Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Kdo je zares izdajalec?

Kdo je zares izdajalec?

ninej, te tvoje idolatrije komunstov ne bom več počastil niti z odgovorom. zate je bila tudi rdeča armada zavezniška sila.

zadnji čas, da se nehaš sramotit, samo toliko: rdeča armada nikoli ni stopila na naša tla, kdo je bil naš zaveznik in kdo se je boril s partizani, kje so dobili orožje, si pa preberi, je veliko napisanega o tem.

Ne maram ko me nekdo kar pljuva. Ko je bila obletnica izkrcanja zaveznikov v Normandiji, kako to da nas ni bilo zraven? Kako da nas nihče ni povabil?
Ni vse v učbenikih zgodovina.

zadnji čas, da se nehaš sramotit, samo toliko: rdeča armada nikoli ni stopila na naša tla, kdo je bil naš zaveznik in kdo se je boril s partizani, kje so dobili orožje, si pa preberi, je veliko napisanega o tem.[/quote]

Rdeča armada je osvobodila Prekmurje!!! Živ IDIOTIZEM, KOMUNAJZARJEV SEVEDA

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

hehehe, še ena močna…

zadnji čas, da se nehaš sramotit, samo toliko: rdeča armada nikoli ni stopila na naša tla, kdo je bil naš zaveznik in kdo se je boril s partizani, kje so dobili orožje, si pa preberi, je veliko napisanega o tem.[/quote]

Rdeča armada je osvobodila Prekmurje!!! Živ IDIOTIZEM, KOMUNAJZARJEV SEVEDA[/quote]

zgodovina se popravlja, RA ni osvobodila niti delčka slovenskega ozemlja, so pa pomagale posamezne enote Ukrajinske vojske, So pa del Prekmurja in Goric osvobodile nove enote bolgarske vojske.

kar pobrskaj vse piše!!!:)

ninej tebi je zgleda edn vono žico nt v glavi prepezo:-)

A veš vono ko ušete skop drži:-)

še dobro, da imam rada narečja in te lahko razumem, preberi si je vse na netu, pa lepo branje.

Ja, to je to.
Po vojni jih je bilo pa toliko, da bi Nemce zlahka premagali v treh dneh…[/quote]

A RES? A tam, kjer si ti doma? :-))) Ja, tam je bilo sve i svašta, pa ste kar pustili, da so se vsi belčki prekvalificirali v partizane???? …[/quote]

Ne, ne. Ne samo tam, kjer sem bil jaz doma. Po celi Jugoslaviji, zlasti pa v Sloveniji, jih je bilo po vojni dost. “Kao” partizanov. Tistih z “dvojnimi” leti, pa čeprav so nekateri od teh partizanom samo municijo pošiljali. Po “roru”.

Ja, to je to.
Po vojni jih je bilo pa toliko, da bi Nemce zlahka premagali v treh dneh…[/quote]

A RES? A tam, kjer si ti doma? :-))) Ja, tam je bilo sve i svašta, pa ste kar pustili, da so se vsi belčki prekvalificirali v partizane???? …[/quote]

Ne, ne. Ne samo tam, kjer sem bil jaz doma. Po celi Jugoslaviji, zlasti pa v Sloveniji, jih je bilo po vojni dost. “Kao” partizanov. Tistih z “dvojnimi” leti, pa čeprav so nekateri od teh partizanom samo municijo pošiljali. Po “roru”.[/quote]

A kar po celi Jugoslaviji, največ pa v Sloveniji, ti je to OČE povedal, ali si sam ugotovil?

Veš, da sem te že nekajkrat mislila vprašati, če si bil policaj.:-)
No, sedaj je bila prilika, ker vse veš, tudi, kaj se je dogajalo po vsej Jugoslaviji.
Ja, jaz sem se držala doma in službe, par km stran od doma. Zato še zdaleč vsega ne vem!

zopet “akaš”.

