Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako ste zadovoljni s Siol TV- TRIO

kako ste zadovoljni s Siol TV- TRIO

Od včeraj imamo TRIO paket. Intrenet deluje v redu, TV pa je že včeraj občasno imela motnje, danes pa vidim le HTV2. Kako je praksa pokazala pri vas?

Lp.

Ma smo zadovoljni, sedaj po dveh mesecih. Še posebej na račun telefonskega računa.

Internet je tak isto kot prej ADSL. Sam sedaj imamo še brezžično, tak da lahk tut na terasi surfamo. Telefon včasih za kakšen trenutek štekne, ampak nima veze.

Televizija pa, mi smo kao na meji in imamo mogoče enkrat na teden malo kvadratkov, ampak ne moti. Tist pa da vsake kvatre nekaj kanalov manjka pa je finta v tem, da zadnje tedne nekaj nadgrajujejo. Saj lahko vidiš da imamo od 300 naprej nekaj radijskih postaj pa še kako finto zraven.

Kot zadnje pa….uni na tehnični podpori so pa zmerom hitri in prijazni, to je pa treba priznat pa neglede al jih kličeš ob 8h zjutraj al pa ob 22h. Negativno pa je tisto brezvezno čakanje na prostega operaterja.

Mi imamo trio paket sedaj eno leto . Komaj sedaj mi vse dela tako kot mora. Nešteto krat sem klicala na tehnično pomoč tečnarla po večkrat na dan . Telefon ni delal na televiziji so bile kocke tako da sploh ni bilo mogoče gledat. No sedaj po enem letu pa so mi končno poslali nekoga od svojih da je prišo na dom in vse naštimo tako kot mora bit. Sedaj pa brez problema dela vse. Moraš bit vztrajna in kliči za vsako malenkost. Saj ti oni tudi vse zaračunajo.

Pokliči na njihovo brezplačno tel. številko in bodi vztrajna. Jaz sem morala tja klicat vsaj 5x in zdaj dela skoraj brezhibno.Motnje na TV še zmeraj so,ampak zelo redko.Fantje, ki delajo na centrali, ti lahko kar od tam popravijo motnje. Res pa je, da zgubiš živce, preden koga prikličeš na telefon.Kljub vsemu sem zadovoljna, saj je slika na TV zdaj res lepa(v primerjavi s kabelsko oz. Telemachom).

kolega je rekel, da ko so mu nadgradili modem, da je tudi TV delal OK

New Report

Close