Naslovnica Forum Starševski čvek Kapa za prehodni čas 10-letnica in 12-letnik

Kapa za prehodni čas 10-letnica in 12-letnik

Mislim, da je zima mimo. Že 2 sezoni iščem za zdaj 10-letnic in 12-letnika kako fajn prehodno kapo za pomlad, pa ne najdem nič posebnega. Mi lahko kdo kaj pametnega svetuje? Hvala.

Naša je v tej staroti nosila samo še trak čez ušesa, ali pa še tega ne.

Živi in pusti živeti

Tudi pri nas enak problem. Včasih zna spomladi fajn pihat – smo res veliko zunaj, za zimske kape pa ni več. Kaj nosijo vaši?

Bombažno kapo ali trak, običajno iz H&M. Ampak moj je precej mlajši.

Če se spomnim za nazaj, pri 12ih bi si raje levo nogo dala odrezat, kot da bi kapo nosila. 🙂 Pa nisem bila zaradi tega nič več prehlajena ali bolna.

Sicer se mi zdi pa to vprašanje malo smešno. Če že 2 leti iščeš kape, si najbrž pregledala že 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ponudbe pri nas. A naj ti mi zdaj povemo, da S-Oliver pa ima eno res posebno in hudo kapo? Če nobena od kap v slovenskih štacunah ni dovolj dobra za vas, ti preostane še izlet v Celovec, Trst, ali E-bay in Asos (spletni štacuni).

Za moje pojme malo preveč cirkusa, vseeno je to le kapa.

Moj je star 10 let in v tem vremenu nima več kape.

Naša petletnica nosi kapo ko je minus, oz. pozimi recimo tudi zaradi tiste zoprne vlage v zraku tudi če je malo nad nulo. No zdaj pa jo definitivno ne nosi več. Zakaj 12 letnik potrebuje kapo???

Glejte, za vsak dan se res ne nosi kape, pri teh letih, včasih se pa tudi rabi, no.

Pri nas tudi ne nosi več kape, če ni nujno , če je potreba po kapi, pa nosi buff, včasih kot trak včasih kot kapo….

Več idej pa tule : http://trgovina.asport.si/index.php/buff/buff-junior-1.html

mogoče so boljša izbira naušniki, kaki taki lušni k jima bodo všeč
sem stara 13 in v tem času zjutraj za v šolo dam naušnike gor

[quote=”naušnica”]mogoče so boljša izbira naušniki, kaki taki lušni k jima bodo všeč
sem stara 13 in v tem času zjutraj za v šolo dam naušnike gor[/quote]

Hehe, si predstavljam 12-letnega fanta z naušniki. Verjetno si raje da odrezati desno roko:-))

no to je bilo mišljeno bolj za deklico, sem čudno napisala (pardon-pomota), fant pa pač trak

Že dve leti iščes eno kurčovo kapo? Pa ti nisi normalna. Za tvoja sončka iščeš kapo ampak za tvoja sončka nobena ni dobra. Res se mi smilita tvoja sončka, če njuna mama dela okoli ene kurčeve kape tak cirkus kot da bi kupovala, hišo, avto. Daj zresni se butara neumna.

Pri nas je kapa na sporedu samo, če je res zima – pod 5 stopinj. Sicer brez.

Jaz sem jo kupila v Hervisu, pred meseci. Bombažno, čisto tanko.

Ma ne vem no, naš 12letnik si sam poišče, kar mu paše. Dokler ne zmrzuje, so to ponavadi “basebalske kapce”, potem vem, da ima eno tako, iz čist tankega flisa, jo je ubodel na eni razprodaji za 2 €. Ima pa še eno, po mojem še od 6. leta, zihr še iz vrtca, že čist zguzano, kanarčaksto rumeno, bombažno in tista je zakon za kake vetrovne dni – sva že imela borbe, da ta “žvek” pa res ni več za med ljudi, mapak je samo zavil z očmi “kwapativeš” … sem se vdala, res, kwa pa jest vem o današnji “modi” 🙂)

[quote=”hahahha”]Že dve leti iščes eno kurčovo kapo? Pa ti nisi normalna. Za tvoja sončka iščeš kapo ampak za tvoja sončka nobena ni dobra. Res se mi smilita tvoja sončka, če njuna mama dela okoli ene kurčeve kape tak cirkus kot da bi kupovala, hišo, avto. Daj zresni se butara neumna.[/quote]

Ja, saj vemo, jebeni lajf maš pa to, pa se je treba na MONu spucat, zastopmo. Za inof pa – obstaja persen, ki pomirja, za hujše primere obstaja tudi forte različica, pa neo-persen za tok hude primerke kot si ti. Dihaj, kurčič, dihaj….

[quote=”Kapa za”]Mislim, da je zima mimo. Že 2 sezoni iščem za zdaj 10-letnic in 12-letnika kako fajn prehodno kapo za pomlad, pa ne najdem nič posebnega. Mi lahko kdo kaj pametnega svetuje? Hvala.[/quote]

A je tole provokacija? Ali pa si tolk nesposobna mati, zrela za prijavo na CSD in posledicno odvzem otrok.