Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Kako pristopiti/osvojiti starejšo žensko?

Kako pristopiti/osvojiti starejšo žensko?

Pozdravljeni!
Že od nekdaj imam željo, da bi poskusil s starejšo žensko 40+ let v postelji, ampak nevem kako se zadeve lotiti. Starejše me že od nekdaj privlačijo, ampak do zdej še nisem našel načina, kako bi sploh pristopil do kakšne starejše, ker imam občutek, da mlajši itak ne pridem v poštev.
Vrjetno pa to ne drži in se najde en kup starejših, ki bi bile za to pripravljene , mogoče si celo isto želijo in imajo isti problem – kako sploh pristopiti/osvojiti mlajšega moškega.

S sexom nisem imel nikoli težav. Imel sem par dokaj resnih zvez s puncami iste starosti, ampak zdej pa bi rad sprobal nekaj drugega. Torej, da me neboste narobe razumeli: ne iščem resne zveze s starejšo žensko, ampak bi rad našel način, kako osvojiti kakšno starejšo žensko za “popestritev oz uresničitev skrite želje.” 🙂

Me zanimajo predvsem odgovori starejših žensk, kaj si mislijo o tem? Kakšen nasvet bi mi prišel prav!

Hvala in lp,
Lovro

Kar tako ene starejše ženske,ki jo ne poznaš in o njej nič ne veš ne osvajati.Na osnovi česa bi jo pa lahko.Poskusiš tam kjer je že nekakšen stik recimo fb .Zaćneš z všečki ,komentarji in občasnimi pogovori prek zasebca.Če bo voljna igre steboj lahko greš dlje.Vsekakor začneš osvajati neko žensko s katero si v pogostih stikih,recimo pogosto videvaš starejšo prodajalko,natakarico,sosedo ,skratka tisto s katero sta na ti in se pogosto pozdravita in namenita nasmešek.Najverjetneje bo med njimi tudi katera,ki bo za akcijo in si podobno želi.

Lahko poskusiš tudi preko raznih klepetalnic. Oglej si profil, preberi opis, slike, komentarje in na kašen način komunicira ženska. Se najdejo brez skrbi tudi takšne in je ta način po moje boljši kot tisti zgoraj. Ni preveč dobro bit v bižini in imet še stike, ko pač stvar ni več aktualna. Vseeno je težko na prvo žogo ocenit ali ji je jasno kaj se gre in ae boš lažje umaknil.
Pa še to, ne glede na to koliko bo dobro ne vleci zadevo predolgo, ker se lahko stvari zakomlicirajo in se pojavijo želj še po čem. Ne mislit, da si tudi ti imun na to, lahko je obojestransko. Torej najprej uporabi zgornjo glavo in akcija ;D

Hvala obema za odgovor. Z obema se na nek način strinjam. Je pa res, da v prvem predlogu, bi takšen način lahko pripeljal do nekega globljega stika, ker bi se že spoznaval na takšen način, kar pa mi ni všeč, ker ne iščem zveze.
Ta drugi predlog mi je že bolj všeč. To, da ženska nebi bila iz istega kraja je pomoje velika prednost, sploh pri tem, da se ne poznaš in se ne videvaš na ulici vsak dan,teden.
Najboljše bi pomoje bilo spoznati eno iz drugega konca Slovenije, ki ima isto željo, se na kratko spoznati in če bi si bila všeč,….se lepo imeti, in to je to 🙂

To je spet odvisno kako izgledaš. Če deluješ precej mlajšega videza, si večinoma pri tistih okoli 40 let odpadel. Jaz npr. pri tridesetih izgledam precej mlad, zato še pri tistih svoje generacije na ulici nimam šans, ker mislijo da sem kar nekaj let mlajši od njih. Imam pa zato šanse pri dekletih starih okoli 20 let. Starejše me na srečo niti ne zanimajo.

Nekdo30 dobra 🙂 Js zgledam kot normalen 30letnik oz. prej zgledam starejš k pa mlajš. Bom se mogu mal zapustit, brado al pa še bolš, da kr brke :), pa da vidimo 🙂 🙂

Jaz pa mislila, da je vse polno kurbarije na internetu, da sploh ni težko najti …

Drugače pa osvajaj, kot bi osvajal vrstnico za avanturo. Ženske smo ženske tudi po 40. letu, človek ne more verjet a ne.