Rdeča armada je osvobodila Prekmurje!!! Živ IDIOTIZEM, KOMUNAJZARJEV SEVEDA[/quote]

zgodovina se popravlja, RA ni osvobodila niti delčka slovenskega ozemlja, so pa pomagale posamezne enote Ukrajinske vojske, So pa del Prekmurja in Goric osvobodile nove enote bolgarske vojske.

kar pobrskaj vse piše!!!:)[/quote]

en del:

armade, torej armade, ki je izbojevala prelomno bitko pri Stalingradu. In tretjič: Stalinova Rdeča armada je edina tuja vojska, ki je sodelovala pri osvobajanju ozemlja današnje Slovenije. Aprila 1945 je Rdeča armada osvobodila Prekmurje. Med boji v Prekmurju je življenje izgubilo 521 sovjetskih in 206 bolgarskih vojakov. V Murski Soboti stoji mogočen spomenik, postavljen v spomin na padle vojake
……

pravi komunisti so se bali en drugega zaradi tega so si medsebojno lagali, laž jih je reševala krogle v glavi.

norton hvala za pomoč…meni se glih ni davo raziskovat se pa spomnem iz osnovne šole…..ko so nas učili da je rdeča armada osvobodiva Prekmurje

kar pobrskaj vse piše!!!:)[/quote]

en del:

armade, torej armade, ki je izbojevala prelomno bitko pri Stalingradu. In tretjič: Stalinova Rdeča armada je edina tuja vojska, ki je sodelovala pri osvobajanju ozemlja današnje Slovenije. Aprila 1945 je Rdeča armada osvobodila Prekmurje. Med boji v Prekmurju je življenje izgubilo 521 sovjetskih in 206 bolgarskih vojakov. V Murski Soboti stoji mogočen spomenik, postavljen v spomin na padle vojake
……[/quote]

kar še enkrat pobrski, pa najd popravljeno, pa bo, res!

no da ne boš preveč iskal vir: Wikipedija – zanimivo, kako se tudi na drugi strani popravlja zgodovina, ane.

Čudno, saj vendar bereš Dnevnik.

idi M.Soboto in si oglej spomenik Rdeči armadi.
Rusi so pokopani na mb-pokopališču Pobrežje, kjer je vse primerno in lepo urejeno.

ja nič ne rečem, da tega ni, a se počasi tudi tu jasni, kdo je in kdo ni imel kaj zraven osvoboditve.

jasni se ne ker dežuje in rusi so osvobodili Prekmurje, pa če se ti in tvoji partijski kompanjoni strinjate s tem al pa ne:-)

pa kaj se jasni. to so jasne zadeve že 2008-1945=63 let, pot so nadaljevali v Maribor, z Bolgari in tu so “pobrali” več tisoč ur in zlatnine, verjetno je v teh krajih še kakšen potomec, rusko-bolgarskega porekla.

jasni se ne ker pr nas dežuje:-) to je letelo na ninej

Brezveze jim je razlagat o rusih, njim še to ni jasno da so partizani izvedli revolucijo, to je bilo že na začetku vojne, in ko bodo prišli do konca vojne, Prekmurja in rusov, mislim da bo Mura tekla navzgor:-)

Izdajalec je tisti ki izda lasten narod in sodeluje z okupatorjem!To pa so bili domobranci in še drugi izdajalci.

hahaha frančišek, ja kaj zavraga se pa pol pritožuješ čez Ruse in njihovo rdečo armado, potem imamo zaradi njih danes Prekmurje in jim moraš reči en lep HVALA: 🙂

meni je vseeno kdo je osvobodil Prekmurje važno je da ga je, pa če je to bolgarska vojska, ukrajinski vojaki ali pa RA in se jim zato zahvaljujem, pa našim partizanom tudi.

zej ti je kr naembart vseeno…prej s pa pizdva da ga že niso rusi osvobodili….zgleda da ti je forum21 vmes možgane oprav:-)

hehehehe

New Report

Close