Kateri brezžični sesalnik kupiti
Predlagam elektrolux najnovejši, ker vzdrži kar 90 minut. Jaz ga imam za vsakdanjo sesanje in pridem čez celo hišo. Je pa res, da bo verjetno delal okrog 2 leti, potem pa se baterija iztroši, kot pač vse baterijske zadeve,zato sem dodala še 3 leta dodatne garancijo, kar vključuje tudi batarijo. Jaz že imam te sesalce kakšnih 10 let in nočem niti slučajno zamenjati znamke, po praksi drugih prijateljic pa sploh nočem drugega sesalca. Pa ne delam nobene reklame. Fajn je, ker lahko sesaš tudi stopnice, razen pod kavčem, ali postelje pa ne prideš z njim. Zato pa imam pravi sesalec ali pa potegnem v stran in posesam z baterijskim.
Letos sem odkrila Makito, top sesalnik, brez vrečk. Samo odpreš in streseš v smeti
Nisem vzela najcenejšega, moč je 18V, vse skupaj s polnilno postajo in baterijo, ki zdrži več kot je opisano v navodilih + sesalnik je prišlo 220€.
Do sedaj sem imela že par samostoječih, roombo, workverk. Pri vseh teh so se mi v krtače nabirale lase, pa to skoz pucat. Pri Makiti teh krtačk ni, vse gre direkt v sesalnik.
Svenska, 28.07.2023 ob 17:08
Pozdravljeni!
Kateri brezžični sesalnik priporočate? Zanima me sesalnik, ki delo opravi dobro in da ne bankrotiraš zraven .Hvaležna bi bila nasvetov iz osebnih izkušenj. Hvala!
Lp.
Prav nobenega. Midva sva kupila Dysona in ga vrnila. Tudi Samsung ni nič boljši. Baterija ne zdrži dolgo, kote težko dosežeš in še moč je slaba. Navaden na kabel je na žalost boljši.
Zdrava navada, 29.07.2023 ob 23:33
Predlagam elektrolux najnovejši, ker vzdrži kar 90 minut. Jaz ga imam za vsakdanjo sesanje in pridem čez celo hišo. Je pa res, da bo verjetno delal okrog 2 leti, potem pa se baterija iztroši, kot pač vse baterijske zadeve,zato sem dodala še 3 leta dodatne garancijo, kar vključuje tudi batarijo. Jaz že imam te sesalce kakšnih 10 let in nočem niti slučajno zamenjati znamke, po praksi drugih prijateljic pa sploh nočem drugega sesalca. Pa ne delam nobene reklame. Fajn je, ker lahko sesaš tudi stopnice, razen pod kavčem, ali postelje pa ne prideš z njim. Zato pa imam pravi sesalec ali pa potegnem v stran in posesam z baterijskim.
Garancija na baterije je vedno 1 leto tudi, če doplačate podaljšano jamstvo.