Kako pozabiti moskega ki je zaseden
Avtorica, daleč od oči, daleč od srca je edina reč, ki res pomaga. Je težko, ker pač si ga želiš videvat, ampak edino pomaga.
Drugače pa, ni nič narobe, če se poseksaš z njim (domnevam, da si samska?). Samo nevarno je, da se boš še boj navezala nanj in ti bo še težje.
Pa, ko ti eni BTDTji pišejo o vrednotah, se pa samo nasmehni. Tip nima osnovnih vrednot. Piše take gnusobe po monu.
Draga moja ne spoštuje te tvoj ljubimec, ti pa misliš, da bo še kdaj kaj resnega. Žal premalo se imaš rada, da mu ne daš dvojko. Poišči si nekoga, ki ga boš imela lahko stalno pri sebi in se boš v javnosti odkrito sprehajala z roko v roki. Tudi, če bo želel še kaj imeti s teboj bo samo začasno, saj itak sama pri sebi veš za to, a ne?
Joj, kako ste eni nadležni. Kako mislite, da se kar najde ok samskega moškega? Izjemno težko, ker bolj kot ne vsi, ki so ok, so poparčkani.
Tako, da ženska skoraj nima šans, da najde ok samskega moškega. Vi pa težite, da si ga naj najde. Le kako?
Res je, da varalice niso ok moški. Samo dejstvo je, da samskih ok moških skoraj ni. Ogromno več je ok samskih žensk kot ok samskih moških. Tako, da najti ok samca je skoraj nemogoče.
BTDT nepr., 17.01.2024 ob 10:28
Ljubica817, 17.01.2024 ob 09:56
Manja85433, 17.01.2024 ob 08:21
Nic da ga noro vlecem ko magnet pa da se mava lah lepo ko sem js rekla da se to konca..pa rekel je da se nebojim da se nebo zaljubil..pise pa ne in je res cudno vse skupaj
Pri nama je bilo enako, nisem vedela zakaj me ne more gledati v oči, ko se pogovarja z mano.
No sedaj ga razumem, ker se tudi meni zdi, da ga bom napadla in skočila v naročje, ko ga gledam. Tako da tale tvoj je že odpisan, da se ne bi zaljubil.
Vsedita se in se iskreno pogovorita, on naj dobro premisli, kaj ga še veže doma in naj začne urejati papirje, če lahko.
@BTDT, se zgodi tudi takim, ki imajo vrednote in se nam ne zdi normalno varati vsakega in vsepovprek. Pravijo, da je vedno oseba, za katero ukriviš svoja pravila in ko prideš do te osebe vidiš, da je to res.
@Ljubica817
Se zgodi? Nope, se ne. V takih situacijah mora vsaj eden varati. To pomeni, da se zavestno odloča za to in tukaj ta človek popolnoma povozi svoje vrednote. Če rečem drugače: Človek pokaže koliko so njegove vrednote vredne. Trditi nekaj javno, na deklarativni ravni, zasebno pa to preprosto odmisliš – to počno le psihično nestabilni ljudje.
Stavim, da je tipu doma čisto ok, da ima vse poštimano, a mu je dolgčas in išče impulze, ki bi mu popestrili življenje… Človek, ki je odvisen od tovrstnih impulzov, bo vedno tak. To je posledica tega, da je reakcija telesa na povečan nivo hormonov (endorfini…) zelo podobna kot ob uživanju heroina.
Če se tega zavedaš, boš ravnal zavestno in impulze zatrl. Tvoje življenje bo mirnejše in lepše. Posledice impulzivnosti so sicer precej stresne in ljudje v takih primerih stresa potem iščejo izhode v drogah, pijači in vsemu kar dviga adrenalin. Pri tem pa se požvižgajo na čustva in dobrobit soljudi.Ni brez vzroka trditev, da ljudje z MOM, MON in asocialno motnjo radi posegajo po alkoholu in drugih drogah.
Ko sem spoznal te psihološke mehanizme, mi je postalo popolnoma jasno, zakaj ljudi, ki varajo, pijejo, ravnajo impulzivno, ni dobro zaposlovati v lastnem podjetju, kaj šele, da bi z njimi delil tudi življenjsko pot. Od tod tudi tista moja misel, da ene pač niso za kaj več kot dva kroga. V teh parih krogih, če znaš peljati pogovor in razumeš kaj ti oseba sporoča, spoznaš globino njene impulzivnosti. Je pa res, da je seks z impulzivnimi ženskami praviloma najboljši.
