Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek kakšen mobitel imate?

kakšen mobitel imate?

V eni od tem ste vse priporočale nokio namesto philipsa in predvidevam da imate vse nokio. Kaj pa ostale kateri mobilnik uporabljate?

Jaz imam NOKIO 6230.

<img border="0" alt=""

Erikson, Nokio so mi vkradli v porodnišnici!

siemens sl 55

še slikca, k se ne spoznam na imena mobitelov.

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

Luškan!

Sagem myC-3b. Bila je ljubezen na prvi pogled. Tako hudičevo seksi telefon…

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Ja takega imata moja mama in sestra. je res lep, ampak jaz imam načelo NOKIA JE NOKIA!

Tudi pri meni je bila ljubezen na 1. pogled. V bistvu si ga je mož omislil pa sem bila full besna na njega ker mi je bil všeč že odkar sem ga 1. videla pa si ga nisem mogla privoščit ker je izredno drag. No, pol mi ga pa je podaril ob rojstvu sina.

<img border="0" alt=""

Philips 630, rdeče barve.

Najcenejšega, takega za 4990 pri Simobilu (Nokia).

Ne se smejat. Jaz imam po štirih letih in pol še vedno nokio 5110 (tiste, čisto prve). In jo bom imela dokler ne crkne! Dvakrat sem jo že hotela zamenjat, pa sta mi dva različna prodajalca in serviserja rekla, da takega telefona kot je ta ne bom nikoli več dobila in naj ga imam, dokler še kaj od sebe daje. In ker ga res uporabljam le za telefonirat, pa za kak SMS, je še čisto dober.
Je pa to moj prvi(!) GSM, pa še danes ob nepretiranem komuniciranju zdrži tri dni!
Doma se mi že vsi smejejo, zadnjič, ko sem sestro nahecala, da sem kupila drugega (v rokah imela moževega), mi je ta čestitala, da me je končno pamet srečala. Ko pa je videla, da sem še vedno z mojo nokio, pa je rekla, ‘no, sej se mi je zdel, da te vsaj do penzjona ne bo (pamet srečala seveda). Potlej boš pa itak lohk kupila kšnga unga za upokojence, na dve tipke…’

AnaAna! Tudi moj prvi normalni telefon je bila nokia, ki jo imaš. Veš kaj: drži se je, ker tako dobre baterije, kot jo ima ta, ne boš več našla pri nobenem telefončku. Jaz sem svojo dala naprej, čeprav je zdaj ne bi.
Sedaj imam nokio 3650 in mi je zelo všeč.

**************************** Tudi to bo prešlo.

Sony Ericsson Z200

Nokia 6310. Drugega telefona sploh nočem.

:)))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Nokia 3510i. tudi jaz ne maram nič drugega kot nokio!!! sem tudi jaz imela 4 leta nikio 5110, kot AnaAna, in bila je zakon, držala sem jo tako dolgo, dokler je šlo. potem mi je crknil ekran in bi bilo popravilo predrago…zdaj jo ima sin, “za telefonirat” (star je 22m)

Nokio .

Lp, Maja

Nokia 6310i

Sem zdaj brala druge odgovore… Jaz sem prej tudi imela Nokio 5110. Pa lahko rečem, da mi pri tej baterija zdrži dlje. Telefon polnim na 7 – 8 dni in je super!

Potem sem imela 3330, pa je bila sicer kar OK, ampak je šla baterija kmalu rakom žvižgati. Te zdaj (6310) pa res ne dam stran od sebe. Sem jo pa itak možu zaplenila, hi hi hi.

:)))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Siemens SL55

Jaz imam že dve leti Nokio 7650 (mož mi jo je kupil za Miklavža). Počasi jo bo trebe zamenjat, pa sploh ne vem, kaj naj vzamem. Mož ima Nokio 6230…
Oba sva zasvojena z Nokio!

Tudi Nokio 3310!

Imam eno Nokio že 4 leta, zdaj pa je počasi že malo zdelana, baterijo moram filat vsak dan.

Za Božička si želim Nokio 6260, a žal to ne bo še ta Božič, ker smo pravkar kupili otroško sobo, uaaaaaaaa.

Katera je tista Nokia, ki je bila v penzion paketu (oranzna/bez ali pa temno modra) z velikim displejem in spodobno velikimi tipkami.

Ta je zame zakon. Sem si jo privoscila, ko sem bila noseca in s svojimi otecenimi prsti sem samo na teh tipkah lahko igrala. Ne stekam te tendece, da so telefoni tako majhni in da bi rabil skoraj zobotrebec, da bi lahko stevilko odtipkal.

Je pa zadnjic mozu nek frajer zabrusil (ima enako), da ima socialni telefon!!! Halo!

nokia iz penzion paketa je 3510i
to imam jaz in je super

Isto. Sem rekla da ne bi imela tel. na preklop, ko pa sem ga dobila – konec, ga ne dam več.

Oba z možem imava SONY ERICSSON -model Z 200 (oni preklopni).

Lep dan! Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Sony Ericsson Z600.
Ker je na preklop – in ni potrebno zaklepati telefona.
LP

New Report

Close