Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Kako se je Beoviceva cepila

Kako se je Beoviceva cepila

Tisti prvi dan, ko so bila cepljenja samo za stanovalce DSOjev in nekaj tam zaposlenih. A ve kdo?

Sploh se ni, posnetek je bil narejen že mnogo prej.

Kaj mislite s tem ˝kako˝ se je cepila?

prvi dan so se cepili tudi nekateri zdravstveni delavci
rečeno je bilo, da je bilo njim namenjeno 500 doz
dve moji prijateljici, obe delata v bolnišnici, sta bili cepljeni na prvi dan cepljenja

Če že, potem so od zdravstvenih delavcev cepili prvi dan najbolj ogrožene. Kar pa Beovička v nobenem primeru ni………….

A niste videli, da so ji samo malo fiziološke vbrizgali. Vse za kamere.

Sploh se ni, posnetek je bil narejen že mnogo prej.
[/quote]
Kako točno po tvojem mnenju misliš, da je bil posnetek narejen prej? Zato, ker se je nekdo vpiknil v dolžino njenih las, neupoštevaje globok ovratnik kratke majice in visok ovratnik plašča, neupoštevaje gravitacijo pri laseh – jaz nimam tako natupiranih, pa mi lahko izgledajo 5 cm višje ali nižje, samo če si jih počešem.

Ampak zmaga pa logika idiotov teorij zarot. Zakaj, torej ZAKAJ bi bil posnetek star, če so ga želeli fejkati?! Saj sfejkanega bi lahko tudi naredili isti dan, zakaj bi se torej trudili z brskanjem starega ven, če bi lahko lepo naredili novega na isti dan? Datum posnetka je nekaj, kar se je nekomu zazdelo, da vrže ven kot kost idiotom, ki nimajo dveh delujočih možganskih celic, zaradi kao drugačne dolžine las, na kar dejansko vpliva globina oziroma višina ovratnika, in tudi gravitacija ter frizura (če pogledaš sprednje lase, so isti, samo malo poležani), ampak glavno, da vi verjamete vsaki neumnosti, ki je napisana, celo tako verjamete, da se potem še lažete zraven.

Zadnjič je ena tukaj napisala, da po posvetu s stroko, tj. frizerji, lasje ne morejo biti toliko drugačni. My ass se je ona pogovarjala s kakšnim frizerjem, samo misli si, da je pojedla vso pamet tega sveta, kar je itak odlika vseh neumnih, in si misli, da so lasje res različne dolžine in posledično posnetek star, ne vidi pa različne višine ovratnikov, še manj pa je sposobna pomisliti, da če bi želeli fejkati, bi lahko fejk posnetek naredili na isti dan in se ne mučili z iskanjem starega ipd.

Aja, moji lasje so gosti in težki, če bi bili bolj podobni njenim, bi bila razlika v višini pred in po česanju cca 10 cm! Tako pa je zaradi teže samo cca 5 cm, včasih 7, ker gravitacija nanje deluje bolj kot na njene.

Mislim, dajte prosim ta čas porabiti za izobraževanje, ker ta neumnost in ignoranca vam nikakor nista v dobro.

New Report

Close