Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek kateri nahrbtnik?

kateri nahrbtnik?

za tiste, ki imate kakrsnekoli izkusnje z nosenjem otrok (raje kot voznjo z vozickom) –
kaksen nahrbtnik naj kupim za sestmesecnika – za po mestu, sprehode v naravi …
pa da ni pretezak, preokoren,
da ga bom lahko sama nosila (ki sem lazja od vrece cementa).
😉

Jaz sem tudi lažja od vreče cementa.. :)); imam Chiccotov nahrbtnik, ni težak, tamalga noter lahko pripneš. Nima pa strehice. Slikco najdeš v spletni trgovini Sonček. Jaz sem še kar zadovoljna, razen to, da se mi je začel spodnji del blaga trgati in pripenjanje (zame, okrog trebuha da lažje nosim) ni več tako funkcionalno. Kakšni so drugi nahrbtniki ne vem, ker jih ne poznam.
Me pa križ zellloo boli, ampak mislim da tudi od vsega dviganja malega čez dan in pa včasih tudi ponoči (ne more podreti kupčka), tako da sem si morala nabavit Kosmodisk:(…
Lp, Sara:)

hvala,sara.
strehice niti ne iscem – sonce sije iz vseh kotov in dvomim, da ga lahko popolnoma zascitis – pac nadenes klobucek.

ja, tudi mene je strah, da me bo zgrabilo v krizu.
lp

Še vedno zagovarjam nahrbtnike od proizvajalcev planinske/alpinistične opreme. Ti nahrbtniki imajo dosti bolj prilagojena hrbtišča, naramnice in pasove za okrog pasu, kot razni otroški nahrbtniki, kar je posebej pomembno, če hočeš otroka res veliko nositi.
Jaz sem od oklegice otroka nosila v enem otroškem nahrbtniku (ne vem firme), pa sem mislila, da me bo zlomilo; otrok je v nejem plesal kot za stavo, naramnice pa so me skoraj ožulile. Sama sem potem kupila bolj “ta zaresen” nahrbtnik, ki ima enako nastavljivo in zračno hrbtišče kot moj stari plezalski rukzak, nastavljive naramnice, pas, pa pasove za pripet otroka … in ta malega smo veselo prenosili prjšnjo zimo, poleti pa je imel celo nekaj gorskih tur. Zraven je tudi strehica, k i mi je prišla prav v bolj deževnem vremenu, ko sva šla na teren z dežnikom.

lp, Tini

P.S.
Ah ja, imamo MayaMaya.

Mi smo zelo zadovoljni z našim Vaude.

Maya Maya

Super stvar. Nic ne boli hrbet.

Tanja

koliko pa stane tale MAYAMAYA?
in hvala za nasvete.
ja, bolje kupit nekaj udobnega in kompaktnega kot kar tako nekaj …
jaz sem dobila na posodo (zamenjava) nekaj ruzaku podobnega – iz blaga, ki se mi obesi cisto do popka in je popolnoma neuporabno.

Tudi jaz sem imela najprej na posodo nekaj iz blaga… AMpak smo videli, da malcek uziva not – mi malo manj in smo sli v strosek. V akciji je bil mislim da cca 24.000. Ravno po novem letu enkrat se mi zdi…

Ga ne zamenjamo za nic!

LP
Tanja

New Report

Close