Sem imela sama 2 taka razmerja, tako kot sem opisala zgoraj in je bilo super dokler je trajalo.:) Z drugim imava se obcasne stike na cisto prijateljski osnovi ceprav obcasno pade kak namig po srecanju samo se oba zavedava, da je boljse ce tako ostane kot je. Sva iz razlicnih koncev in ni problem. S tvojo zeljo ni nic narobe in mislim, da se vel


Sem imela sama 2 taka razmerja, tako kot sem opisala zgoraj in je bilo super dokler je trajalo.:) Z drugim imava se obcasne stike na cisto prijateljski osnovi ceprav obcasno pade kak namig po srecanju samo se oba zavedava, da je boljse ce tako ostane kot je. Sva iz razlicnih koncev slovenije in ni problem. S tvojo zeljo ni nic narobe in mislim, da se veliko zensk 40+ zaveda in je sposobna imeti samo razmerje z nekom mlajsim od sebe. Seveda mislim na tiste, ki so iz taksnega ali drugacnega razloga same.Ceprav prevladuje mnenje, da je boljse za tako razmerje najt kaksno poroceno, verjemi da ne drzi.
Tako ti kar isci, saj ves kdor isce ta najde 🙂 Pa tako kot je ena napisala, zenska je zenska ne glede na leta tko da kako pristopit ni neke razlike.


Hvala knjižničarka, dober nasvet! 🙂

Evo, imam kar večje upanje, ko slišim kaj takšnega! 🙂 Kje sta se pa vi2 spoznala? V živo, internet? Lahko kej več poveš, kako je potekalo? 🙂
Ja sej js se nebi rad čustveno vpletal, ampak samo tak, občasno se imeti fajn in uživat 🙂
Ti vrjamem glede poročenih in se bom tega držal.


Sem pozabil pokomentirat prvi stavek, zdej pa ne gre za nazaj uredit sporočila.
Ja, sej prav misliš, da je polno kurbarije. Sam, kot si mogoče že opazila na tem forumu je večina moških tistih, ki zganja kurbarijo in podobne zadeve. Vrjetno, če odpreš temo, ti, kot ženska, da iščeš moškega, se ti bo javlo prek 100 moških. Če pa odpre moški, pa se bo MOGOČE javla ena ženska.
Ampak se vrjetno motim..,ženske vrjetno bol berejo in si želijo, medtem, ko moški pač povedo/povemo na glas. 🙂

Če vidiš kakšno punco ki je stara 30 let ki se ti nastavlja greš lahko do nje .
Vendar če se ti smehlja jo vprašaj zakaj se ti smeji in zakaj je tako lepo napravljena .
Če ti dekle odgovori da te bi rada poljubljala se ji prectavi in se primeta za roki .
Ko se stisneta v objem srca se lahko tudi poljubita na lice .
Če se napijeta gresta lahko v park tam si odpni hlače da te bo punca lazje prijela za lulčka ti jo pa primi za rit ter se začenjajta lizati ali seksati v narav .


Hvala knjižničarka, dober nasvet! 🙂

Evo, imam kar večje upanje, ko slišim kaj takšnega! 🙂 Kje sta se pa vi2 spoznala? V živo, internet? Lahko kej več poveš, kako je potekalo? 🙂
Ja sej js se nebi rad čustveno vpletal, ampak samo tak, občasno se imeti fajn in uživat 🙂
Ti vrjamem glede poročenih in se bom tega držal.[/quote]
Spotnala sva se na badoo-ju, zdaj je tega že par let. V bistvu ni bilo nič posebnega, mi je pisal najprej tam in ker sva se lepo ujela je sledila menjava telefonskih, pogovor in tudi zelo hitro 1. srečanje. V živo je bilo še boljše kajti nisva pretiravala z nekimi slikicami in sva bila prijetno presenečena ( oba ) :)) . Kljub razliki 17 let, je bilo ogromno kemije. Dobivala sva s dobra pol leta in sva se odločila, da je bolje če prekineva kajti je šlo razmerje v napačno smer. Oba sva imela, sicer ne istočasno, dokaj resni zvezi, po tistem ko sva zaključila. Ostala sva in sva še vedno v dobrih odnosih ter se občasno še slišiva.To bi bilo to.:) Piši še kaj, me zanima, če ti bo uspelo.;)

