Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek kateri pralni prašek

kateri pralni prašek

Pozdravljene
Do sedaj sem v glavnem uporabljala Ariel – prašek. V zadnjem času pa opažam, da je nekatero belo perilo spremenilo barvo – v modrikasto. Kateri prašek mi svetujete? Kako ste zadovoljne s tekočim? Kako se vam zdi tekoči Dash?
Hvala in lep večer
Sonja

TANDIL, dobiš ga v Hofer-ju
Probala sem tekočega za barvasto in drugo za temno perilo. Meni je odlično opral in osvežil barve. Cena 1,5 l od 500-800 sit. Imajo pa še tekočega za belo perilo, pa v prahu posebej za belo in posebej za barvasto perilo (skoraj 6 kg=manj kot 1.400 sit) Pa nekateri od teh so še dermatološko testirani!
Priporočam!
Pa še vonj ima zelo nežen in prijeten!

Sama že nekaj let uporabljam samo tekoče praške. NA vsake toliko časa, ga zamenjam, ker se naveličam istega vonja. Sedaj ima DASH in je vredu. Sama uporabljam Dash in pa nekaj za pranje volne(pozimi) in to je to.
Lep dan še naprej,

Biba

Meni je Dash super. dash, ki ga imam pa v prašku (netekoči) ima pa še tako prijeten vonj, da sploh ne dam mehčalca noter, ker lepše diši, kakor pa kater mehčalec.

Tudi jaz uporabljam Tandil od HOferja (prej sem uporabljala Persil sensitiv, pa se ne da primerjat) in sem več kot super zadovoljna.

LP, S.

Tdi jaz sem prešla na Tandil, prej pa sem več let uporabljala Ariel in enako, opazila sem, da so cunje posivele. Več o praških si poglejte v reviji VIP, ki je ravno v tej-zadnji številki objavila primerjavo pralnih praškov. Tandil je na prvem mestu, pa tudi Persil ni slab….

Persil in Frosch

mi uporabljamo vse od Amway-a. Smo zelo zadovoljni.
Uporabljajo se zelo majne količine, pa še domov ti vse pripeljejo.
Vodo imamo doma, tako da koncentrate le razredčimo. samo navaditi se je treba.
je pa res, da je bil pred časom velik naval na potencialne kupce in imajo te stvari mogoče slab priokus.
nam odgovarja.
vemo pa, kako se lotiti madeža ali vodnega kamna in kakšni bodo rezultati.

sivo perilo pa se pojavi ponavadi zaradi menjave detrgenta. nekateri detrgenti namreč le prekrijejo madeže in jih ne odstranijo. ko pa menjaš deteregent pa pridejo na plano.

pri nas teh težav ni.

lp

tudi mi imamo Tandil iz Hoferja in smo super zadovoljni!

tudi jaz že dolgo uporabljam ARIEL pa se mi zdi, da so cote postale sive.
Bom menjala. hvala punce.

Tudi jaz sem prešla iz Persila na Tendil, ki ga dobiš v Hoferju. Fantastično! Naj povem, da sem kar tečna stranka oz. zahteven kupec in sem Tendil kupila iz čistega firbca, ker sem se želela prepričati, da tako poceni stvar pač ne deluje, a sem se zmotila. Oba, zeleni in beli Tendil mi stvari resnično super opereta. Sedaj sem kupila tudi Hoferjev mehčalec Fee (modri) in sem tudi zadovoljna. Pa tudi cena je več kot ugodna.

New Report

Close