Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Kako se “pritisne” na sodnike

Kako se “pritisne” na sodnike

Za vse tiste, ki smatrate, da se vam je zgodila krivica predlagam, da se obrnete kar na predsednika vlade:

Ali mislite, da so s temi izjavami dobili kriminalci nov zagon in polet ali mislite, da je treba zamenjati sodnike in počistiti sodstvo?

Sodniki so samo končni produkt in realizacija preslikave socialističnih ter kriminalnih krogov v turbo in nedotakljive kapitalistične može. Začetek je bil ko je Kučan izjavil da nihče ni kriv dokler se mu ne dokaže, jedro se odraža v predsedovanju Drnovška in njegovemu stisku repa med noge v depalovi vasi , kjer Kučanov klan s kapitalistično kriminalnimi lovkami in udbonovinarji zmagal nad tisto polovico Slovencev ki so v obrambnem ministrsvu iskali rešilno bilko (nosili dokumentacijo Safti, aerodrom, idr…) za pošteno in pregledno lastninjenje družbenega premoženja ter skladnim in poštenim razvojem Slovenije in kaznovanjem velikih lopovov.
Zaključek je v fizičnih napadih na redke novinarje in videnju Janševe vlade da ne upa in ne more storiti nič… torej prihodnost Slovenije je v preprodaji-švercu , prodaji- trgovini, delo prek vez, delu na črno , suženjskem delu prišlekov , lenarjenju in pridobivanju sociialnih dodatkov, preprodaji kmetijskih zemljišč, monopolizmu in klientelizmu
Ne se sekirat, karavana gre dalje…. Še novinarjem se ne da več pisat….no sej pišejo eni o modnih revijah in lepoticah…

Pejt ti raje fuzbal igrat, na politko se ne razumeš.

fuzbal sam še rekreativno, aktivno je že mim, glede na to de se pa ti spoznaš na tvojo kapitalistično politiko pa ti povej kej.

No vsaj povej da ne al če imaš pojma, če maš obrazloži zakaj nihče nikjer ni bil ne obsojen ne kriv za večje svinjarije, zakaj se tožilkam grozi in jih policija ščiti, zakaj se podkupuje priče, ne odkrije večjih ropov in večjih kapitalizacij in prevzemov slabih in dobri firm…

Kaj bi rad sploh povedal. g. minister?

Veš zakaj ni bil za svinjarije noben obsojen? Ker je to v interesu politike, tako leve in desne. Poleg zadev, ki jih omenjaš tudi prodaj orožja (denarja ni) ni bila sankcionirana, niti napad vojaških oseb na civilista. A si tole namerno izpustil? Bodi bolj objektiven.

Pisma še nikoli niso delovala, če je tvoj sovražnik plačeval sodnike, da so zapirali tvoje prijatelje. Delujejo manj zakonita sredstva kot recimo, da ugrabiš letalo in ga spraviš v nebotičnik. Pa bodo sodniki in politiki usrani od strahu.
Da ne bi kdo tega res naredil.

New Report

Close