Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kako spijo vaši otroci?

Kako spijo vaši otroci?

Sem šla zdaj pogledat mojo mišo in je čisto “narobe” obrnjena v postelji, z ritjo v luft…seveda vsa odkrita! Odeja pa v kotu posteljice .

še vedno na boku – razkrita… če se prevali na hrbet se zbudi…

************************************* Človek, ki ne dela napak, običajno nič ne dela!

Moja je zaenkrat še na boku,drugače pa tud spi z ritjo v luft (mi je ful smešna), proti jutru se začne obračat-telovadit po posteljci……kdaj jo dobim spat tudi obrnjeno v kontra smer (kjer bi mogla bit glava so noge),ali pa počrez.
So prav simpatični ti naši otročki!

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Moj na trebuščku s pokrčenimi nogami-tako zaspi.Potem pa pridejo v poštev vsi položaji.

Moj ima skoraj 17 mesecev in se zadnje pol leta obrne ogroooomnokrat naokoli. Nekaj časa se je celo sredi noči dvignil na kolena in se vrgel. Ni važno kam je padel, je zaspal. Zato smo mu na notranji strani dali peno. Grozno. No, zdaj je tega konec, premetava se pa še vedno. Tudi z rito v luft spi, pa vse 4 od sebe, pa skrčen kot v maternici…

4-mesecnik vedno spi na hrbtu, z glavico na levo stran.
razbrca se samo, kadar ga predolgo ignoriram, ki je lacen,
sicer spi “kot top”.

Ja, moja pupa je do nedavnega “lepo” spala, zadnji mesec pa se ful premetava!

Naša je do nedavnega spala ves čas na hrbtu, včasih se je znašla tudi na
trebuščku. Zadnji teden se pa po zadnjem dojenju (pravkar ga je konec; se
napije kar v spanju) obrne na bok in tako zaspi. Zjutraj se vedno zbudi prva in je na hrbtu ali na trebuščku!

Ponavadi vse štiri od sebe…
Včasih pa tudi na trebuhu z ritko u luft ali pa na enem ali drugem boku…
lp
Pati

Pravkar jo je mož rešil, ker je ves čas nekaj stokala. Po 10-ih minutah je šel pogledat, kaj je tako nemirna, pa je imela obe nogici v eni hlačnici. Še zdaj mi ni jasno, kako ji je to uspelo.

naš spi odkrit, roke sklenjene na trebuhu ali prsih, mrzel ko kamen, ampak če ga pokrijem se takoj zbudi.

Če je še v postelji, sem čist srečna! Žakel je pri nas skoraj od rojstva ZAKON!! Iz dveh razlogov: majčkeno omeji gibanje, pa zmrzne tudi ne 🙂

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Naša dvomesečnica spi na hrbtu z glavico v stran obrnjeno. Se pa premetuje ko jo kaj tišči. Danes ponoči na primer je prdela in se premetavala sto na uro. nisem vedla al naj se smejem al naj jo mal ven vzamem in zmasiram.

heh, nasemu se je ze tudi zgodilo – je bil kot morska deklica. saj veste – sirena :)))

Naša 3 mesece stara pikica spi ponoči sto na uro, po 11 ur skupaj, na hrbtu, rokice pa ima stegnjene – ruke u vis – mi pa z njo !!!!

V vseh moznih polozajih, seveda odkrit…tako da moram obvezno mal cekirat in ga prestavljat in pokrivat… :)))…ko je res zelo zelo utrujen pa zaspi lepo na hrbtu

Mi smo vam cisto podobni!!!!!

lp tonks*

Naša je tudi med bolj dejavnimi ponoči in proti jutru, zato sem jo začela dajati v vrečo in sedaj je dosti boljše (pa še rokic nima mrzlih). Pa še to: stara je pet mesecev in pol in še niti ene noči ni prespala brez dojenja (jaz pa tudi ne). Ali bomo tudi mi kmalu dočakali dan, ko se bo to zgodilo???

LP

ah ja, za to pa ni recepta! Ta dan boste sigurno enkrat dočakali…

Moj spi v glavnem na hrbtu čisto pri miru z rokicami u vis in včasih če mu je vroče malo na boku.Ko zaspi je v glavnem pri miru,razen proti jutru ko se zbudi začne brcati.Včasih mu uspe zbrcati kovter ,včasih pa ne .
Jaz imam kovter pošrek postavljen in orenk zatlačen na obeh straneh,če pa zelo brca pa dam čez še dekco in jo zatlačim bolj na tesno.Pa ne more zbrcati ..

Lana spi obupno in vedno slabše. Zvečer se ponavadi stisne ob kakšno stranico postelje – tako, na L, preko noči se vsaj 20x obrne in premeče, koutrčka že zdavnaj ne uporabljamo več, ampak ves čas izključno enodelno pižamo na stopalca in toplo sobo (pa kalorifer, če je treba).

Zadnje noči se noge ponoči zbudijo (glava popolnoma spi) in začnejo plezat – v sedeči položaj, včasih celo vstane in se drži za ograjo (še ne hodi, smo pa tik pred tem). Ker ne more nazaj zaspati in jamra, da jo ves blok sliši, jo kakšenkrat vzameva k sebi v posteljo, kjer je vsaj tiho, ampak obrača se nonstop.

To noč je prespala stisnjena na zgornjo stranico najine postelje. Proti jutru sem jo obrnila, kar je še dovolila, ko sem jo pa pokrila (samo noge, ljubica!) je pa skoraj ponorela. Noge so toliko časa mahale, dokler ni bil kouter dol, one pa na njem.

Koliko časa bo še to trajalo? Pravijo, da se spalne navade spremenijo vsake tri mesece – upam, da tokrat na bolje…..:))

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

Imamo že kar nekaj zanimivih spalnih fotografij za zgodovino. :)) Pri štirih ji je med drugim uspelo spati povprek v posteljci širine dobrih 60 cm. Kako ji je uspelo ne vem, jaz sem se morala kar namatrati, da sem jo obrnila v pravo smer :))

z.

New Report

Close