Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kako ste prekinile s KT?

Kako ste prekinile s KT?

Nisem jih začela jemati zaradi sebe, ampak na predlog bivšega partnerja – ni nosečnosti, pa to. Jemljem jih pa še vedno, iz navade in ker so mi uredile menstruacijo. Pravijo, da vplivajo na razpoloženje, zato bi nehala.

Takoj nehaj s kemijo! Nikdar več je ne vnašaj! Naj si on natakne gumico, ker ščiti še pred boleznimi ne samo nezaželeno nosečnostjo!

Zakaj ste babe tako neumne, da jemljete strup??

Se strinjam. Takoj nehaj. In do konca zivljenja nobenega vmesanja v delovanje hormonov. Nobenih tablet!! Ginekoginja ti bo itak rekla, da se izloci iz telesa. No, jaz sem se leta po tem ko sem nehala jemat kt, imela menstro na minuto tocno, pa nikoli nisem imele redne. Se res izloci?

Moja hči jih je opustila pri 33 letih, ko se je poročila. Več, kot eno leto brez menstruacije, po dveh letih zelo slabe ovulacije, če sploh, neki polip na ščitnici… dva meseca huda nespečnost, skratka grozno. Predolgo jih je jemala brez presledka, ampak tega stroka ne bo priznala.

Jaz sem jih v mladosti jemala, ampak vedno par mesecev na leto presledek, da telo obdrži svoj ritem. Ni se za hecat s tem.

Nehala sem jih jemati, ker so mi.morali zaradi slučajno odkrite zmanjšane hipofize preveriti kompletno hormonsko sliko.

Po prenehanju je prva menstruacija zamujala en ali dva dni, naslednja enako, tretja je bila točno na 28 dni.

Potem sem lahko šla na testiranje in je bilo vse v mejah normale.

Menstruacija naprej normalna, v normalnih razmikih, z zanositvijo nobenih težav.

 

New Report

Close