@BTDT ja se zgodi in to takim, ki so prav tako trdno prepričani v svoje vrednote, kot si ti. A včasih se ti zgodi ljubezen, ki je močnejša od tebe. Ne iščeš impulzov in tvoje dolgočasno življenje ti je več kot všeč.
Verjamem, da to kar si napisal, velja za ogromno ljudi. A obstajamo tudi taki, ki smo daleč od šibkih ali nestabilnih in nas je ljubezen premagala.
griki, 17.01.2024 ob 20:09
Joj, kako ste eni nadležni. Kako mislite, da se kar najde ok samskega moškega? Izjemno težko, ker bolj kot ne vsi, ki so ok, so poparčkani.
Tako, da ženska skoraj nima šans, da najde ok samskega moškega. Vi pa težite, da si ga naj najde. Le kako?
Res je, da varalice niso ok moški. Samo dejstvo je, da samskih ok moških skoraj ni. Ogromno več je ok samskih žensk kot ok samskih moških. Tako, da najti ok samca je skoraj nemogoče.
Kako to mislis, da je ogromno vec samskih ok zensk kot moskih. Ali to pomeni, da zenske, ki niso samske, pa niso ok?? Ali pa celo, da so vse zenske ok? In glede ok samskih zensk raje povprasaj moake. Ce so tebi te zenske ok, to se ne pomeni, da so ok tudi moškim. Pomisli, kaksne lastnosti in kaksne zenske so privlacne in primerne za moske. In ce zenska ima iskane lastnosti ne bo dolgo samska
Roke stran od poročenih! Poročeni so prepovedani. So lažnivci in manipulanti, lažejo ženi, lažejo ljubici. Izkoriščevalci, žene jim rodijo otroke, jim kuhajo, jih strežejo, jim perejo in likajo, ljubice pa imajo za razvedrilo.
Od poročenega moškega lahko čakaš le solze. Ločil se ne bo, Udobneje mu je sedeti na dveh stolih.
Ljubica817, 17.01.2024 ob 22:05
@BTDT ja se zgodi in to takim, ki so prav tako trdno prepričani v svoje vrednote, kot si ti. A včasih se ti zgodi ljubezen, ki je močnejša od tebe. Ne iščeš impulzov in tvoje dolgočasno življenje ti je več kot všeč.
Verjamem, da to kar si napisal, velja za ogromno ljudi. A obstajamo tudi taki, ki smo daleč od šibkih ali nestabilnih in nas je ljubezen premagala.
@Ljubica817
Beri Zorana Milivojevića, ti zna biti bolj jasno…
Glej, v času, ko sem bil poročen me je trikrat konkretno treslo, a streslo me ni. Šlo je za zavestno odločitev, da svojim najbližjim ne bom povzročal gorja. Danes vem, da sem ravnal prav.
daleč od oči, 17.01.2024 ob 18:52
Avtorica, daleč od oči, daleč od srca je edina reč, ki res pomaga. Je težko, ker pač si ga želiš videvat, ampak edino pomaga.
Drugače pa, ni nič narobe, če se poseksaš z njim (domnevam, da si samska?). Samo nevarno je, da se boš še boj navezala nanj in ti bo še težje.
Pa, ko ti eni BTDTji pišejo o vrednotah, se pa samo nasmehni. Tip nima osnovnih vrednot. Piše take gnusobe po monu.
@daleč od oči
Meni ste pa revčki in revice, ki se ne morete ubraniti “ljubezni” tako hecni.
Ne ločite ljubezni od zaljubljenosti in poželenja. Sicer pa mojim vrednotam ni nič narobe in prav vseeno mi je, kaj si o tem mislite drugi medtem, ko vas žre fovšija.
Tale tvoj ne piše… ne more te pa več samo gledati… rad bi od tebe nekaj več..
1. Gre mu samo za seks s tabo. Rabi malo adrenalina, popestritev v življenju.
2. Ne piše, ker ima ženo. Mogoče niti ni tip, ki mu ležijo sporočila.
3. Ne išče nove žene, ampak samo eno za zraven.
Če si samska, odsvetujem druženje – zaradi tebe. Ker lahko razvijes čustva in boš samo trpela. Če imaš pa razcisceno sama s sabo in ti vloga ljubice odgovarja, pa samo gasa.