Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Kdaj ste prvič seksale in ali bi …?

Kdaj ste prvič seksale in ali bi …?

Jasno vprašanje, zanima me pa zato, ker moja nečakinja trpi, ker pri 15 še ni imela fanta, s katerim bi imela spolne odnose.
No, jaz sem letnih 1965 in sem pri 19. A sem za luno? Z istim sem se čez 7 let poročila. Zaenkrat mi ni žal, da nimam posteljnih izkušenj z več drugimi moškimi – imam pač srečo. A mi svetujete, da mogoče vseeno poskusim še s kom?
Več vprašanj, vem, ampak…

So tudi čista nasprotja. Jaz sem stara devica, pri 29 še nisem doživela te sreče. Nobena prijateljica mi ne verjame, ker kao dobro zgledam, ampak meni še noben ni bil toliko všeč, da bi se mu predala. Ampak sem optimistka.

Ja, vprašanje je na mestu:-)))) Kar poskusi micka, saj če samo poskusiš menda ni greh, hahahahah

pri 14 in ni mi žal in nikoli mi ne bo….sem pa pred kratkim prebrala knjigo emanuelle in tam piše nekaj v stilu, da ne smemo spustit nobenega moškega in nobene priložnosti…in, da se obžaluje samo vsakega moškega, ki je šel mimo nas….hm…nakoncu bo vrjetno to že držalo….

glede tvoje necakinje…mislim,da je nekaj zelo narobe,ce se ni sexala…mislim pri teh letih?! in v danasnjih cajtih 🙂 heheh

drugo kot drugo pa…ce ne bos poslusla se ti sexat s kom, ne bos vedla kako je:)hehe

Samo v vednost; se čist nič ne znuca, z redno uporabo je samo še boljša.

Alo!

Pri 25-ih prvič, z enim in še vedno z njim :). Ja, ja osem let.

Jaz VEM, da nisem nič zamudila, mi ni treba probat z drugim ;), da bi se prepričala.

Jao ljudje, kaj pa vrednote a? Meni se osebno ne zdi to prav nič pozno, niti čudno, ampak PRECEJ VREDNO, če kasneje.

Seveda SO moški, ki znajo to tudi ceniti in jim ni vseeno, s kokimi je punca že prej spala.Le pravega moškega je potrebno najti……..

lp,

Karmen

Sam ne s KIR om, ker si danes po malici še ni umil zobkov

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

eh sej je enga prizgal,tko da se je tud vonj kosila porazgubil :)))

Sem si jiha ja, mega ne:-)))

a potem vendarle bereš ljubči kaj čvekam:-)))

Meni osebno se zdi 15 let še zelo zgodaj. Deklica ni še nič zamudila, verjetno pa se prijateljice prej hvalijo kot kaj drugega.

Najslabše je, da bo punca zaradi ostalih šla na hitro z nekom v posteljo in bo samo razočarana, ko jo bo dotični fant zapustil.

Jaz na tvojem mestu ne bi poslušala še z nekom. Mi zadošča moj mož.

normalno 🙂 hahaha

Jaz sem pa z večimi, ampak je bilo tako, kot v štacuni: pomeriš prvo obleko, je zelooooo fajn, ampak grem še malo naokol pogledat, če ne bo nič pa pridem nazaj…” in potem seveda nikjer ni nič in se vrneš v prvo štacuno in vzameš – če te še čaka.
Taprvi je bil super v postelji, ampak me je firbec dajal, pa sem se šla še malo “razgledovat”, saj po prvem za vraga ne moreš vedeti, a je to vrh ponudbe, al bolj dno.
Vsi ostali niti senca, vsakemu je kaj falilo: eden nikakav čisto fizično med nogami, drugi egoist gledal samo nase, tretji lesen, da sem ga skoraj prestavljala po postelji, četrti pa ok, ampak po značaju poden, peti zavrt. Pol mi je bilo pa dost in sem se vrnila k taprvemu, nikoli v dooolgih letih me še ni pustil na cedilu.
Danes se zelo zavedam, kaj imam.

A ni to malo nenavadna izpoved ljubezni mojemu moškemu?