Tudi sam sem imel od nekdaj željo s starejšo. Iz mojih izkušenj lahko rečem, da je kar težko najti kakšno, ki je za oz. je treba imeti veliko sreče. Velika večina ni zainteresirana za toliko mlajše in tako vrsto zveze. Pri 29-ih (zdaj jih imam 35) mi je ratalo na eni spletni klepetalnici navezat stik z 19 let starejšo žensko, takrat pravkar ločeno. Kmalu sva izmenjala sliki in tel. številke ter se tudi kmalu v živo srečala. Bila sva si privlačna in itak da sva si naravnost povedala kaj si želiva, saj tu itak ni dileme pri tej razliki v letih. No dobivala sva se kar nekaj časa in je bilo obema lepo.
Oba moreta vedet kaj hočeta in da pač takšni zvezi enkrat more priti konec.

Lepo, lepo. No na kej takšnega moram jaz naletet oz. spoznati. Ja to pa boljše, da sta prekinla. Za sebe vem, da imam pojme razčiščene in se nočem zaplest globlje, tako, da bi se umaknil že takoj, ko bi videl, da zadeva ne gre v pravo smer iz ene ali druge smeri.
Bom napisal ja, če bo kej novega, ampak to zna traaajaati 🙂 sej nebom kar na začetku vrgel puške v koruzo 😉

No fajn to slišat. Sam, da se mamo lepo 🙂 Ja sej sam se nimam namena spuščat v kakšen resen odnos, razmerje.

Spoznala sva se v neki klepetalnici in bila skupaj skoraj deset let. Verjetno ni bil samo seks a ne.
Pa če bi imela oba malo več jajc, bi verjetno zaživela skupaj. Mislim, da bi tudi preživela, vsekakor bi funkcionirala bolje kot pol slovenskih zakonskih parov. Sem kar težko naredila korak naprej, in mogoče še težje, ker je taka nežna dušica.

Ja, do žensk se obnašaj kot do žensk ne glede na starost. Odkrito pokaži, če ti je všeč, spoštljivost, naklonjenost, nežnost … Ne bit nesramen ali hladen samo zato, ker gre pač za avanturo.

Glede na tvoj vzdevek predvidevam, da sta imela 10 let razlike. To sem men ne zdi tako veliko. Škoda, da vama ni uspelo, če je bila želja takšna.
To, da bi bil nesramen ali hladen se ne bojim, ker nisem tak tip človeka! Pa vseeno hvala za nasvet in tvojo zgodbo 😉

[/quote]

Lepo, lepo. No na kej takšnega moram jaz naletet oz. spoznati. Ja to pa boljše, da sta prekinla. Za sebe vem, da imam pojme razčiščene in se nočem zaplest globlje, tako, da bi se umaknil že takoj, ko bi videl, da zadeva ne gre v pravo smer iz ene ali druge smeri.
Bom napisal ja, če bo kej novega, ampak to zna traaajaati 🙂 sej nebom kar na začetku vrgel puške v koruzo ;)[/quote]

V bistvu, sva tudi midva na začetku takoj razčistila kaj in kako, je pa oba malo zaneslo, ker sva se ujela na vseh področjih in sva se odločila, da je razlika v letih vseeno prevelika za karkoli drugega tako, da sva zaključila in ni bilo problemov z nobene strani. Krasna izkušnja je bila in mi ni žal.
Drugače je pa čisto od tebe odvisno koliko časa boš iskal. Po debatah sodeč niti ni malo žensk v mojih letih, ki niso zavrte in so zmožne imet tak odnos. Seveda to ne pomeni, da zagrabi kar eno tam čeprav ti ne bo privlačna samo zato, da pač je.Se še najdejo tudi 40+ ali več, ki zelo dobro izgledajo.Je pravzaprav precej od tebe odvisno in sem prepričana, da se boš znajdu.:)

[/quote]

Lepo, lepo. No na kej takšnega moram jaz naletet oz. spoznati. Ja to pa boljše, da sta prekinla. Za sebe vem, da imam pojme razčiščene in se nočem zaplest globlje, tako, da bi se umaknil že takoj, ko bi videl, da zadeva ne gre v pravo smer iz ene ali druge smeri.
Bom napisal ja, če bo kej novega, ampak to zna traaajaati 🙂 sej nebom kar na začetku vrgel puške v koruzo ;)[/quote]

