Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek kateri sesalec priporočate

kateri sesalec priporočate

Prosim za pomoč,
doslej sem imela vodni sesalec Zepter, je bil zelo o.k., vendar mislim, da je že dotrajan.
Kaj mi priporočate, kvaliteten in enostaven za uporabo naj bi bil. Obvezno voda za prah.

Primeren za astmatike.

Hvala za nasvete.

SAMO:
– JE DRAGA
– ZAMUDNA ZA VSAKODNEVNO ČIŠČENJE

DRGAČ PA VREDNA TUDI ZADNJIH SPODNJIH GAT IZ RITI

PRO-AQUA, ce imas 3000€, za sesalec!

Mi imamo Daysona, vec kot zadovoljni, sam ni na vodo, mi itak nerabimo, ker imamo sam en tepih 1mx1m! Tega spucam kr po domace-sirkovo krtaco in gas!

ma znaš onaj robot sisač ti je okej

Hyla je zelo primerna za astmatike in alergike.

Ja, sam je vse prej kot priročna, draga pa tudi ko pes. Jaz sem nazadnje gledala Aqua Pro 2000 enega slovenskega proizvajalca, okoli 150 €, sam tud ni tko zlo priročen, dokaj velik in neprimeren za npr. majhna stanovanja.

Mi imamo vorwerk. Imam otroka, ki je alergičen na hišno pršico, pa nima problemov. Kar se priročnosti tiče, res nimam pripomb, ker se uporablja laže od navadnih sesalnikov, sploh krtača za tepih.
Na vikendu imam navaden sesalnik in znorim, da ne govorim o tem, kako mi hrbet trpi.

Dobiš rabljene na bolhi po malo bolj milostni ceni, je pa to trpežna naprava. Moj bo počasi star 15 let, zdaj je crknila krtača za parket in bom nabavila drugo.

Če imaš dovolj vrečk in prahu kupi Pro-Aqua. Ni 3000 tako kot gor priše Ena A za asmatike. Cene se začnejo že pri 1490, potem se da pa tudi na obroke vzet tako da je znosno. Dela ti pa naslednjih 20 let brez ene same vrečke filtra ali ostalih problemov in stroškov.

http://www.bolha.com/dom/gospodinjski-aparati/sesalniki/vodni-sesalniki/sesalec-pro-aqua-1291762244.html?aclct=1391016265&kw=pro+aqua prodajam sesalec pro aqua.vec informacij na linku

Hyla . Najkvalitetnejša, cenejša od tujih, predvsem pa eden najboljših slovenskih proizvodov

Spoštovani priporočam vam sesalec PRO-AQUA in z njim ste kupili vse. Imela sem volwerk, pa igea – batagel vendar nista v primerjavi s PRO-AQUA. Zrak v stanovanju prečistim, prah gre v vodo, par kaplic naravnega aloje vera dam v vodo in osvežim prostore. Ne uporabljam nobenih drugih kemikalij za čiščenje temveč samo vodo. Z globinsko krtačo čistim tekstilne površine, s priključkom za mokro čiščenje očistim tkanine in tla. Imam tudi priključek za čiščenje otokov. Od kar uporabljam ta sesalec nimam napade astme in nobenih alergij. Z uporabo tega sesalca lahko rečem pa pa pršicam. Nobenih filtrov ne rabite, nobenih vrečk in prah se ne vrača v prostor. S čiščenjem imate malo dela, samo posodo kjer je voda očistite in zbrišete sesalec ter se tako znebite umazanije katere si tudi poredstavljati ne morete dokljer ne uporabite tega sesalca. Res prav toplo vam ga priporočam. Naredite nekaj da ohranite svoje zdravlje.

Kako veš da bo delal 20 let, če obstaja ta sesalc šele 5-6 let…..še dobr da ne rečeš da bo delal 100 let…..

PROAQUA je daleč najbolji in najceneji. Na trgu je od 2001 samo v vednost.
Miga imamo in nam je spremenil življenje, ne bom opisovala kako, lahko napiem samo to, da ponoči spimo, ni več urgenc in bolnic in tudi neveč solnih sob ter ventulina.
če koga kaj več zanima o mojih izkusnjah vam odgovorim po mailu.

lp Petra

Ravno berem tole, ker tudi sama kupujem nov sesalec in gledam forume in sem že čisto zmešana. Rada bi imela vodni sesalec zaradi alergij. V glavnem, pri kolegici so mi povedali potrjeno informacijo iz prve roke: Pro Aqua sesalec prodajajo pri nas v Sloveniji po ceni 2.400 € (z vsemi priključki), v Nemčiji pa istega pod drugim imenom (z vsemi priključki) za 1.500 €. Dobr, ni kej! Se vam ne zdi tole čista nategovina? Bom še fajn premislila, kaj bom kupila. Bi pa rada slovenski produkt, ker se mi zdi da drugi vse neki iz Kitajske naročajo. Kakšen predlog?

filc na kolena
ajmar vode in sirkovo krtačo za 1. rundo
stare rjuhe za obrisati v 2. rundi

Samo Hyla. Že 18 let.