Torej, če ni slab, se raje drži. Moja frendica pravi:”Kva čem pa bekslat, sej nič ne prebereš, dedec kot dedec.”:)))

Se popolnoma strinjam s Karmen M. Sicer sem jaz par let prej kot ona…

Še vedno sva skupaj in vem, da vedno bova. Za oba je bilo prvič in obema veliko pomeni, da ni bilo drugih prej.

ja, nas je kar nekja takih in smo res posebni :-)!

sam o sexu in hrani ne smeva:-))))

bols da ne,ce ne bo spet kera fovs 🙂 hahaha

neee tejika moja, pravijo da posvinjam, hehe

– če jem – s hrano
– če sexam s spermo

:-)))))))))))))))))))))))))))))))

Prvič pri 18ih, potem je bilo kar pestro.
Po desetih letih sem se odločila.

pri 21 – ostala pri drugem partnerju

sem vesela da nisem prej kerso bili sami bedaki; enkrat so se celo stavili med sabo (v študentu) da me enden, sicer dober dedec lahko dobi- ampak je žal stavo izgubil.

jaz mislim, da je vse odvisno kdaj imaš resno vezo, kar tko probvavat zarad firbca pa se mi zdi brez veze, ker je ženksa sigurno razolčarana, saj veš da vedno vpletamo čsutva zraven.

Pri sedemnajstih. Ravno zaradi pritiska okolice, da je že skraaajni čas za kak tak eksperiment in da sem dobila potrditev, da nisem tolk grda, da me noben ne bi maral.
Butara na kvadrat!
Seveda me je dobro izkoristil, saj od vseh tistih obljub, ki sem jih slišala pred predajo, ni uresničil niti ene samcate. Še poklical ni nikoli več. Pa sem padla še bolj na dno, ker sem spet mislila, da zato, ker sem bila tako slaba in še grda! Še dobro, da čas celi rane, da sem se pobrala in probala še s kom drugim. Ampak zdaj je najboljše. Ko si z nekom iz dneva v dan skupaj, je priložnosti več kot dovolj, da odkriješ, kaj njemu paše, da on odkrije, kje si ti šibka in tako uspešno furava zakon že osem let.

Sklep… ni vredno se spuščat v take aferice na vrat na nos. Malo (vsaj malo) je pa treba tudi glavo vklopit.

A mi svetujete, da mogoče vseeno poskusim še s kom?
quote]

Ej, jaz sem bila še pred kratkim na istem kot ti. Samo z možem že leta in pika. Potem sem se pa naenkrat malo zaljubila v sodelavca, priložnost je naredila tatu, šla sva skupaj na službeno potovanje, zvečer mal vinčka in izpoved, da sem mu všeč itd. Ko sva se spravila v posteljo, me je skoraj pograbil smeh – moškega s tako majhnim, čeprav v veselem stanju, še nisem videla! Tudi tisto mečkanje je bilo kot da se ni nič zgodilo. Brezveze. Imam pa vseeno moralnega mačka, ker sem prevrala moža. Ti odsvetujem take podvige, pa še kaj tako neumnega se ti lahko zgodi, kot se je meni :-)))

Ko sem prvič, sem bila že polnoletna. Sexati v najstniških letih je bedarija…..vun pa not…..:))) brezveze. kaj pa nek najstnik ve, kaj je dober sex.

Sicer pa bi mene vedno mikalo vedeti, kako je sexati z drugimi.če bi samo z enim celo življenje. :))) Hec je v tem, da , ko sexaš z enim dolgo let, misliš, da ful dobro oblada……ko pa probaš z drugim, pa vidiš razliko. hehe.

Jaz sem pa prvič pri 16-ih in mi ni bilo nič kaj fajn. Saj prvič po mojem ne more biti ne vem kaj, sploh če nisi pristaš piflanja teorije. Potem sem pa jaz njega pustila, ker po tistem nisem več bila ista……je pa bil lep in še danes se mi zašibijo kolena, ko ga vidim. No ja, po tistem sem videla še kakšnega lepšega.

lp

Jaz sem prvič pri 18ih, pa sem vesela, da nisem prej, ker bi bilo to samo iz razloga “ker so že vse prijateljice”.

Upam, da bo podobno razmišljala tudi moja hči. Pri 15ih se mi zdi odločno prekmalu, ampak kako bo v praksi, ti povem čez ene 10 let.

Tudi jaz sem ena od tistih, ki je seksala samo z enim… Hja, seveda bi bilo zanimivo sprobat še kakšnega, samo seks ni tak kot pomerjanje oblek -ne gre samo za fizični stik, stvar se lahko hudo zaplete. Jaz bi se verjetno tudi v primeru privlačnosti in prilike bala, kaj lahko iz takega “eksperimenta” rata iz mene in moje družine, zato bi se zadržala in raje poskrbela za boljši seks z možem.

New Report

Close