Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kam nas lahko pripelje posploševanje …

Kam nas lahko pripelje posploševanje …

… ki ga je na tem forumu na žalost vedno (pre)več.

Vse prevečkrat se zgodi, da svoje neprijetne izkušnje projecirate na celotno možno populacijo, s tem posledično vse, ki imajo kakorkoli povezavo z omenjenim dogodkom, popljuvate, ozmerjate in prizadenete.

Ste kdaj razmišljale, da se to še kako hitro lahko zgodi tudi vam?

Recimo prejšnji teden se je elaine zatipkala in izdala, da razmišlja o seksu v troje. Elaine tudi aktivno sodeluje na forumu …
Kdorkoli, ki bi bil dovolj žlehtnoben, bi lahko na osnovi zadnje čase tako popularnega posploševanja zapisal nekaj v stilu »ženske na Starševskem čveku sanjarijo o seksu v troje z možem in najboljšo prijateljico« … Je to res? :)))

Ali pa …
Ne vem več kdaj in ne vem več kdo je razložila, da otroka, kadar je poreden, zapre v temno sobo. Si predstavljate nesramen povzetek tega v povezavi z obiskovalci foruma?

Ali pa …
Danes bi se ena rada ločila …
Ena je pred časom prevaral moža …

Kaj lahko o posamezni temi napletejo novinarji, ki imajo premalo oprijemljive snovi za opravljanje svojega dela, smo tudi izkusile na lastni koži (oziroma ekranu).

Ni mi namreč jasno, kako lahko mrtvo hladno opravljate VSE z določenim poklicem, ali iz določenega okoliša, s posebno barvo las, z določenim avtom … Vsi s svojimi lastnostmi pašemo v določene skupine in na osnovi takih udrihanj se lahko kaj kmalu zgodi, da bomo same tarče neosnovanih govoric. Vam bo to ustrezalo ali boste takrat spet poskočile in se z vsemi štirimi strupeno branile, čeprav tak način »širjenja govoric« podpirate tudi same?

LP

Ne vem kaj si zelela povedati, ker si dala popolnoma napacne primere. Ce nekdo pise o svojih lastnih zeljah ali izkusnjah, to nima veze s posplosevanjem.

Post je dokaj na mestu in razumem, kaj si želela povedati. Vse preveč nekateri vzamejo eno sporočilo za sveto in da je vse to takoj res in kdorkoli samo diši po enakem, je že v istem košu. vedno se delajo samo dve strani ali si ali nisi. vmesnih variant, pa kot da ni.

Primer, ki je veliko bolj opevan je večna tema , dojenje. VSe preveč so ljudje samo na strani tistih, ki zagovarjajo dojenje in tistih, ki niso, tistih vmes pa kot da jih ne bi bilo. Upoštevati je ptoerbno tudi okoliščine in še kaj drugega.

Seveda niso vsi takšni, samo nekateri se prehitro razburijo in napišejo preveč postov in potem izgleda da je v večini tako, žal pa temu ni tako. Vendar vi vedno vidite samo tisto kar je napisano, kar pa je prebrano pa žal ne in jaz sem vesel ravno zaradi prebranih sporočil, marsikatera, ki ni tako burna ima kljub temu veliko bralcev in tako je namen dosežen, se pa vsi skupaj trudimo za nivo tudi na ostalih sporočilih.

Ja tudi takšni obstajajo kot je Elaine, ki se pogovarja sama s seboj in provocira, vendar res niso vsi takšni, tako da brez skrbi, se bomo že še naučili.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Razumem tvoje sporočilo in se strinjam.

se strinjam.

ampak tako je, pa ne samo tle na forumu, še bolj to čutim v real-u.

človek se pač druži s isto mislečimi in čutečimi. obe strani.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Počasi umira kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan iste poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barvo oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

New Report

Close