Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek KIA avti

KIA avti

Ali ima kateri/a Kia avto? Ria ali kateri drug. Kako ste zadovoljni s temi avtomobili? Se namreč odločam za novega KIo ali Opla. Kaj menite?

Opel.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Kia- no way

Moj oče ima Kio in je z njo zelo zadovoljen (ima tisto, ki je napol karavan, tako da lahko marsikaj z njo pripelje). Včasih si jo sposodim in se mi zdi strašno trda in nekako plastična, pa prav nič varno se ne počutim. Skratka, kupila si je verjetno ne bi, če pa bi mi jo kdo podaril, se pa ne bi branila.

Za naš naslednji družinski avto moj gleda Kie Carnival, so mu strašno všeč. Najbrž je res, da za več denarja dobiš več muzike, Carnival je v primerjavi z očetovim modelom po mojem ene trikrat dražji.

Midva imava kio carnival peto leto.
Zelo zadovoljna in v tem času še ni bilo nič narobe z njo,nič trda in nič plastična.
Ker je pa postala prevelika(trenutno ni več dolgih potovanj) jo bova zamenjala in ostala še naprej pri znamki kia.

ZZ top, koliko pa hočeta zanjo? Kakšne barve je? Da se malo psihično pripravim, koliko kredita bo treba vzet…

Mi imamo Carnivala.. star3 leta, stal je malo manj kot 6 mio. Avto je šit od šita, v treh letih sva nanj zmetala še minimalno 2 mio za servis. Ma jaz to kišto tako sovražim,da bi jo najraje kar v jark zapeljala, sami problemi so njo. KIA – NIKOLI VEČ !!!

Groza, ne morem verjet! Vem, da ni to neka cenjena znamka, ampak če daš 6 mio za avto, pa menda lahko pričakuješ, da bo ene tri leta delal kot urca. A ne moreta uveljavljat kakšne garancije, povračila?

Midva sva prej imela Kio – NIKOLI VEČ. Enkrat so se zamašile ene šobe, pri normalnih znamkah, ki to zamenjajo v eni uri. Pri Kii sva bila pa dva meseca brez avta. Ja, dva meseca, ker imajo v K….U naročanje rezervnih delov.

Sam stran od Kie.

Pejt delec stran od Kije!! To sploh ni avto! “Pride” pa gre, se moj sali!!
Midva sva mela sephijo na testu, ko so vn prsle in naju ni v nobenem pogledu ocarala, da bi jo kupila.
Tako, da ti definitivno priporocam Opel v tem primeru.

Imam Kio rio, novo, tisto zadaj pristrizeno varianto, resda ima avto sele nekaj mesecev, ampak sem zelo zadovoljna, tudi na testih se je v svojem razredu zelo dobro odrezal, ce gres gledat nemske ali angleske strani bos videla, da je stara kia in nova kia kot dan in noč. Sem se pa po enem mesecu po nesreči zabila v en steber, je kasko zavarovana in sem dobila nova vrata v dveh dneh, skratka, zaenkrat sama hvala. Pa še prijazni so ZELO.

KIO smo imeli 5 let in bili zelo zadovoljni, nato kupili Fiat – pri 50.000 toliko težav, da smo spet menjali.

Dva miljona,je disel in sivosrebrne barve.

Tega ti jaz ne verjamem.

Ali pa sta imela smolo od smole,ki jo lahko imaš pri vsaki znamki avtov.

New Report

Close