Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Kdaj bo konec s tem?

Kdaj bo konec s tem?

Kdaj bodo v slo vsi zdravi 21.4, 21.5., 21.6?

Nikoli. Nikoli niso bili in nikoli ne bodo. Če pa misliš corono, pa tega nikoli ne bomo vedeli, ker bi potem morali vsak dan testirati vse državljane s predpostavko, da test 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} deluje, kar pa itak ne in nikoli ne bo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če bi bili vsi zdravi, ne bi nihče umrl in bi bili preveč na tesnem. Korone po moje ne bo nikoli zares konec. Postala bo kot otroška bolezen, ki prihaja v valovih in jo otroci z lahkoto prebolijo, starejši pa ne. Še prej jo bomo nehali obravnavati kot epidemijo, ne zaradi datuma tvojega planiranega dopusta, ampak zaradi gospodarske nuje. Ko bo gospodarstvo v svetu padlo na kritično stopnjo, jo bodo potisnili na stranski tir in preklicali vse omejitve. Takrat bodo mediji utihnili in za rajo bo s tem konec Korone, ker vas mediji ne bodo več 24/7 pumpali z njo.

Podpis!!!

Ko bo prišlo ven cepivo in zdravilo in nič prej.

21.4.

21.4.
[/quote]
Dvomim da pred 21.5.

Ne bo še tako kmalu konec, njavečji ruker šele prihaja.

Slovenija v stare.oz nove tirnice 5. april

Podpis…moj datum se nanaša natančno na to.
vse pohvale.( sem spregledala vaš zapis)

Bravo!!

Konec bo takrat ko se bodo zaceli zavedati kako mocno lahko to unici gospodarstvo, potem bo kar naenkrat spet govora o tem kako je korona kot malo hujsa gripa, in kako je visja temperatura odgnala virus, se pravi enkrat na zacetku poletja ali cez poletje. Za silo bodo odobrili dolocena testna antiviralna zdravila, ker cepivo zaenkrat odpade. Pred tem bo pa se veliko panike in seveda tudi mrtvih.

Problem pa je v tem, da bo ekonomija zagotovo v recesiji ali pa celo depresiji, tudi ce ustavijo vse ukrepe ze danes. Ekonomija v tezavah pa lahko privede do drugih zapletov in konfliktov.

Bravo!!
[/quote]

New Report

Close