Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Katera “ženska” revija je…?

Katera “ženska” revija je…?

Kaj menite, katera ženska revija je najbolj zanimiva, všečna … Kot najstnica sem prebirala revije ala Cosmo, Eva, kasneje kdaj Modno Jano, Gloss, Glamour.Zadnjič pa sem kupila za 1,5 € lepa in zdrava in na prvi pogled je kar všečna. Malo mode, recepti, čvek, ne preveč le tega. Ne vem. Pa sem razmišljala, da me zanima kaj berete ve? Ženske, gospe, mamice …da pobegnete malo od napornega vsakdana:):).
Lep dan!

Reviji Jana in Sensa. Občasno mi pod prste pridejo tudi Obrazi ali Story.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

zelo redko, če nesem komu, ki v bolnišnici preganja čas. Na tekoče pridem pri frizerju. ne kupujem pa zato, ker so si vse te revije postale ful podobne in se razlikujejo samo še po imenu. Polne so nekih čudnih tračev, vse majo tudi recepte in pa polno reklam za čaje za hujšanje, pomlajevanje itd, dve strani naprej pa članek o tem kako se moramo dostojanstveno starati.
Sicer je isto v Cosmu, najprej članki o tem kako je vsaka nekaj posebnega in edinstvenega potem pa dvajset strani oglasov lepotnih kirurgov, kozmetičnih zobarjev, šol za hujšanje…
Hinavci so.

Jaz pa ne kupujem teh revij, ker je škoda denarja. Vsi sveži slovenski in tuji trači so na internetnih straneh in za novico izveš prej, kot pa jo objavijo naše revije. Strani z nasveti za hujšanje, zdravo življenje, recepti vseh vrst, je pa toliko, da ne uspem prebrati niti polovice. Zakaj bi torej kupovala revije, če izvem več in prej kot tam zastonj.

Ma ne vem, kot je rekla “če že, kupim” pogledam kakšno pri frizerju. Trači me ne zanimajo, rada pa vidim na hitro, kaj bo moderno glede oblačil in pričesk.

Parkrat na leto kupim Instyle ali Vogue.
So drage,ampak je noter vsaj kaj za pogledat.
Naše revije so pa obup. Škoda denarja.

Obrazi: imajo dobre članke. Intervjuje, reportaže pa to. malo mi le manjka kakšna bolj lahka ženska tema v stilu naredi sama. Jana ima tudi kakšen presenetljivo dober tekst. Ne prenesem Cosmo.

Sem dala skoraj vse skozi. Sedaj največkrat kupim ONO Plus, pa tudi redno v torek. Prebiram še Našo ženo (pri mami in se je kar malo prenovila) in Bodi eko, Hana. Sicer pa tudi jaz pogrešam kako faj nervijo, ki bi imela vsega po malo, vendar tudi malce bolj poglobljeno obdelano ne pa kot neki ženski Žurnal. Tračev in Jane, Anje, Lise ne maram. Kupujem pa še druge dnevne časopise in revije (Reporter, Mladino, Global, Ognjišče, Delo, Dnevnik, Večer, Kapital, Intelligent life+otroške in za vrt/dom)
V glavnem res veliko berem.

Jano preberem pri mami, sama sem naročena na Apetit, v službi med malico (če nisem na netu) prelistam Ono, Delo&dom ali pa 7D, tipično ženskih revij v stilu Lady, Cosmo, Anja… pa ne berem, raje se zabubim v fotelj s kako dobro knjigo ali pa kako strokovno revijo 🙂

NIČ !! črni marec

Ogromno oz. preveč, glede na to, da nimam včasih niti časa, da bi jih prelistala. Od slovenskih redno Senso in Bodi eko, ko grem na dopust ali kaj podobnega pa še kak Elle, Science Illustrated, Intelligent life, L&S, Global (ok, nekatere se ne štejejo kot “ženske” revije), potem pa tuje Whole Living, Vital, Shape, Myself, Für Sie, Maxima, Fit&Fun, potem so še revije za dom & vrt, pa živali, kot rečeno, preveč.

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

Že vrsto let kupujem redno hrvaško Glorijo in italijansko Grazio, obe imata za moje pojme ravno prav tračev, zanimivih intervjujev, modnih fotografij, pa tudi precej drugega branja, predvsem Grazia je bogata še z nasveti o raznoraznih razstavah, zanimivostih, dobrih knjigah, filmih, aktualnih dogodkih…

Od slovenskih revij pa kupujem občasno kakšno in me precej kmalu začnejo dolgočasit, saj so predvidljive in neprivlačne. Te dni je izšla prva številka slovenske Grazie, ki me je razočarala, saj sploh ne vem čemu nosi naziv Grazia? (sory, ampak sem res pričakovala veliko veliko več…)

Soncka mi poveš kje lahkokupim revijo Shape, sem iz Posavja in je nikjer ne najdem. Včasih sem tuje revije kupila v Novem mestu v Mladinski knjigi, sedaj pa tudi tam nimajo več.
Že vnaprej hvala za odgovor.
Lp

Soncka mi poveš kje lahko kupim revijo Shape, sem iz Posavja in je nikjer ne najdem. Včasih sem tuje revije kupila v Novem mestu v Mladinski knjigi, sedaj pa tudi tam nimajo več.
Že vnaprej hvala za odgovor.
Lp

New Report

Close