Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kako se prikupiti Španiji

Kako se prikupiti Španiji

Ej, tile kosovski Šiptarji so čisto prezgodaj začeli z izvozom svojega džihada v sosednje srbske pokrajine in Makedonijo in maltretiranjem kosovskih Srbov, da jih morajo varovati mednarodne vojaške misije. Mar bi počakali četrt stoletja in šele zdaj naredili kje v Srbiji tako hudo štalo, da Vučić ne bi mogel mirno gledati in bi v Prištino poslal nekaj “pozdravčkov” z “letalsko pošto”. In majkemi, Španija bi takoj priznala Kosovo, ki ga sicer še danes edina v Evropi poleg “CCCP 2.0” ne.

Pa ne samo Šiptarji. Med Baski je gotovo še živih nekaj veteranov Ete, ki so čisto prezgodaj “zapeli”. Če se reaktivirajo in kje v Madridu razčef00knejo kakšno štacuno, bo Španija prva priznala neodvisno Baskijo, Sancho Pansa bo celo žical Goloba, da se mu pridruži pri priznanju.

Da o katalonskih pocarjih sploh ne govorimo. Namesto, da bi se šli en skrajno šalabajzersko izveden referendum, da se jim še danes ves svet krohota, češ tile bi se šli državo, pa še referenduma ne znajo izvesti, od vsega skupaj pa ni bio drugega efekta kot pendreki na nekaj voliščih. E, vidiš ti Puigdemont ali kaj si že. Namesto tega bi moral raje ugrabiti nekaj španskih šolarjev, jih pol takoj pobiti, druge izstradati po kleteh, pa se ti ne bi bilo treba skrivati po Belgiji, še več, Madrid bi prvi priznal Katalonijo in še vzpostavil najprisrčnejše meddržavne odnose.

New Report

Close