Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu kako predlagate…

kako predlagate…

…kako predlagate svojemu partnerju-ki, da si nekaj želite, seksualnega ne obicajnega…butnete kar direkt, ker jaz sem taka, ampak se mi zdi, da v takih primerih je bolje mal po ovinkih, ne pa direkt, zna pol poct ornk ko bomba.
Recimo sanjate o trojckih al paru, da bi se mal pomesal ali kaj drugega, kako zacnete temo, kako ga povohate al je za to al ne, da vse skupaj zgleda se vedno kot pogovor in ne pejva to hocm, to morva…

O trojčku in paru jaz le sanjam in je ne obremenjujem s tem ker zase vem, da se v realnosti nebi spuščal v to. Zakaj ne sem že povedal. Če pa misliš na kakšen druge ideje in variante je pa tako, da ponavadi tudi sam kar “ustrelim”. Hvalabogu, da ne reagira nagonsko negativno, ker jaz se že po naravi vsaki stvari saj malo upiram 😉

Moj je občutljiv za take zadeve. Mislim, ljubosumen. In ker tako reagira imam potem slabo vest. Po nepotrebnem. A to je moj problem, ne njegov. Vsekakor moram biti previdna pri vključevanju raznih novosti…..

Pri nama je on tisti, ki fantazira o trojčkih, četvorčkih ( a se tako reče?:)) itd. Mislim, fantaziram tudi jaz (domišljijo imam res bujno), ampak on je to pripravljen tudi udejanit – če bi bila jaz za. No, zaenkrat nisem, ampak človek nikoli ne ve. Pred kratkim so se mi koleščki na seksualnem področju začeli precej hitreje vrtet kot prej, pa sva že prej imela kar OK pošlihtane zadeve na tem področju, vsaj če se primerjam s prijateljicami.
Nikoli ne reci nikoli, vse je možno. No, ta teden bom tudi o “dvojčku” samo sanjala, saj me je dragi zapustil za cel teden:((

eh… nič ne predlagam, ker naleti na gluha ušesa :-(((

ok, čisto trezno sva že govorila o npr. četvorčku, ker je padla resna ponudba s strani bi lahko rekel najboljših prijateljev..

priznam da glede tega ni bilo nobenih zamer, da sem ji to predlagal, ampak ona pač ni še za kaj bolj obiičajnega kot je skupinskli seks (naj omenim samo porniče), zato tudi skupne fantazije v tej smeri odpadejo

saj vam pravim, prilično dolgočasno (:-P)

-mm, pa si prepričan, da ji ni samo nerodno? Da jo je sram priznati take malo bolj odštekane stvari, ker vzgojeni smo bili pač v bolj “pravoverskem” stilu? mislim, jaz sem bila precej zadrta, ampak ker je mož vztrajal, delava zdaj marsikaj in govoriva vse živo, za kar si nisem predstavljala, da je sploh možno. Ampak: še vedno mi je kdaj nerodno, če si želim kaj bolj opolzkega. Na srečo to jemlje s humorjem, meni je takoj lažje. Smeh v dvoje neverjetno sprošča, razne “čudne finte”se spremenijo v razburljive igrice…

Ko je dovolj vroče govoriva o vsem in sanjava kaj bi bilo, kako bi bilo in se rajcava s tem. A oba veva, da do tega ne bo prišlo (jaz sanjam o 2xž in jaz, ona 2x min ona. Samo BI je pogojnik, zato ostane vse le pri fantazijah. Ne smem pa nikoli nič rečt kako je bilo pri drugih, je takoj ogenj v strehi, pa suha tamala…

Pa ji ja tega ne govoriš, saj si trapast:))

Hm, četvorček s prijatelji pa niti jaz nevem, če bi se šel. Pa se ti resno pogovarjaš z njimi? Jaz si niti pogovora ne predstavljam z njimi o tem… Svoji pa tudi ne mislim omenjat idej v katere niti sam nisem prepričan.

Samo parkrat sem rekel, da njena bolš stiska. Se mi je pač zareklo, kaj češ

Če ni skrivnost, kaj “opolzkega” npr.? Četvorček?

Uh, ne vprašaj! Na to so pa vse po vrsti alergične! Jaz sem nekoč (prvič in zadnjič) eni omenil, da je imela una pred njo malo premajhno za mojega kadar sva od zadaj. In ne vprašaj! Komaj sem zvezo obdržal!

Ja, če fantaziram o čem takem, ali pa, če si želim kakšen poseben položaj ali pa drugo posebno “uslugo”, pa “grde” besede itd. Joj, moram nehat pisat, še 4 dni bom sama, pa me neki čudni mravljinci spreletavajo:))

Pika, jaz se javim za tvojega mravljinčka, boš vidla kako nežno zgečkam!

ja, smo še naprej dobri prijatelji. Pač je padla ideja, ki je nismo realizirali; ne vidim razloga zakaj bi zaj naj bil ogenj v strehi.

verjemi, da sem poskušal vsemogoče…

Midva grde besede sprejemava “brez najave” 😉 Hvalabogu! Za kakšno posebno pozo sva pa vedno oba. Seveda, če je čas za govorjenje 😉

samo še kaki klovn lahko probam bit :-)))

eh… tote babe… pa kaj te mislijo, da so prve in edine… hvala bogu, da si jo pohvalu, kaj bi šele blo, da bi reku, da je ona prejšnja boljša ;-))))

Veš kaj -mm! pa če bi bil ti ravno v ognju in bi te žena (ali ljubica – zdaj sem šele mal prebrala poste za nazaj!) pogledala in navdušeno vzkliknila:
“Ja -mm, saj tvoj je pa še daljši kot od xy, sam glavco je mel un mal večjo, ampak tvoja je pa bolj rdeča!” Po moje ni šans, da dokončaš začeto!

Veš kaj me še zanima, ali si povedal svoji ženi, da si jo prevaral (tega nisem zasledila, sem šla bolj počez)? Ker. če si – potem nimam nasveta zate, mene bi to zatrokiralo, da je kaj…

Pol bi blo pa abjajcn!

Tega zadnjega ne zastopim, KIR…

Jajca – veš kje jih najdeš, drugače pa mene prim, boš mela vsaj polno dlan!
ab – nemško od, stran, torej jajca stran! Sem bil dovolj jasen?

OK, OK, malo narečja ne škodi. Lepo se imejte, pa kaj seksajte, srečniki:)), jaz se odklapljam, so najavli ene fante, da prevetrijo mašine – računalnike, da ne bo kake pomote. Vidiš, svojemu kompjuterčku pa jaz včasih rečem “stara jajca” – ampak ponavadi zavpijem! Upam, da mi bojo dal nov monitor, vas bom še lepše brala!

Lepo se imej!

New Report

Close