kakšen je bil….
Yugo 55, rdeče barve. Na koncu je že vse odpadalo z njega (odbijač, “auspuh”) in rjavelo. Pa trikrat sem s ceste zletela – poledica, pa neizkušenost. Sem prav vesela, da je bil tak moj prvi avto. Ga ni bilo preveč škoda, če sem kje butnila. Enkrat se je eno drevo preveč približalo in je odletelo stransko ogledalo. Kakšni spomini:-))))
Zdaj imam pa enega Francoza. Sem malo bolj nobel.
Ne, ne šiba. Pri sedmih letih ga je iz “garaže” odnesla noč…
Da je pa tvoj sine glavna faca, verjamem. Ne le, da je cotkan, še svoj avto ima! Ufffff….., če bi bila jaz frajlica, bi tudi padla na takega frajerja, hi hi hi. A ti ne bi?
Ni mačji kašelj imeti jeep pri dveh letih! In to rdeč! In na akumulator!!! Moj lump bi znorel…..
A sem prav razumela, da so f. ukradli? Nikoli ne bom tega razumela, kako nekateri lahko nekaj ukradejo.
Drugače pa smo mi kupili itak rabljenega, pa ni nek PegPerego gaucho, smo dali 20000. Ma pa sam en zic, bi mogla frajlica kar v naročju sedet :-))). Še dobro da smo vzeli tega z enim zicem saj gre še ta komaj čez vhodna vrata.
Upam, da bo tudi Zigiju služil (4m). ;-)))
LP
Pri osemnajstih sem dobila golfa enko, belega-letnik 1984)! Imela sem ga kar dolgo (5 let)! Sem pa tudi enkrat (še z tremi sodelavkami v avtu) letela s ceste (pozimi) – ni bilo na srečo nič narobe!
Golf še zdaj prav fajn gre, saj večkrat vidim tistega tipa kateremu sem ga prodala kako “divja” z njim.