Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek kako se naj odločim: vrtec ali nekaj časa babica?

kako se naj odločim: vrtec ali nekaj časa babica?

Naš tamali stra 3 in pol leta je od septembra v vrtcu, do decembra je bil še kar zdrav, ali nekje do srede januarja, nato pa se je začelo- virusna pljučnica, nato kmalu zatem bronhitis, sedaj gre za bakterijski bronhitis ali v veliki verjetnosti za pljučnico. Vedno ko poje antibiotik je še en teden pri babici, nikoli ne gre na pol zdrav v vrtec, železa ima 121, je zelo raznoliko, veliko smo na zraku, uživa homeopatske kroglice za zviševanje odpornosti.

Res več ne vem kaj naj delam, verjetno je to cena za prvo leto vrtca:(((

V vrtcu uživa, ampak ne vem kako dolgo naj ga sedaj imam doma, dobro sedaj najprej 10 dni antibiotik, nato še en teden po njih ali naj ga obdržim še malo več?

Dajte svetujte tiste, ki ste bile že v takšni godlji?

Ja pa še to ta starejša je tudi v vrtcu se bolje drži, ker je to že njeno drugo leto, tako da mu bo itak stvari domov nosila, kaj pravite??

Hvala!

Polona

[url=http://tickers.families.com][img]http://tac.families.com/ezb/905782.png[/img][/url]

Ojla!
Ko bo otrok končal z antibiotikom boš videla kakšen bo. Če se ti bo zdel povsem zdrav (živahen in to) potem bi ga jaz dala v vrtec. Drugače bi ga “obdržala” pri babici, koliko bi bilo potrebno, da bo ok.
Pozdrav!

Ja, to je zato, ker je šel šele zdaj v vrtec. Jaz imam fanta v vrtcu od 1. leta in je vse to že mimo. Mislim, da nima smisla, da ga jemlješ iz vrtca. Bo pa zboleval takrat, ko bo znova med otroci. Jaz imam trenutno v vrtcu hčerko (16 mesecev) in je tudi non-stop bolna. En teden vrtca, trije tedni doma. Kot po pravilu. Ampak dokler gre za navadne viroze, nimam kaj. Vsakič se popolnoma pozdravi, ko pride nazaj, zboli. Prvo leto je pač najhujše. Ampak mine. In če imaš možnost varstva pri babici, naj bo pač več pri njej, dokler ne bo konec zime. Zakaj pa ne?

jaz sem teden dni v službi, pa spet doma. po bronhitisih, vnetjih ušes, smo zdaj imeli vnetje oči, nato pa še urinoinfekt…zdaj čakamo norice, ker je bil v stiku z bolnim prijateljčkom.

ne obupaj, ko pa je vrtec tak zakon.

aja,stari smo 18 mes

New Report

Close