Kaksna diskr.stran, kjer najdem tipa za avanturo?
Ja res, na mail pozabil, se opravičujem. je pa [email protected] . Pisal sem sicer “ženski ženski”, pa upam, da se javi. Pozdrav vsem, T.
Ja je tudi naših precej ker se je zelo enostavno registrirati pa za razliko od ostalih portalov tukaj res najdeš to kar iščeš in ni nateg. Jaz sem tako že lani preživel dopust na Češki. Ženske razumejo naš jezik.. Registriraj pa se na srbo hrvaški verziji je lažje če ne znaš Angleško. Vabim tudi punce, da naredimo še Slovensko sobo za chat.
Ma kake avanture.net daleč najslabša stran, kjer sploh ne veš al se dejansko skriva baba al ded za profilom, da o profilih kjer je kao par, je dejansko tip, ki ga drka na pare itd. sploh pa 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi tam se samo neki pogovsrja 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} se jih res dobi, tako da samo daleč proč od tistega portala.
Tudi jaz sem se registriral na večih portalih, vse je plačljivo, brez članarine je redkokje možno poslati več kot eno ali dve sporočili, bi bilo pa res dobro, če bi kdo ustvaril stran po ugodni ceni, imel bi tak naval strank, da bi mu cekini kar žvenketali, pa naj bi bilo plačljivo z PAY safe karticami, jaz jim bančne številke kartice niti pod razno ne zaupam, večidel je pa res, da je veliko fake profilov, ko pa že misliš, da si kaj našel, pa ugotoviš še to, da dotična gospodična želi protiuslugo, ali pa kar neki bi se pogovarjala, …nimajo razčiščenih pojmov, pa bi, pa ne bi, pa ,….da te mine, res bi konkretna stran za spoznavanje striktno za intimna srečanja bila dobrodošla, pa lep dan vsem
Pa tudi lahko bi se kdo spomnil in uredil GLORYHOLE , pa to take urejene, ne po wc-jih, diskretne, čiste, z ločenimi vhodi za moške in ženske, en obisk za moške 20 evrov, za ženske free, brez skrbi, bil bi to lep zaslužek, za dame, ki bi ga diskretno potegnile pa diskretna avantura, seveda čistoča obvezna, s strani dedcev namreč sploh, skratka, zadeva na nivoju, če sploh kdo ve, kaj je GLORYHOLE,…itak
Če kera išče tipa naj se je javi
Sem resen urejen in diskreten
[email protected]