Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu kakšna bi bila z mano

kakšna bi bila z mano

En mesec bo naokoli od najinega prvega srečanja. Telefonski klici, sporočila, ki sva si jih izmenjala, mali namigi,…mislim, da sem dobro dojel, da sem ti všeč. V nočnih pogovorih sva razkrila velik del sebe, svoje preteklosti, pogled na ženske,moške, življenje, želje, fantazije,…Ampak misliš, da me resnično poznaš? Po vsem kar si mi zaupala se sigurno sprašujem: »Kakšna bi bila z mano?« Kako bi bilo čutiti dotik mojih rok, telesa, ustnic, kako bi reagirala na bližino, pogled,…? Se kdaj vprašaš to tudi ti? So ljudje, ki se enostavno začutijo, iskrice skačejo tako čutno, kot da bi želele zanetiti ogenj.
Nekatere ženske iščejo moškega za eno noč,, druge za kaj več in tako tudi zahtevajo več – več pozornosti, izvirnosti, bujnih reakcij, domišljije, moškega, ki se zna obvladati, četudi si ona privošči malce izzivanja nad njim. Torej kakšna ženska sti ti? Naj ti povem zelo na kratko, kaj si mislim jaz – zahtevna provokatorka, to si ti. Prelahek plen ujamem in odvržem, pretežkega ignoriram, se mu ne posvečam več, ker nimam kaj iskati pri njej. V »težko« kategorijo padejo lahkoživke, ki so dobre za eno stvar. Ok, dajmo jim vsaj en plus – to stvar resnično obvladajo.

Ti, ti pa želiš moškega, ki bo pripravljen nate, na tvoje igrice, provokacije, se ti ne bo takoj podredil v besedni vojni, niti v postelji, odločnega, strastnega, divjega, nežnega, pozornega, vztrajnega,… no, ne bom izdal vsega, kaj si mislim o tebi To je le nekaj postavk
Na prijetnem klepetu ob pijači, sem te enkrat vprašal: »Povej mi , točno v tem trenutku, kakšna intimnost bi se ti prilegla? Kako bi zasanjala? Opiši mi prosim.«
Konkretno vprašanje, pravi izbor besed in pravi način spoznavanja erotičnega naboja vprašanega.
Čeprav sem pričakoval, da te bom presenetil, si globoko vdihnila naredila požirek, mepogledala, nasmeh se prikrade na obraz, srce malce pospeši… s pogledom prodiraš skozi tvoje zeleno-modre okice in računaš koliko oz. kako nazorno naj mi to opišeš.
Odločitev pade – na doooolgoo, brez zadržkov, da si bom predstavljal čim bolje in si te res zaželel.

In tu se začnejo tvoje sanje:

Mesto: gozd v bližini mojega doma. Čas: poletni večer. Vreme: oblačno. Položaj: jaz ležim na gozdnih tleh, na hrbtu, ti se pridružiš. Gledam v krošnje dreves, poslušam grmenje, pritisk narašča, ko se pripravlja na nevihto. Globoko vdihnem in izdihnem svoj: »Mmmm.« Prestaviš se na bok in me opazuješ. Pogledam te in nato zaprem oči……..

jutro

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

Madona…:))).

in vprašam te: » povej mi kakšne barve so moje oči?« Recimo, da si ugotovil.
»Točno!« in jih odprem. Zasidraš se vanje in se z roko približaš mojemu obrazu. Z eno roko se opiraš na gozdna tla, desnica začne nežno drseti čez sence, po licu, čez ustnice preko brade čez vrat po sredini med prsmi, kjer še malce upočasniš, se celo ustaviš vmes. Medtem me cel čas gledaš v oči z rahlim nasmehom, vendar ko postojiš med prsmi se nasmeh v celoti umakne. Zresniš se.
Rečeš mi: » sedaj naprej ne uporabljaj svojih rok, kot da jih nimaš. Naj ti ležijo ob telesu!« Samo pokimam. Predam se.
Dihanje se poglablja in čutiš kako se mi prsni koš dviguje bolj intenzivno. Tvoja roka se ne premakne ne levo ne desno. Končno nadaljuje pot po sredini navzdol, usmeri se na pas. Nenadoma in nepričakovano me zgrabiš za pas in privzdigneš k sebi. Iz nežne ekstaze mi srce poskoči, dih zastane pod tvojim odločnim prijemom. Roka pristane na mojem tilniku, oprime vrat in konkretno drži, ne popušča sploh. Moje globoko dihanje se nikakor ne umiri. Čakam, kaj boš sedaj. Jooooj, ob tem čakanju se mi začne vrteti v trebuhu, med nogami mi postane vroče vroče vroče. Ne da bi me spustil se privzdigneš, da boš lahko uporabil še levo roko.

