Naslovnica Forum Starševski čvek katere trgovine dostavljaj živila na dom in kako to gre

katere trgovine dostavljaj živila na dom in kako to gre

Katere trgovine dostavljajo na dom? Saj veste kaj mislim ne? Pač, da opravim nakup preko spleta in mi to dostavijo na dom. Ampak res na dom, do vrat, ne pa da je treba it iskat nekam. Kaj vse dostavljajo? Sveže stvari mi je jasno da ne. Čistila, prašek, mleko, jogurte? kaj pa zamrznjen program?

V mislim imam trgovine Spar, Mercator, Tuš, Lidel, Hofer, EuroSpin. V bližini so edino te.

Pa prosila bi brez obsojanja in žaljivih komentarjev, ker nismo leni in nesposobni za it v trgovino, ampak hočem naročat za mamo, ki je gibalno ovirana. In ona ne more it iskat na zbirno mesto in v neko skladišče. Ne vozi več. V nedogled pa nekih organizacij, sosedov, sorodnikov … ne moremo gnjavit za pomoč. Raje plačam storitev in je mir. Pač čisti računi dobri prijatli. Sama pa sem predaleč doma.

Dostavljata mercator in spar, ampak je zaradi navala čisto nemogoče naročit. Evo jaz ne pridem zraven že 14 dni. Dostavljala sta pa vse, tudi zmrznjeno in sveže, mercator zdaj ne več. Razen tega dostavljajo samo do vrat, do stanovanja v bloku ne nosijo. Zdajle v tem trenutku si bo treba kar še naprej pomagat s sosedi, prijatelji, prostovoljci…

To je zdaj misija nemogoče. Mama naj se kar poslužuje pomoči do katere je kot invalid upravičena.

Kvibo Tržič
Petrol (imajo v e-shopu precej prehranskih izdelkov, pripeljejo na dom)

Pa razkuži naj vse, kar pripeljejo, magari opere z vodo in milom. In poskrbi zase med prevzemom.

New Report

Close