Kikirikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ma ne, neeeeeeeeeeeeeeeeee, noooooooooo,
sejjjjjjjj ni blo tko mišljen. Smo pol prebiral tudi
uno o petelin, tko da vemo, za kwa gre! Ne bat!
Res ne bat!
Ampak, a veš Jani, da men pa zde mede? Tko mi
mede, tkooooooooo, bemtiš, da sem čist out.
A si kej zasledil dol spodi, kwa dogaja, a?
ura je odbila pol desetih in čas je, da imam še kej od tega vikenda. Jana in Marička bosta spili kakšen štamprleč domačega in veselo po žensko podebatirali, jaz pa jo počasi zdej vozim domov.
Vsem skupaj lep vikend, pa vsaj malo sonca.. ker.. sam d’ž je še za v čevlje slab :))))))))))) cmoka vsem puncam, fantom pa zauh!!!!!!!
Jani
Pa kako, pa kako, si ne moreš predstavljati.
Dežuje, grmi, se bliska, ampak …………. je
pa božansko ………. je nepopisno lepo…….. kaj
mokrota, kaj žmikaje v čevljih, kaj meglice ……..
ampak dežeeeeeekkkkkkk, oja, deeeeeeeeežžžžžžžžekkkkkkkk, ta, ki prepeva o najlepših trenutkih življenja, o času, ko smo kot otroci z enim velikim kosom kruha čepeli v drvarnici in ……… gledal dež in si mislili, kdaj bo končalo deževati, potem pa stekli bosi po trati in plesali pod dežjem … oblekica se je prijela otroškega teleščka, lasje so bili moki, dolgi in štrenasti, ampak …….. bili smo umiti od narave, od dežja, od …… lepote…… ki ji res ni para.
Jani, jaz obožujem dež. Verjemi ali ne, jaz ga obožujem. Ne moti me ne mokroga, ne mraz ….. samo tiho prisluhem njegovi govorici, njegovi pesmi in ko sedim takole v avtu in premišljam, kam zdaj in ko brisalci pojejo tisto enolično in neumsiljeno pesem, obrnem glavo na desno in gledam ….. dež………… in v njegovi pesmi vedno najdem svojo dušico ……….
En jutranji pozdrav še od muce.ja tole je pa čisto nekaj drugega.Fino….
Ja muca je od lekara zato je tolk pozna.
Zajček imam antipilule,zdej bo bolje veš…..no vsaj upam.le tisti predpisani počitek bo malo ajsi,ker sej veš ni mogoče pri naši hiši počivati…
JUhej prjatli pozdrav vsakemu posebej….