Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kateri internetni dostop imate?

Kateri internetni dostop imate?

Ker še nimamo interneta (novogradnja) se odločamo za ureditev tega. Zanima me katere internetme ponudnike imate in katere pakete, pa kakšna je cena (poleg te je treba plačati tudi naročnino za Telekom, mar ne). Zanima me tudi, kako ste zadovoljni.

Kaj mi priporočate ?

Siol trio – IP telefon + Siol TV + Internet nas skupaj pride nekaj tolarjev manj kot 10k. Smo zelo zadovoljni. V tem primeru ne rabiš plačevati tudi navadnega telefona, oz. naročnine za le tega.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

mi imamo t2 – internet, telefon in tv. 10.000 na mesec, telekomu smo plačali le 15.000 sit za prestavitev številke (da so nam skopali luknjo za kabel), vse ostalo t2 (tam so bili vsi ti modemi, pa kaj še vem kaj zraven zastonj, tud telefon njihov smo dobili zastonj). sva z možem gledala tud siol, kjer bi pribl. 80.000 sit morala plačat le za aparature, priklop ….

mi pa siol duo internet + telefon, skupaj pride okoli 7,7k. Številko smo prenesli tko da telekoma ne plačujemo, pa še 2 uri pogovorov imamo brezplačno. Smo zadovoljni

Kabelski, brez priključnine, za 4.990,00 na mesec. Hiter je pa kot ADSL, ki sem ga imela pred tem 🙂

kako ste to naredili? Mi Imamo adsl in bi šli tudi v to, je to sploh možno ali je to le za nove?? Tako plačujemo zdaj adsl študenta okoli 7.000 ali koliko je že in še telefon posebej z naročnino, sama naročnina je okoli 3.500 in potem pač pogovori kot so.

SEm te prav razumela, da vi potem preko telekoma nimate nič več ni, ampak vse le še preko siola???

Mi imamo T2 in sem cist zadovoljna…

kako, to je paket DUO, internet in IP telefon, v SiOL omrežju klici zastonj, v telekomovo 6 sit na minuto (fiksne se itak tako malo rabi); če pa vzameš – če je možnost – TRio, pa je internet + ip telefon + televizija s 103 programi – samo to ni povsod mogoče ker je pomembno, kako daleč je centrala.

T.

pri nas smo telekomovo številko prenesli na siol, tko da smo številko obdržali. Vse pa so uredli na siolu, tko da mi nismo imeli nobenga dela.

Paket SOLO (Siol) – 6.000,00 sit/ mesec za neomejeno uporabo interneta – zelo zadovoljna.

alenka

New Report

Close