Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu kar nekaj

kar nekaj

hojla..po glavi mi roji ena velika neumnost..sam sem taka oseba da rada zvem nove stvari..
mogoce boste mislili da sem ne vem kak gnus al pa kaj takega..
no gre se ze to..enkrat prejsnji teden ko sva s fantom seksala na koncu ko mu je prislo je se malo lezal na meni in se mi stiskal..ponavadi meni zelo pase da po tem ko nama pride mal lezi na meni in da je se neki casa noter..ka pa vem zaka..
no in nakar on rece da more it lulat..in vprasanje sledi ali bi lahko v moji noznici tut opravil to…a je ze kdo probal..a bi vse ven steklo al kak je to?

ok…nimam zelje sprobat to..sam me pa zanima ce kdo je in kak to zgleda..

Ah, balea, ti maš pa mal hecne. Seveda vse ven steče, sej nimaš za cel sod prostora, pa vodotesne tamale?
Zdele mi je na misel prišla ena butasta: zadnjič je blo govora o mucah, ki so premalo vlažne oz. med seksom izgubijo vlažnost. Rešitev: moški občasno malo urinira, pa bo vse špricalo. Ha,haaa žal ni vse tako simpl.

Najprej se povprasajta po zdravju! Ce se bo javil kaksen medicinec, ti bo povedal, da je sec zdravega cloveka brez bakterij. Ne bi bilo fino, ce je prej pil dovolj normalne tekocine (pa ne piva…) in se ne basal s tezko hrano, da v secu ni kup neprimernih primesi.
Midva sva na morju sem in tja prakticirala, da sem ga jaz polula, ko je bil v meni. Pa nama je bilo zanimivo, se posebej pa tisti moker obcutek in ni bilo nobenih problemov. Se pravi, da sem dobila tudi svoje nazaj in bi blo najbrz vseeno, ce bi blo to njegovo. Hvala za idejo. Res je pa to doma mal tezje prakticirat.
Anya

Midva sva že lulala, samo moški to izvede težko, če ima erekcijo. No, notri je pa še nisem polulal zaradi higiene.

ja to je res ja, če si fejst vzburjen ne gre

jaz se sprašujem o zdravju, enako kot sem se pri šampanjcu; a mi je medicinsko osebje povedalo, da pri šampanjcu nima bit kaj hujšega kot pša od npr. kumare… Predvidevam da pol enako velja za seč !?

Steklo bi vse ven, tako kot ven stece sperma…tko predvidevam…kaj je resnica pa nimam pojma, ker me to ne mika, ne gane, ne rajca in se to se nism sla in verjetno tudi nikoli ne bom.
Kar se tiče bakterij v urini, povejte mi kje jih pa ni, vcasih so z urinom pozdravili marsikatero bolezen…sampanjc..je eno, urin drugo.Urin je del nas..itak je ze v nas..kot blato..sampanjc pa je tujek,do tujka pa se telesa razlicno odzovejo, enim paše drugim ne,dokler ne probas ne ves…

ja… stari ljudje so se polulali na rane, da so se hitreje celile

Saj to ni zadeva za “vsak dan”. Midva si samo sem ter tja kdaj privoščiva. Recimo, ko me jaha v banji kjer ni vode.

Kaj pa če bi si v tamalo nasula malo koruze?

Ko smo bili na srečanju me je neka punca začela stiskati .
Vendar če prav je moja punca plesala z drugimu fantom je hotela nagajat da bi pokazala kako me ima rada .
Sicer se jo dal samo en majhni poljubček bila je čisto rdeča .
Sedaj vas vprašam kaj se narobe naredil .

New Report

Close