Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek kdaj vstajajo vaši dojenčki

kdaj vstajajo vaši dojenčki

moj že malo čez 5, sm kr zmatrana, čez dan mi pa zaspoi ene trikrat za eno uco ali manj, sm kr malo zmnatrana

uffa:( naša (ima 5 mesecev) včasih po jutranjem dojenju še zaspi in zna potegnit do 9-ih ali pa je pokonci med 5.30 in 6.30.
Večkrat obvelja ta drug varianta 🙂
Spi pa čez dan kakor jo piči ….včasih po kosilu potegne malo več kot uro, večinoma pa spi nekajkrat po pol ure……
zmatrana tudi jaz, sploh v tej vročini 🙁

1 letnik me vrže v luft okoli 5.40 uri, 3letnik pa vstane okoli 7 ure
jaz bi pa še spaaaaaalaaaaaa 🙂

2 letnica me zbudi ob pol petih, pa mogoče potegneva še do petih.

poznano. pojdi spat z njim čez dan. ni druge!

Naša ima 6 mesecev, zadnje dneve se zbudi okrog pol sedmih, sedmih zjutraj. Zvečer zaspi med 20. in 21. uro, če ima popoldanski spanec bolj dolg, pa še kako urco kasneje. Čez dan ima bolj kratke dremeže (20 minut), na srečo pa celo noč prespi dejansko že od 2. meseca 🙂

Naš je zaspanček…med tednom vstaja okoli sedmih, čez vikend potegne tudi do osmih. Star je 2 leti, ampak tako spi že od rojstva. Zvečer gre spat ob devetih. In HB po novem tudi spi celo noč:)

Moja mala je pa pravi zaspanček. Ima sicer za otroka malo čuden ritem spanja nad katerim bi se pomoje marsikdo zgražal, ampak tako pač je. Za enkrat je še nismo “prevzgajali” ker ni potrebe, saj grem sama iz ene porodniške v drugo in ne rabi vstajati zgodaj. Spi pa do nekje 9.30 zjutraj, celo noč od nekje 21.00 do 23.00. Čez dan ima 2 dremeža 30min-1h (okoli 13.00) in okoli (18.00). Spi pa celo noč že od 2.meseca naprej, od 4. meseca pa nekje v takem ritmu, stara bo sedaj 1.leto.

Prvo leto je bilo pri nas podobno. Malo spal in zgodaj vstajal. Sedaj ima 16 mesecev in evo trenutno še spi 🙂 Kako paše 🙂

No nasa ima 5 mesecev pa spi od 21ih do 7ih z eno prekinitvijo ampak samo toliko, da poje flasko mleka potem pa mrkne nazaj. Zjutraj ob 7ih pa isto. Ji dam flasko, spije in se zbudi okoli 9ih. Cez dan pa od 11ih pa do pol 3. Glede na to kar berem tukaj se mi zdi ogromno, ampak pediatrinja pravi da je to cisto vredu in da pac potrebuje toliko spanja. Pa tudi ce pogledam sebe in moza, tudi otrok ni mogel izpasti kako drugace kot sma midva – sma oba namrec veliiiiika obozevalca spanja 🙂

Stara je 9 mesecev. Zvečer zaspi okoli 20h, ponoči 2x vstanemo, da jo mirimo. Zbudi se okoli pol šestih zjutraj. Če je sreča spi do 6h (zelo redko) Čez dan spi 2x pol pol ure.
Že prva je bila ista, samo da je ponoči spala.

Se moram prav malo pohvaliti. Naša spi celo noč od 8h do 7h zjutraj, ob 10h gre spat do pol 12h in potem še okoli enih do pol 3h. Včasih odspi še kake pol urce okrog 6h popoldan. Stara je pa 10 mesecev.

Naša je tudi zaspanka, spat gre zvečer okoli 21. ure in se zbuja med pol deveto in pol deseto uro. Potem ima dirkalne vaje, kamor jo noge nesejo, okoli pol enih že spi in spi tudi do 16. ure, če je treba (še posebej, ko je slabo vreme, očitno jo nizek zračni pritisk uspava). In potem spet dirkalne vaje do pol devetih.

Aja, spi celo noč v kosu, stara pa je 16 mesecev.

New Report

Close