Cena kompleta v Nemčiji stane 2420 EUR. Videl račun od tete.
Uporabnik proaque že tri leta. Jaz sem ga kupil pri nas za 2470.

1. Nivo čistoče vsaj 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} višji
2. Spim na čistem in zdravem jogiju
3. pomaga otrokom pri boleznih dihal (slana soba)
4. pomivanje po tleh brez predhodnega sesanja
5. zmanjšani stroški za čistila.
6. če gledaš da aparat dela 20 let, je cena več kot korektna
7. Nakup na obroke z minimalnim obrokom, katerega ne občutiš.
8. Ni več sezonskega čiščenja.
9. brez stroškov ( vrečke, filtri)
10. Z njim delam k svinja z mehom, nč mu ni.
11. Posesa čokolino skupaj z razbito posodo 🙂
12. osveži prostor po zabavah ali v kabinetu kjer se občasno kadi.
13. Podjetje bo še dolgo na trgu, rastejo. ( vir bizi) – dobra bilanca.
14. Z njim lahko nudite usluge globinskega čiščenja ( dodaten zaslužek)
15. Ne nisem potnik, in ga ne prodajam.
16. po nakupu lahko ženi naprej mečeš investicijo ( varjanta, sej sm ti kupu top aparat, greva se cartat:)

Priporočamo Aquaviva sistem. Slovenski proizvod po dostopni ceni. Narocite si predstavitev in se odločite.

Hyla definitivno.
Traja več 10 let. ne potrebuješ hepa firov, ker ima patentirano napravo. Lahko daš samo čiščenje zraka in ni potrebno tako pogosto brisati prahu. Izjemni močna.

Pojdi kam na predstavitev ali pokliči za predstaviten na domu. Pokažejo razliko, po tvojem sesanju oni posesajo še enkrat in ti pokažejo kaj še njihov sesalec posesa.

kupci , ki ga enkrat imajo, ga ne zamenjajo za nobenega drugega

Pred kratkim sem imel doma predstavitev naprave Pro Aqua, ki je bila korektna, brez vsiljivosti, za kar sem hvaležen. Vzel sem si še dan, dva za preverjanje dejstev, mnenj uporabnikov v Sloveniji in Nemčiji ter ponudbi alternativ kakovostnih proizvajalcev iz tega segmenta. Ugotovil sem, da je izdelek nepraktičen, neroden za uporabo in močno precenjen, zato se za nakup nisem odločil. Razlogi so preprosti:

Izdelka pravzaprav ne potrebujem, saj menim, da s centralnim sesalcem in roboti bolje, ceneje, predvsem pa z manj dela (priprava, čiščenja aparata) opravim vse, kar je potrebno, da so prostori čisti;

Rabljeni Pro Aqua sesalci so bistveno cenejši, če bi si ga morda kdaj zaželel.

Za občasno temeljito čiščenje vzmetnic mi je ceneje plačati nekaj malega najemnine nekomu, ki učinkovit sesalec ima, kot imeti v lasti le občasno uporabljan inventar.

Vedno se je izkazalo, da je bolje imeti specializirana orodja za vsako nalogo posebej kot “multipraktik”, ki zmore vse, sploh, če je seštevek stroškov vseh naprav bistveno manjši od cene nabave enega aparata. Tako mi je npr. za čiščenje stekel udobneje uporabiti ročni vakumski sesalec ali za večja okna robota, kot vleči za seboj veliko, težko napravo s kabli, cevmi, nastavki…

Pro Aqua se mi zdi prekomplicirana naprava za praktično rabo.

To je seveda moje osebno mnenje, ki se lahko od drugih precej razlikuje.

Na SHOPPSTER poglej kaj ponujajo.

V resnici je Pro Aqua v nemčiji zelo bolj poceni, imajo pa blokirano stran če gledaš iz slovenije. in kaj kmalu ugotoviš da si ga 2x preplačal.

.https://youtu.be/CW-a9FQHbkg

Kje pa je servis pro Aqua sesalca?

Nts pro aqua ki stane v sloveniji skoraj 4000€ in piše da je narejeno v nemčiji je iz hon konga.Prejšni model je res nemški vendar stane nekje 828€ plus priklučki pod imenom vivenso isti sesalec tudi pro aqua v Nemčiji so skoraj nategnili tudi mene

New Report

Close