Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu kako premagati “sramežjlivost”

kako premagati “sramežjlivost”

Pri seksu nisem nikoli dosti sproščena. Vedno se obremenjujem s tem ali sem dobro umita, podepilirana… Pa tudi nikoli si ne upam dati pobude za seks. V glavi imam že cel načrt kako naj bi se mu približala in vse, ampak ko pride do tega pa odpovem. Drugače v seksu uživam, glede novosti nimam predsodkov (sva že probala analno). Pa tudi najstnica nisem več, sva skupaj že lep časin imava že družino. Mogoče kakšen dobder nasvet, kako naj se znebim tega? Hvala!

da.
spoznaj mene.

In kaj bo potem?

naucil te bom sproscenosti, naucil te bom sproščenega doživljanja erotike, naučil te bom vzburjenja in uživanja v predigrah brez da bi ti misli uhajale drugam (kot si omenila). končno boš začutila popolnost sebe in občutila boš da si popolna vedno ko so popolne tvoje misli-in tvoje misli so vedno popolne takrat ko se brezskrbno prepustiš partnerju -meni.
ko boš uživala v dotikih, trepetala kot najstnica predno prvič doživi orgazem ali prvič začuti kurca v sebi, ko se bova pogovarjala o spolnosti tako sproščeno da boš svoj prvi orgazem z mano doživela ŽE SAMO OB BOŽANJU.KO TI NE BO POMEMBNO NIČ DRUGEGA VEČ kot samo najini telesi in duha. Te mika?

Meni ni jasno:-) Pišeš, da si sramežljiva, pol pa napišeš, da nimaš nobenih predsodkov glede novosti. Men se zdi, da potem že si dovolj sproščena, če si odprta za neke novitete:-)
Glej, težko bi ti svetovala, zakaj se vedno obremenjuješ z nekimi stvarmi ko sexaš…je možno, da tvoj mož pritiska nate, da morš bit popolna (umita, pobrita itd.)? Ker jaz sem se tud nekaj časa obremenjevala in ko npr. nisem bla pobrita, sploh nisem hotla sexat, čeprav mi tip nikol ni nič kaj takega rekel. Enostvano nism hotla. Je pa pol opazil v čem je problem in potem mi je moj dragi dal jasno in glasno vedeti, da sem zanj še vedno the best in da si me želi tud če nism vedno “popolna”. In mi to vedno zna pokazati, tak da se sploh ne obremenjujem več s tem. Tak da 1x pač omeni možu s čem se obremenjuješ pa boš vidla kaj ti bo odgovoril. Mogoče se bo tud sam potrudil, da se ne boš več tak počutla. Lp

Hvala za odgovor. Štos je v tem, da mož nikole ne komplicira, njemu je vseeno ali sem pobtita… Dostikrat mi je to že rekel, ampak jaz imam vseeno v glavi neke predsodke, ki bi se jih rada znebila, pa ne vem kako.

Zanimiva je tudi ta situacija: cel dan mislim na to kako bova seksala, se zrihtam, umijem, obrijem,oblečem erotično,ko pa pride do trenutka ko bi se moglo kaj zgoditi mi gre pa vse na živce, takrat me volja do seksa mine in potem se ponavadi skregava. Ne vem kaj mi je.
LP

Hvala lepa za dober namen, ampak kot si mogoče že prebral – sem poročena!!

Mogoče se nebi smela tako pripravljat na seks. Mož bi te moral kar presenetiti, tako ko kuhaš kosilo ali pa ko se kam peljeta, zaviti na stransko cesto,…

Janja

in v čem je ovira?
veš koliko poročenih žensk hodi na npr erotične masaže z namenom sprostitve? ti bi ti bilo kot pomoč ne kot razdiranje zveze.imaš email?

ja… to je najboljše, če sta oba za to… pr nas je tak, da ž ni preveč za take hece

Če ne gre drugače si pomagaj z alkoholom,no spij kozarec vina,da se sprostiš,mogoče bo delovalo.Preveč pa ne je kontraučinek.

strela, tud men se to zgodi. Mam rada organizirano življenje. Narediš scenarij, sam on neve kako vlogo nameniš njemu. Pol pa valda ne naredi čist tko, pol ti pa dol pade. Jaz se mal k njemu stisnem, pol pa akcija. Tko da ne se kregat zarad tega.

Kaj pa je narobe s spontanim sexom? Ni treba vedno nekaj načrtovat.Mogoče ti ravno to načrtovanje vzame vso energijo in voljo do vsega,ker si cel dan pod pritiskom in misliš na to,kako mora vse skupaj potekati.Preveč se obremenjuješ,tak da logično da te pol mine.Sex naj ne bi bil skrb pa neka težava in ne bi smelo bit tak,da se cel dan obremenjuješ s tem kak zvečer rešit to “težavo”.Ok,saj ni nič narobe če kdaj načrtuješ,ampak da se skoz s tem obremenjuješ in da mora vedno iti po nekem načrtu,pol ni čudno da postane sex obremenitev.

medved )) me prav zanima.. če si za v troje tudi tako navdušen ))

Javi se mi na mail!

Za velike in male užitke - trdi tički in vroče mucke ;)

New Report

Close