Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu katerega izbrati?

katerega izbrati?

No,moški in ženske,za kateri komplet naj se odločim da mojega malo obnorim????????
Thanks.
Sandra
>http://intimna.si/index.php?main_page=product_info&cPath=16&products_id=153http://intimna.si/index.php?main_page=product_info&cPath=16&products_id=163

Mogoče bo zdaj šlo:

Za katerega koli, čeprav preferiram manj cunjic. Zdaj imam v mislih samo to, da bi take najlonke pomazal s toplo spermo. Še posebej, ker je Ljubica enkratno zaključila “tisto” zgodbico.

Jaz bi mela oba 😉 hehehe..al pa mogoce rajs belega ker je tko varljivo nedolzen 🙂

www.studentarija.net

Lahko si še tako horny, lahko si oblečena v eno ali drugo, če tvoj moški ne pali na take stvari, je škoda časa in vsega.

Če pa je tip, ki mu paše to, bi jaz izbrala belo nedolžno…ali pa čisto kaj tretjega, kajti rada imam kaj novega svojega, take stvari lahko gleda po filmih, revijah…kaj če bi mu raje sebe ponudila na mizi namesto kosila, napisi mu sms, naj danes ne zamuja, da bo za kosilo nekaj dobrega, slastnega, vročega in naj pohiti…dobra hrana in ti…to vedno zapali mojega, ko srka iz mene kaj okusnega…čao.

OK. Če že, potem belo.

Med malico grem domov na quicky-ja! Definitivno! Rad pa bi se zahvalil tudi DARS-u, da mi je približal Štajersko. Kdo ve … Mogoče kdaj kaj popapam tudi tam gor. :)))

Zakaj na Štajersko, če imaš okoli sebe toliko dobrih stvari za popapat;))..Štajerska je daleč…daleč;))…mi smo pa blizu blizu..haha..ej se strinjam, bo treba tudi na Štajersko…samo ahtej se, če imaš za ženo Štajerko, baje ne rabiš peseka;))..če je to res, ti naj pa pove tota naša Štajerka, mislim, da je to la lunca;))

ja, trojanski krofi so res vredni postanka…

lp

Na Štajersko me veže praznina. Praznina v smislu: “Nikoli se nisem ljubil s Štajerko”. (vsaj zdi se mi) :))))

Res pa je, da paše biti v centru, od koder imaš skrajšano pot na vse konce. :))) Ljubljana je lepa, a te dni mal zmedena. No vsaj mene mal mede. Malo prej je mimo prikorakal par: On v kikli ona v hlačah!
Sej ni čudn, ko pravjo da so Škoti miroljubni. Ve se kdo gate v bajt’ nos’. :))

Prometa pa ravno dovolj, da se izgubiš v množici. 😉

A tam še oddajajo sobe? Ker krofi znajo bit zelo nasitni in da se s polnim trebuhom trogam nazaj v Lj, mi niti ne pride na misel. 🙂

Nikoli ne reci nikoli…imava pa nekaj skupnega, tudi jaz še nisem čutila Štajerca;))…

Mede nas itak vedno…ampak Ljubljana ostaja center vsega..pa naj mi sedaj ne zamerijo Štajerci in ostala ne Lj populacija…jaz čutim tako…kaj čmo… in lepo je če si nekje v njeni bližini, ni daleč…ni daleč do raja;))

Ne krofi znajo biti zelo nagajivi, ko iz njega po nesreči špricne marmeladka in potem ne mores tak nazaj v Lj, se je treba mal spucat nekje pod vodo;))

a zaaaaaaaaaaaaato te zanimajo sobe…ti bi mal oddremal, da bi se ti krofki polegli?!….hehe…

Hehehe….to, da si spustu štajerko iz seznama….to bi znal bit manjko na stara leta…-;))))

Nikoli se nisi ljubil s Štajerko???????
Ja človek, pol pa niti ne veš, kaj zamujaš!!!!!!!
Hja, hitro zapolni to praznino…..

Obljubim lahko le, da se bom potrudil. 😉

New Report

Close