Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek kateri deodorant uporabljate

kateri deodorant uporabljate

Vprašanje samo za ženske. Uporabljam Dove original od kar se je pojavil na trgu, zdaj pa ga imam že rahlo dovolj. Zadnjič sem v trgovini povonjala kar nekaj deodorantov, pa mi noben ni bil sprejemljiv, na koncu pa itak že nisem več vedela kaj voham, tako, da sem spet zagrabila Dove (temno moder, svetli mi smrdi).

Mogoče bi lahko na ta način našla kakšen deodorant za katerega uporabo bi se lahko odločila. Če bo kateri dobil več glasov :)))

nivein v malem sprejčku, mi noben drug ne ustreza pa sem jih probala že malo morje, res je krasen.

lp

Lady Speed Stick – brezbarvni gel. Je kar prijetnega vonja, najbolj pomembno zame pa je, da ne pušča madežev na temnih oblačilih.

a ima L’Occitane kaj pametnega? izkušnje?

Fenjal

Vichy

rexona

adidas sensitive ali pa vichy….

Avon

Jaz imam vsakič drugega, ker mi po tolikih letih še vedno ni uspelo najti res dobrega.
Diši fenjalov, pa od nivee tist tamal za pošpricat(compact), pa od adidasa, od vishyja je drag pa prov nič posebnega,triple dry ne drži tri dni kot piše,mogoče dan pa pol.
Fa,rexona,lady speed stick,razni kristali…itd sej so vredu(nevtralizirajo vonj) samo čist noben mi pa ne odpravi potenja.
Ne morem nosit nobenih majčk ne da bi imela še nekaj čez, ker imam flek do pasu in ko je vroče si predstavljate kako mi je fajn.
Ali pa mogoče katera pozna kakšnega dobrega, da ne bom samo pluvala po njih!!!???

Meni je všeč Lancomov, sedaj pa sem za spremembo vzela od Matisa pa mi je čist zanič!

L’Occitane – super!

Jaz sem pa alergična na vse deodorante in lahko uporabljam samo Nivea Sensitive roller , pa bi tako rada kakšnega dišečega.

Vanderbilt

Betty Barclay ali pa Vanderbilt.

[img]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/83202/ticker7.png[/img] [img]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/83204/ticker2.png[/img]

lush-ev aromarant

Nivea sensitive roller in Dove temno modri.

Clinians za osvežitev, če hočem dišat pa woman (Autumn), Impulse (vanilla), Marusha, itd…

Kolegica, ki je kozmetičarka je rekla, da je najbolj važno pri deodorantu to, da NE VSEBUJE ALKOHOLA. Takšen je na primer od nivee, sama pa uporabljam enega oriflame-ovih, ki se ga ne da dobiti v prosti prodaji.

Sicer imajo pa deodoranti večinoma zelo podobne sestavine (pa naj gre za dove, niveo ali L’Occitane), samo parfum je tisti, ki potlej ‘potegne’.

Pravi pa tudi, da na splošno za kozmetiko in kreme velja, da so boljše tiste, ki imajo čim krajši rok uporabe in tudi ne stojijo prej predolgo na policah trgovin. Krajši je rok, manj konzervansov je v kozmetiki. In tudi L’Occitane izdelki načeloma po sestavi niso nič boljši kot kateri drugi, ne glede na to, da so toliko dražji. Itak pa ne odgovarja vse vsem, ker je nasprotno od sestave vrednost (koliko dol. snovi kozmetika ima) posamezne snovi v izdelku različna.

LP, Ana

Fa… vendar obvezno ne sme biti antiperspirant, ker se mi zdi, da je še manj zdravo, če zavira znojenje…

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

naravni kristal

Največkrat Fenistil in Vanderbilt.

Trenutno Lumene antiperspirant brez vonja in je ok,razen da malo bele fleke pusca,kmalu ga bo zmanjkalo in grem spet na Niveine brez vonja(samo deodorant)..

kristal
potem pa kanem nekaj toaletne vodice ali parfuma na zapestja in za ušesa 🙂

Nivea sensitive – roll-on
Neutro Roberts – roll-on (roza)

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

New Report

Close