Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek KATERE IGRAČE???

KATERE IGRAČE???

Katere igrače imajo vaši 4-5 letniki, da so jim res zanimive in se večkrat igrajo z njimi?? Naš ima doma veliko igrač, pa skoraj nobena ni dovolj zanimiva, da bi jo večkrat vzel in se res z veseljem igral t njo. Kmalu ima rojstni dan in vem da bodo drugi spraševali kaj mu prinesti, pa sploh ne vem kaj naj rečem. Rada bi, da bi imel eno igračo, priljubljeno, katera bi bila vedno prava za igranje, kadar mi nimamo časa za igro.
Hvala vsem za odgovore

Jaz sem za klasiko. Lego kocke in sicer Duplo. Poleg samih kock pa še cel kup raznih figuric, od živali, do ljudi, avtomobilčkov in vsega kar pač paše zraven.
Pri nas to še vedno pali, pa je stara že 7.
Če kje velja, da jih ni nikoli preveč, to velja za lego kocke. Pa tudi naveličajo se jih ne zlepa.

Pri našem (zdaj bo 6) že kakšni dve leti največkrat pride v poštev Playmobil.

Pri nas je poleg punč in dojenčkov zelo aktualno: plastelin v lončku (različne barve), perlice za delanje nakita, risanje s tempara barvami, risanje s prstki, rezljanje, barvanje storžkov in kamenčkov, karte Črni Peter, karte Enka, Človek ne jezi se, puzzli………..
……………in zunaj peskovnik, tobogan, gugalnica, trampolin, žoga, loparji, balončki za pihanje, vodni baloni,……….
Stari sta 3 in 5 let.

Tudi pri nas so lego kocke z dodatki zakon:)Se jih ne naveliča. pa so vsak dan v uporabi.

Pa še barvice, flomastri, voščenke, plastelin, škarje in podobne ustvarjalne zadeve. knjige takee in drugačne. Za zunaj pa kolo in še enkrat kolo…;)

Aja, mulček je star 3 leta.

playmobil? kaj pa je to?

Playmobil je podobno kot lego kocke, čeprav meni so legice bolj simpatične:

kaj pa če ima preveč igrač in ne ve s čim bi se igral? Poznam eno punčko, ki se tudi ne zna igrat , ker ima vse pa je stara skoraj 4 leta. Medtem ko se skoraj 2 letnik zna igrat s čisto vsem. Mu lahko daš samo en ali dva avtka, pa mu ne bo problem se zamoti za kakšne pol ure :D.

ojla!
zadnjic sem po nakljucju nasla eno stran z lesenimi igracami in imajo tudi take fajne didakticne za kravzljanje mozganckov.

mi smo kupili domino
http://www.les-kra.si/trgovina/podrobneje.asp?iz=952&stran=&tip_iskanja=&po=237&po2=255

in je 4,5 letniku po 1 mesecu se vedno zanimiva.

lp p

-legice (duplo in ta male – oboje še od naju z možem
-avtomobilčki, aviončki
– knjige
– kasete
– vlaki/tiri (lego, tomica)
– barvice/flumastri/voščenke/vodenke (nečakinja je dobila super knjigico od Tehnične založbe: Barvanje kamnov (ne vem, če je točno tak naslov) kjer so notri akrilne barve, čopiči in različni dodatki za okraševanje kamnov, zraven pa še knjigica z idejami in napotki kako do lepega izdelka)- smo ves teden ko nori barvali kamne na dopustu 🙂
– ladje (playmobil)

New Report

Close