V bistvu, sva tudi midva na začetku takoj razčistila kaj in kako, je pa oba malo zaneslo, ker sva se ujela na vseh področjih in sva se odločila, da je razlika v letih vseeno prevelika za karkoli drugega tako, da sva zaključila in ni bilo problemov z nobene strani. Krasna izkušnja je bila in mi ni žal.
Drugače je pa čisto od tebe odvisno koliko časa boš iskal. Po debatah sodeč niti ni malo žensk v mojih letih, ki niso zavrte in so zmožne imet tak odnos. Seveda to ne pomeni, da zagrabi kar eno tam čeprav ti ne bo privlačna samo zato, da pač je.Se še najdejo tudi 40+ ali več, ki zelo dobro izgledajo.Je pravzaprav precej od tebe odvisno in sem prepričana, da se boš znajdu.:)[/quote]
Jaz se ne bi strinjal s tem, da je od njega odvisno koliko časa bo iskal. Kot rečeno, treba je imeti predvsem srečo. Tudi sam bi spet imel eno takšno zvezo, pa kar ni zainteresiranih žensk. Res da ne iščem intenzivno in ne uporabljam nobeno spletno stran za spoznavanje, kjer bi javno objavil svoje slike, to mi pač ni. Vsekakor je konkurenca ogromna, decov veliko več kot žensk, tako da imajo le-te veliko izbiro, ponudbe jim dežujejo vsakodnevno.

Lepo, lepo. No na kej takšnega moram jaz naletet oz. spoznati. Ja to pa boljše, da sta prekinla. Za sebe vem, da imam pojme razčiščene in se nočem zaplest globlje, tako, da bi se umaknil že takoj, ko bi videl, da zadeva ne gre v pravo smer iz ene ali druge smeri.
Bom napisal ja, če bo kej novega, ampak to zna traaajaati 🙂 sej nebom kar na začetku vrgel puške v koruzo ;)[/quote]

V bistvu, sva tudi midva na začetku takoj razčistila kaj in kako, je pa oba malo zaneslo, ker sva se ujela na vseh področjih in sva se odločila, da je razlika v letih vseeno prevelika za karkoli drugega tako, da sva zaključila in ni bilo problemov z nobene strani. Krasna izkušnja je bila in mi ni žal.
Drugače je pa čisto od tebe odvisno koliko časa boš iskal. Po debatah sodeč niti ni malo žensk v mojih letih, ki niso zavrte in so zmožne imet tak odnos. Seveda to ne pomeni, da zagrabi kar eno tam čeprav ti ne bo privlačna samo zato, da pač je.Se še najdejo tudi 40+ ali več, ki zelo dobro izgledajo.Je pravzaprav precej od tebe odvisno in sem prepričana, da se boš znajdu.:)[/quote]
Jaz se ne bi strinjal s tem, da je od njega odvisno koliko časa bo iskal. Kot rečeno, treba je imeti predvsem srečo. Tudi sam bi spet imel eno takšno zvezo, pa kar ni zainteresiranih žensk. Res da ne iščem intenzivno in ne uporabljam nobeno spletno stran za spoznavanje, kjer bi javno objavil svoje slike, to mi pač ni. Vsekakor je konkurenca ogromna, decov veliko več kot žensk, tako da imajo le-te veliko izbiro, ponudbe jim dežujejo vsakodnevno.[/quote]
No sama sicer ne iščem in ne vem kako je stanje trenutno ampak po pogovorih z nekaterimi se mi je zdelo, da ne primanjkuje ravno žensk. Res je pa, da je moških ogromno in jaz osebno, če bi iskala, definitivno izberem mlajšega. Ne maram sprenevedanja, sploh mi je pa slabo, ko berem vezane oz poročene.Pri takih potegnem črto. Večina žensk v teh letih, ko ima stvari urejene ( dom, job, odrasle otroke) in ostane sama, ne potrebuje provajderja ali nekoga 10+ starejšega, ki bo želel skupno življenje ipd. Dovolj je občasno prijetno druženje brez obveznosti.