Počutim se kot ujeta v objemu vampirja. Desna ne popusti odločnega prijema na tilniku. Še me gledaš. Sedaj začne svojo misijo še leva roka. Začne korakati čez levo dojko, jo obkroži,… Gledam te v oči, vendar sedaj se tvoj pogled umakne in sledi svoji roki, ki potuje okoli hribčkov, malce višje na vrat, nižje po trebuščku, preko bokov, stegna do kolena in nazaj. Nekaj časa se tako sprehajaš. V tem masiranju zaprem oči. Uživam. Vklopim čut, izklopim videnje. Moje noge so skupaj, niso prekrižane samo držim jih skupaj. Na poti proti kolenu jih razmakneš in drsiš po notranji strani stegen višje višje, skočiš na drugo stran po drugi nogi nadaljuješ pot proti kolenu in nazaj gor. Izzivaš. Ostajaš na spodnji relaciji. Zastokam. Končno me pogledaš. Tvoj poreden nasmeh mi pove, da se igraš z mano…da me provociraš…ampak si mislim svoje. Mislim si – dečko ti kar daj kar daj, tvoj čas je tukaj, sedaj, potem ko bo nastopil moj…hahaha.
»Ja?«
»Ja, še nadaljuj, še, še, še!« ti rečem.
Roke obstanejo na mojem trebuščku, še bolj me približaš k svojemu obrazu…..

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

…niti za sekundo ne odmakneš pogleda, spremljaš moje odzive. Levica zdrsne nižje, oprime celo tvojo malo tako da te kar privzdigne. »Aaahh!« zleti iz tebe. Oči ti padejo skupaj, skušaš se zbrati nazaj,…malce v transu se zbujaš…dihaš glasno, ko ti z roko drsim po mucki. Kot tihotapec se prikradem pod hlačke in zaokrožim po venerinem hribčku proti ščegiju. Med dihanjem, ko glasneje in glasneje izvabljam zvoke iz tebe me pritisneš na svoje ustnice in globoko poljubljaš. Ob prvem stiku najinih ustnic, prodrem s sredincem vate. To je bila le še pikica na »i«, zavore v tvojiha rokah spustijo in z levo me zagrabiš za zadrgo hlač. Od nežnosti ni ostalo ničesar več…zavlada gola sla in divji ritem v najinih telesih sprosti kemijske elemente do konca. Ne ustavim te, oprimeš Ga kar čez kratke hlače in ko tako divjaš gor in dol po mojem udu, ki je seveda že ne vem koliko časa v stanju pripravljenosti, se vneto poljubljava. Le kaj naju bi lahko ustavilo?
Naenkrat se zabliska, trenutek za tem močno zagrmi ter se ulije, kot bi nekdo vklopil tuš. Ne ustavi naju, vendar res začne močno deževati.
» sranje…. dež, dež….ne bova takole tukaj….« se ti smejem. To je prav tisto kar si želela, da naju nekaj ustavi, da te pripeljem, oz. sama sebe pripelješ tako do konca in potem – STOP! Že precej mokra skočiva pokonci. Primeš me za roko in potegneš hitro za sabo. Tečeva skozi gozd proti hiši. Ko stopiva v hodnik, se nasloniva na steno, mokra do kosti…lasje se ti zalimajo na vrat, po rokah…Stopiš pred mene, me ogradiš z rokama, gledaš, me poljubiš na ustnice, na vrat … vprašašam: »Kaj pa sedaj mala?«
»Sedaj boš pa ti mene ubogal srček! Ane da me boš?«
»Hmmm…OK!«
»Priden!« in mi še enega močnega lupčka.
Odpelješ me v kopalnico. Počasi me slečeš. Vmes te še malo šlatam, poljubljam po telesu. Ker si mala punčka se dvigneš na prstke in ti začnem nagajati po ušesni mečici. Malce mi nagajata tvoja dva ozračje. uhančka in zato se usmerim na desno stran. Tvoje roke me močno božajo in me želijo rešiti težkih, mokrih oblek. Odmikam ti roke, ne dovolim, da me slečeš. Naslanjam se nate, obožujem te tako blizu sebe, toplino telesa, prenos energije. Pravijo da nekateri ljudje jemljejo, drugi črpajo energijo od drugega. Le kako bi bilo pri nama?
Ko sem nag, mi pojasniš, da bom stal pred banjo in se te ne bom dotikal.
»Srček, mojega telesa se ne smeš dotakniti! Jasno?«
Hehehe, ko bi mela digitalca, bi posnela najbolj nasprotujoč, začuden izraz. Vendar se vdam. Drugega mi tako ali tako ne preostane.

Slečeš se pred mano. Stopiš v kad, vzameš tekoče milo, namiliš masažno gobico, da narediš veliko pene. Z gobico začneš risati bele sledi mila po svojem golem telesu. Nasloniš se na steno, dvigneš eno nogo na rob banje in zakrožiš po muci. Nadaljuješ po trebuščku, spuščaš se gor in dol z roko, da se pena začne gostiti. Gledam te v oči, ko še kar naprej gibaš gor in dol. Okice spustijo moje in ogleduješ si moje telo, zapičiš se v moje orožje med nogami. V pripravljenosti -seveda. ..

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

Uuuh ljubček…tebe je pa lepo brat,kaj šele…mmm…,da ne pomislim naprej…

ja, dober si…

New Report

Close