Kakšen se vam zdi Mario Galunic
napiše se GaluniČ(Ć) https://actacroatica.com/hr/surname/Galuni%C4%87/
Ma ne vem..on mi je tako tako..sploh mi ni impatičem, ampak prav antipatičen pa tudi ni. Kaj vem..nekaj vmes. Ne bom šla gledat oddaje samo zato ker jo on vodi, ko ga zagledam pa tudi ne preklopim v sekundi dvajset..par minut komot zdržim.
Kaj dela v privat življenju mi je pa zadnja skrb..mi pa deluje kot oseba, človek ok, tako da …
Vsakič, ko ga zagledam, se mi v glavo najprej vsili vprašanje, koliko denarja je porabil za vse tiste krone in luske.
[/quote]
Ja, temu pa jaz čisto verjamem.
Ljudi, rajo, boli, ko vidijo nekoga, ki ima dovolj denarja, da si uredi zobovje in ga vzdržuje, popolnoma razumljivo in logično. (Enak je občutek ko vidijo nekoga v dobrem avtomobilu. Ali pa nekoga, ki zna narediti nekaj, česar oni ne zmorejo.)
In potem pridejo travme, ki jih opisuješ.
Ampak ni kriv on, da ti nimaš denarja za samoplačniškega zobarja, veš to? Tudi tvoj idol ni in ne bo naredil nič, da bi si ti lahko popravil zobovje, žal.
Ja, temu pa jaz čisto verjamem.
Ljudi, rajo, boli, ko vidijo nekoga, ki ima dovolj denarja, da si uredi zobovje in ga vzdržuje, popolnoma razumljivo in logično. (Enak je občutek ko vidijo nekoga v dobrem avtomobilu. Ali pa nekoga, ki zna narediti nekaj, česar oni ne zmorejo.)
In potem pridejo travme, ki jih opisuješ.
Ampak ni kriv on, da ti nimaš denarja za samoplačniškega zobarja, veš to? Tudi tvoj idol ni in ne bo naredil nič, da bi si ti lahko popravil zobovje, žal.
[/quote]
Vprašanje se mi zastavlja iz povsem drugačnega razloga. Ker sem (samoplačniško) uredila svojih par pomanjkljivosti in za to dala za moje pojme res absurden znesek denarja, se vedno znova čudim, koliko televizijski voditelji zaslužijo. 🙂
Kaj pa vem, morda pa so mene nategnili.
Sem ga gledala v različnih oddajah in zame najboljši slo voditelj.
Inteligenten, razgledan, kar je pa zame najpomembnejše; nikoli ne spravi gosta v zadrego, med njegovimi intervjuji ni nikoli neprijetne tišine, še tako pustega gosta zna naredit vsaj za silo zanimivega.
Njegovo zasebno življenje me ne zanima, prepričana pa sem, da ne počne nič, kar bi mu bilo v sramoto.