V bistvu, sva tudi midva na začetku takoj razčistila kaj in kako, je pa oba malo zaneslo, ker sva se ujela na vseh področjih in sva se odločila, da je razlika v letih vseeno prevelika za karkoli drugega tako, da sva zaključila in ni bilo problemov z nobene strani. Krasna izkušnja je bila in mi ni žal.
Drugače je pa čisto od tebe odvisno koliko časa boš iskal. Po debatah sodeč niti ni malo žensk v mojih letih, ki niso zavrte in so zmožne imet tak odnos. Seveda to ne pomeni, da zagrabi kar eno tam čeprav ti ne bo privlačna samo zato, da pač je.Se še najdejo tudi 40+ ali več, ki zelo dobro izgledajo.Je pravzaprav precej od tebe odvisno in sem prepričana, da se boš znajdu.:)[/quote]
Jaz se ne bi strinjal s tem, da je od njega odvisno koliko časa bo iskal. Kot rečeno, treba je imeti predvsem srečo. Tudi sam bi spet imel eno takšno zvezo, pa kar ni zainteresiranih žensk. Res da ne iščem intenzivno in ne uporabljam nobeno spletno stran za spoznavanje, kjer bi javno objavil svoje slike, to mi pač ni. Vsekakor je konkurenca ogromna, decov veliko več kot žensk, tako da imajo le-te veliko izbiro, ponudbe jim dežujejo vsakodnevno.[/quote]
No sama sicer ne iščem in ne vem kako je stanje trenutno ampak po pogovorih z nekaterimi se mi je zdelo, da ne primanjkuje ravno žensk. Res je pa, da je moških ogromno in jaz osebno, če bi iskala, definitivno izberem mlajšega. Ne maram sprenevedanja, sploh mi je pa slabo, ko berem vezane oz poročene.Pri takih potegnem črto. Večina žensk v teh letih, ko ima stvari urejene ( dom, job, odrasle otroke) in ostane sama, ne potrebuje provajderja ali nekoga 10+ starejšega, ki bo želel skupno življenje ipd. Dovolj je občasno prijetno druženje brez obveznosti.[/quote]

Žensk res da ne primanjkuje, jih je kar nekaj, pa vendar vsaka reče, avanture me ne zanimajo, mladina obvoz in podobno. Ko bi le bilo več takšnih kot si ti:)
Sem se danes registriral na tem forumu, kdo ve, mogoče pa se ravno tu s kakšno spoznam. Registriraj se, pa ti pišem:)

Ja vrjamem, je treba skos na to študirat in bit previden. Sam mislim, če je med srečanji nekaj pavze, je za to manjša možnost. Me veseli, da sta mela tak lep odnost, da sta na začetko razčistla in da tudi pol ni bilo problemov! Sta mi za vzor, haha.
Tej mi pa le predstavi kakšno takšno žensko, če jo poznaš oz. predstaviš mene njim 🙂 Lih zanimivo je to, da sem pri ženskah moje starosti veliko bol izbirčen, kot pa pri ženskah starih 40+ let. Veliko več starejših žensk mi je bol privlačnih in imam nižje kriterije. Hvala kr vrjameš vame 🙂 🙂 🙂 prava motivatorka si 😉

Ja vrjamem, je treba skos na to študirat in bit previden. Sam mislim, če je med srečanji nekaj pavze, je za to manjša možnost. Me veseli, da sta mela tak lep odnost, da sta na začetko razčistla in da tudi pol ni bilo problemov! Sta mi za vzor, haha.
Tej mi pa le predstavi kakšno takšno žensko, če jo poznaš oz. predstaviš mene njim 🙂 Lih zanimivo je to, da sem pri ženskah moje starosti veliko bol izbirčen, kot pa pri ženskah starih 40+ let. Veliko več starejših žensk mi je bol privlačnih in imam nižje kriterije. Hvala kr vrjameš vame 🙂 🙂 🙂 prava motivatorka si ;)[/quote]
Hahaha sm glih na dopustu pa mam cas pa se mal spomine obujam;)
Sm registrirana drgac, samo ze neki casa ne uporabljam registriranega nicka:) mogoce ti pa res pisem kaj.

A si mislala mene ali Camry-a, ki se je prislinil k moji temi, haha (šala Camry)
Bom pa vesel, če se boš javla. Ženske z razčiščenimi pojmi, kot si ti so več kot dobrodošle 😉 Pa uživaj na dopustu!

hay hay to bi tudi jaz rad vedo kako pristopiti do 40 letne urejene damice sem mlajši pa me niti pogleda ne

New Report

Close