje vroče

Jaz nič ne tajim, res pa je, da v bližini ni nobene take osebe s katero bi lahko spregovorila o tem (mož v tujini, ena prijateljica v MB, ena nekje v Bosni, če prav vem), tako, da se moram kar tule skašljat…
sicer bo moje abstinence konec jutri zvečer – Yes, komaj čakam. Življenje bo spet lepo!
Ja zarja, najhuje mi je nekako v službi, kjer že itak največ “igram”, doma še kar štimajo zadeve, ker se otrokom ful dogaja:)), zvečer se pa itak prepustim: sebi in sanjam…

se strinjam se strinjam….ne morjo se upret….sej pravim, da bo mogu past trenutek odločitve………mater če sem pa tako zbirčna…..

..pa nehat čakat naslednjih 5 minut, kot, da ni blo fuul zamujenga že v pravkar minulih 5 minutah….hehe

hehe..pika….popolnoma zastopim, fuul zastopim….

šibi..urca zamujena ne vrne se nubena in le enkrat se zivi..rabis se kaksn pregovor;)

aja, kadar pa sanjam kaj rajclih, pa ni noben problem moža zbudit (če je le doma). Včasih mi še sam naroči, potem, ko grem na svojo stran postelje, da naj ga kar zbudim, če bom kaj rabila:))
No, pa sem to parkrat res naredila in zagotavljam, da se stvari zelo vročično odvijajo, potem, ko sta enkrat oba budna. Osebno mi je pa še lepše, kadar me on zbudi, s svojimi usti, nežno, in s toplimi rokami na stegenčkih. Mislm, zdej morm pa res nehat, bom še za ta forum prehuda!:))

no pa rec..ce za take primere ni lepo met tale forum..kaj bi brez njega;)..

ne ne sara nič besed več…..vse kar rabim je en taprav dedc…hehe
ampak resno….:))

se strinjam!!!!

jz ti mojga ne dam..pika;)..lahk pa ti svetujem..recimo kren..al kir..al -mm..majo jajca si upajo..in ne vem zakaj se mi dozdeva da z njimi tudi v real ne bi blo dolgcas…ma bom rajs tih

hehehe…..ja sej sej…

New Report

Close