Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek kdo laže glede NLB

kdo laže glede NLB

ali so državne banke financirale menedžerske odkupe??

JJ ve samo za en primer, Jože Tanko pravi naj bi kredite odobil kar sam prdsednik uprave Kramar, Bajuk nič ne komentira, nadzorniki pa pravijo, da bo ob takšni samovolji Kramerja gotovo ukrepali. Ostalo pa si preberite.

vir 24ur in zurnal24.si

Glede na to, za koliko je NLB odškodovala svoje varčevalce iz nekaterih držav na ozemlju bivše skupne države ter pri modrem in rentnem varčevanju v času Drnovškove in Voljčeve vladavine, bi rekel da se ve, kdo je menadžerske odkupe financiral. Pa še več bi jih lahko, če ne bi ta vlada poskrbela, da smo vsaj del denarja dobil vrnjenega.

pa ti nisi resen, ravno pod to vlado je bila večina menedžerskih odkupov na tak način. Ma ne se hecat prosim!!!

Jasno, nekam so morali plasirat denar, ki so ga naropali pred letom 2005 in še kaki dve leti preden so jih je Janševi “pogruntali”.

Jasno, nekam so morali plasirat denar, ki so ga naropali pred letom 2005 in še kaki dve leti preden so jih je Janševi “pogruntali”.[/quote]

ma ne morem te jemat resno, a ti sploh veš za kaj gre, ne gre za nagrabljen denar, gre za kredite, ki so jim jih odobrile državne banke na podlagi zastave delnic podjetji, za katre pa skrbi finančno ministrstvi in posledično vlada, torej tudi JJ.

a ti bo sedaj bolj jasno, če se ti ne da brat cele zgodbe.

če bi kupovali za nagrabljen denar, bi podjetja vsaj nekaj imela od tega, ne pa da so spoznana, kot rizična, ravno zaradi teh kreditov, ki jih je potrebno izplačat.

Kje pa misliš, da je potem tisti denar, katerega niso izplačali svojim varčevalcem, kljub veljavno sklenjenim pogodbam. In ga nikoli ne bodo izplačali vsem, katerim pripada. Menda ga niso plasirali kar direktno v LDS.

Kje pa misliš, da je potem tisti denar, katerega niso izplačali svojim varčevalcem, kljub veljavno sklenjenim pogodbam. In ga nikoli ne bodo izplačali vsem, katerim pripada. Menda ga niso plasirali kar direktno v LDS.[/quote]

hja ostal je v drugih republikah, v nepremičninah, naložbah itd.

hja ostal je v drugih republikah, v nepremičninah, naložbah itd.[/quote]

Tudi naložbe v Avtocommerce, BTC, SCT, Merkur, Pivovarno Laško so naložbe. In v njih tudi, resda čisto majčken delček, pa vendar, denarja, ki bi moral biti na mojem računu.

Se ti ne zdi malo čudno, da je Janša omogočil lopovščino samo junakom iz neke druge, SDS-u, SLS-u, NSI-ju, SNS-u, celo SD-ju, politične opcije opcije.

hja ostal je v drugih republikah, v nepremičninah, naložbah itd.[/quote]

Tudi naložbe v Avtocommerce, BTC, SCT, Merkur, Pivovarno Laško so naložbe. In v njih tudi, resda čisto majčken delček, pa vendar, denarja, ki bi moral biti na mojem računu.

Se ti ne zdi malo čudno, da je Janša omogočil lopovščino samo junakom iz neke druge, SDS-u, SLS-u, NSI-ju, SNS-u, celo SD-ju, politične opcije opcije.[/quote]

joj mik, kako si naiven, daj mi prosim povej, kako je možno da je Pivovarna Laško imela leta 2004 samo 25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Dela, danes ima 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465},, kako je možno, da nonstop pljuva samo po Šrotu na Bavčarja pa pozablja in ga sploh ne omenja, kje je še ostalih 24 odkupov. Kako to da je po odstavitvi Jankoviča na čelo Mercatorja postavil svojega strankarskega človeka, ga prodal in sedaj lajna kako je hrana draga zaradi medsebojnega dogovarjanja, pa točno ve komu ga je prodal. Kako je možno, da 4 leta ni vlada naredila nič v vezi zakonodaje (kljub zagotovljeni večini v parlamentu), da bi preprečila to kopičenje kapitala, na to se je spomnila šele na koncu mandata, zakaj pa lahko ugibaš. Kako to da ni preverila kaj se dogaja v bankah, kljub opozorilom banke Slovenija. ( pa je bila to njena največja predvolilna obljuba)

joj mik, uporabi svoje možgane, ne potrebuješ mojih ali pa katerokoli drugih, vse preveč smrdi po zavezništvu, ki pa je z določenimi uspel z določenimi pač ne in ti so jim danes trn v peti in največji sovražniki, pa čeprav vsi vemo, da je šlo vse skupaj po robu dovoljenega in za to nihče nikoli ne bo odgovarjal. No ja morda sem ter tja kakšen posameznik, kot naprimer predsednik uprave NLB, ki je bajda že podal odstop, pa tud če ga je , mandat se mu itak izteče v februarju, bo pa verjetno drugače nagrajen.

sestavi sestavljenko, je zanimivo, pa še do približne resnice te pripelje.

New Report

Close