Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek kako zanesljiv je clear blue?

kako zanesljiv je clear blue?

torej, a ste imeli z tem testom slabe izkušnje? slabe mislim v tej obliki, da je pokazal negativno, čeprav ste bili noseči?
hvala za odgovore in lp. 🙂

Jaz sem bila “zadovoljna” z njim.

VSI testio so enako zaneslijivi.
zakaj si lupuješ clear blue,vzemi si najcenejšega pa bo.
mogoče imaš raven hormona tako nizek.
In tudi nekaj testov ima lahko napako

Jaz sem bila s clear blujem zadovoljna. :))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Predvsem zaradi dobre reklame in zato, ker za druge niti ne vem :S sicer pa sem ga sedaj že opravila pa je pokazalo negativno, ampak nekj mi ne da miru… disedaj je bilo vedno vse sredu, zadnje čase pa mi moja menstruacija preskakuje vsake dva meseca se pojavi ter sem zaradi tega v dvomih 😀

acjom, a ti učiš na prometni?

tako, če ti M. preskakuje in je bil test negativen, obišči svojega G. Z ultrazvokom bo preveril, če slučajno nimaš sindroma policističnih jajčnikov, za kar je značilno preskakovanje ali izostanek M. Izi pregled in več izveš. Ali pa z UZ ugotovi nosečnost :)))
T.

clear blue je 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zanesljiv..tako.Itak pa boš obiskala ginekologa v kratkem v takem ali drugačnem primeru:-) srečno!

Samo dobre izkušnje;-))). Kaj pa ti tako???

upam, da bo tokrat točen in ne bo nobene nosečnosti, ker si je letos ne morem privoščiti. čez 2 leti pa lahko kaže zaradi mene tudi trojčke 😉 😛 😀
sedaj pa ne sme bit nič, saj smo tako tudi delali 😀

meni je obakrat pokazal pozitivno in ni se zmotil

New Report

Close