Najdi forum

Naslovnica Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem kateri avto: corsa, 207, twingo?

kateri avto: corsa, 207, twingo?

Zdravo,
razmisljam o nakupu (prvega) avta. Proracun je med 1000 in 2500, letnik od 2007 dalje, pod 200000 prevozenih. Najraje vidim da dobim avto s katerim bom imel cim manj problemov in da mi bo sluzil vsaj 3 leta. Kolebam med Opel Corso, Peugeot 207 in Renault Twingo. Zanima me predvsem ce je kdo imel katerega izmed teh avtomobilov, kaksne so izkusnje, katerega se bolj splaca kupiti itd… vsaka informacija bo prisla prav:)

Iz mojih izkušenj ti priporočam Nissan note, zanesljivost 99% poraba ni pretirana, ni prevelik in hkrati ravno dovolj velik, da nisi utesnjen , vozi se pa presenetljivo dobro, moram reči da sem pozitivno presenečen, v prvi vrsti sem iskal samo zanesljiv avto za krajše obdobje, sedaj pa ga bom obdržal nekaj časa, ker preprosto dela in mi nudi vse kar rabim trenutno… Jaz sem leto nazaj dal za 2007 letnik 2200€ s 159.000 prevoženimi od prvega lastnika.

Pozdravljeni,

 

Razumem, da je izbira prvega avtomobila lahko izziv, zato vam bom podal nekaj splošnih informacij o vsakem od naštetih modelov. Upoštevajte, da so izkušnje lastnikov lahko različne, saj je odvisno od specifičnih vozil, vzdrževanja in drugih dejavnikov. Spodaj so nekateri vidiki vsakega modela:

Opel Corsa:

Prednosti: Običajno je znan po udobni vožnji, varčnih motorjih in precejšnji notranji prostornosti za svoj razred.

Slabosti: Nekateri lastniki poročajo o težavah s kakovostjo notranjih materialov.Peugeot 207: Prednosti: Ima ugled kot dinamičen in okreten avto s sodobnim oblikovanjem. Ponuja tudi udobno vožnjo.

Slabosti: Nekateri modeli so poročali o težavah z elektroniko in vzdrževanjem.

Renault Twingo: Prednosti: Kot manjši mestni avto je Twingo precej okreten in lahek za parkiranje. Nekateri modeli imajo tudi značilen zadnji motor.Slabosti: Zaradi majhnosti morda ni najboljša izbira za daljše vožnje. Prav tako bodite pozorni na morebitne težave s staranjem.

Pri izbiri avtomobila je ključno preveriti posamezno vozilo glede na zgodovino vzdrževanja, preglede in morebitne znane težave. Priporočljivo je, da se personilizirani obeski za ključe posvetujete s strokovnjakom ali mehanikom, preden se odločite.

Poleg tega si lahko ogledate ocene in izkušnje https://www.premiumbar.sidrugih lastnikov na spletnih mestih za ocene avtomobilov, da dobite bolj specifičen vpogled v vsak krema za roke model.

Opel Corsa je znana po solidni zanesljivosti. Ponavadi ima udobno notranjost in je enostavna za vožnjo. Priljubljena je tudi med vozniki, ki se šele spoznavajo z vožnjo. doodle baseball

    Iz prve roke, najraje kupi Opel. Udoben, cenovno dostopen, trpežen.

    Te nove Corse imajo tudi zelo solidno obliko.

    New Report

    Close