Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek kila pri otroku

kila pri otroku

Pozdravljeni!

Prejšnji teden se je mojemu 2-letnemu fantku v desnem modu pojavila velika oteklia. Bila sem pri zdravnici in le ta ni nič ukrepala, je ovedala da to ni nič takega in zgleda da se mu je jajček spustil v moda, Vendar le-tega ni ne otipale, niti nič le na vizualno prsojo je precenila.

Danes pa sem šla na urgenco, kjer mi je pediatrinja takoj povedala da gre za kilo, ter da bo treba na operacijo. Kar groza me je!

Sploh ne vem kako naj naprej zaupam izbrani pediatrinji? Poleg tega so danes ugotovili še zelo povišano stanje levkocitov, na kar nas naša pediatrinja ravno tako ni poslala.

A mi lahko svetujete, kako naj sploh začnem pogovor s pediatrinjo, čisto me je razočarala!

Sedaj pa še drugo vprašanje oz. prošnja za nasvet, ali je že imel kdo podobno izkušnjo z kilo pri otroku, ter kako je potekal poseg, koliko časa je bil otrok v bolnici, je stvar boleča,….. itd…… vse v zvezi s to zadevo bi me zanimalo in vsem se že v naprej lepo zahvaljujem za odgovore in pomoč.

LP

Obrni se na forumovko Casalli – bolj verjetno jo najdeš na forumu

Njena deklica je bila pred kratkim operirana. Najbolje, da njen nick vtipkaš v iskalnik na omenjenem forumu in najdeš opis operacije in okrevanja.

Srečno!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

No, tule preberi:

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

špelin@ najlepša hvala za tako hitro informacijo.

LP

New Report

Close