Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kavbojke

Kavbojke

Živjo, prosim za pomoč. Ker je to starševski čvek, naj bo tak tudi odnos. Res ne bi želela žaljivih ali neprimernih komentarjev.

Mamice iz Lj. Kje kupujete oblačila za vaše najstnike? Imamo 14 letnika, visokega in suhe postave, ki do mu oblačila.znamke, ki smo jo kupovali do sedaj premajhna.

Kam zaviti po jeans, majice, kratke hlače, skratka vse, da bo lepo in  modno oblečen.

Hvala

 

nike, new yorker zara colmar  HM ,HH tommy hilfiger. odvisno kok keša si pripravljena zanj odkartati.lj supernova rudnik, btc….

Mi smo v tej fazi, ko je bil izrazito suh in visok, še največ stvari, ki so mu bile res prav (in ne preširoke), dobili v C&A. Oni imajo fantovske številke vse do 182 cm.

Je pa res, da takrat na modo ni dal nič. Važno je bilo, da je bilo njemu všeč in všeč so mu bile še bolj otroške stvari.

NewYorker, Reserved, H&M…. potem imaš pa še Hugo Boss, Guess, Emporio Armani, Tom Taylor…. Vse najdeš v City Parku ali v BTC, hala A…. Emporium, Zara….

c&a ima različne dolžine in širine, pa se da tudi za suhe visoke najdt.. no z našim že dolgo ne hodim več kupovat, je pa pri tistih letih tako na hitro v nebo zrasel, da sva takrat tudi kar prebrskala stvari, tam je našel..

pa mustang ima fajn kavbojke, tudi različne dolžine in širine, ali pa leviske.. za visoke moraš res specifične trgovine it, jih veliko kar odpade..

New Report

Close